Aşk İlişkileri Gönül sayfan açık mı/kapalı mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Çok önemli bir konuyu masaya yatırıyoruz KS üyeleri..Gönül sayfanız ne alemde?)) Gönül sayfan açık mı/kapalı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Hayır gönlü sayfam kapalı. çünkü aşk konularını artık düşünmüyorum ya da umursamıyorum. 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Artık kapalı aşık olmayı sonlandırdım onlar gelsin olsun 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. 15 yaşındaydım ilk kayıt olduğumda 11 sene geçmiş üzerinden. d 1 2 Yorumla FigmudSreud +1 yıl Yanlış yazdım ya diğer soruna yazacaktım bunu :D Yorumla Soran +1 yıl 😀 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Gönül sayfam A4 kağıdı temsili boş ve temiz. 😂 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Gönül sayfamı karalamak isteyen olursa önlü arkali kimlik ve sağlık raporu ile müracaat edebilir 😂 mür: @rengarenk yollar made in Turkey Yorumla
Sanalsevapp Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Gönlüm , hayatım , kalbim , aklım kapalı tüm sayfalara 1 0 Yorumla
Ahmetbüyükbaş Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Benim gönül sayfam şu anda kapali kilitleyip attım kim bulersa o sayfayı baştan sona o dolduracak ben aramıyorum derlerya kismetin seni bulur bulmasını bekliyorum 0 0 Yorumla
Klastar Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl 3 yaşındaki çocuğun eline vermişlerde her yerini çizmiş buruşturmuş gibi 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Gönül sayfam dolu. 1 0 Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kapattım orayı. Olur da açılır diye kireç döktüm bide ~ ℳ 0 0 Yorumla
alicelosangeles Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl kapalı çünkü gönül sayfamı okuyan var :) 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Cok kotu 1 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kapalı 1 0 Yorumla
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. açik diyelim.. 1 0 Yorumla
kerevizsapıı Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Kapali 1 0 Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Nayn kapalı 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. kapattık 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. evliyim ben : ) 0 0 Yorumla
romantikbirbey34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı. Açık. 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Açık . 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hayır gönlü sayfam kapalı. çünkü aşk konularını artık düşünmüyorum ya da umursamıyorum.
Artık kapalı aşık olmayı sonlandırdım onlar gelsin olsun
15 yaşındaydım ilk kayıt olduğumda 11 sene geçmiş üzerinden. d
Yanlış yazdım ya diğer soruna yazacaktım bunu :D
😀
Gönül sayfam A4 kağıdı temsili boş ve temiz. 😂
Gönül sayfamı karalamak isteyen olursa önlü arkali kimlik ve sağlık raporu ile müracaat edebilir 😂 mür: @rengarenk yollar made in Turkey
Gönlüm , hayatım , kalbim , aklım kapalı tüm sayfalara
Benim gönül sayfam şu anda kapali kilitleyip attım kim bulersa o sayfayı baştan sona o dolduracak ben aramıyorum derlerya kismetin seni bulur bulmasını bekliyorum
3 yaşındaki çocuğun eline vermişlerde her yerini çizmiş buruşturmuş gibi
Gönül sayfam dolu.
Kapattım orayı. Olur da açılır diye kireç döktüm bide ~ ℳ
kapalı çünkü gönül sayfamı okuyan var :)
Benim hayatımda halen kimse yok.
Kapalı..
Cok kotu
Kapalı..
Kapalı bir yıl 😅✋
Kapalı
Bu aralar kapalı
Kapalı
açik diyelim..
Doğru adamı buldum
Dondurulmuş
Kapali