Sevdigim kadın telefon numarasını vermiyor, nasıl alabilirim?

İnternet üzerinden almanya'dan bir kadınla tanıştım. Kadın benden 6 yaş büyük ama nasıl oldu anlamadım kadına tutuldum. Daha sonra konuşurken en sonunda iş çok ilerlerdi ve bir ilişkiye dönüştü. Kadın artık beni sevgilisi olarak görüyor ve aramızda çok iyi. Bir tane kız çocugu var 11 yaşında ama evli degil, boşanmış.

1 ay geçtigi için kadına artık telefon numarasını sordum ama vermedi. Daha sonraki sordugum zamanlarda da yine olayı geçiştirmeye çalıştı. Fakat neden bunu yapıyor?

Hayatında biri oldugunu sanmıyorum, öyle bir yapısı olan birine benzemiyor. Bana güvenmiyor mu? Yoksa başka ne olabilir? Daha ne kadar beklemeliyim?

Ayrıca kadın bana eski kocasıyla aralarında ne geçtigini, neden ayrıldıgını da anlatmıyor. Bunu bilmek istiyorum çünkü ortada bir çocuk var. Sizce böyle bir ilişki de ne gibi şeyler olabilir? Tecrübeleriniz? ve telefon numarası konusunda ne yapmalıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Aslında almanyaya gelmemi dahi istiyor, bir gün benle buluşmak istedigini söylüyor ve bunu kaç kere konuştuk. Her konuşmamızda bir gün almanyada buluşacagımızı ve benim gelene kadar kendisinin beni bekleyecegini söylüyor.
Sevdigim kadın telefon numarasını vermiyor, nasıl alabilirim?