Aşk İlişkileri Sevgiliye söylenen en klişe yalan nedir? BenLookieYedek Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Genelde ne diyerek yalan söylersiniz Güncellemeler+1 yıl Güncel Sevgiliye söylenen en klişe yalan nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Seni seviyorum yalanı 0 1 Yorumla BenLookieYedek +1 yıl Evet haklisin
Moonlover112233 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Hayatimin anlami, sen benim icin herseydn onemlisin, senin gibisini gormedim, sen baskasin, senin icin herseyi yaparim, gozum sadece sende 1 3 Yorumla BenLookieYedek +1 yıl Niye kandiriyorsun Yorumla Rüzgar_esintisi +1 yıl Yani onu o kız söylemiyordur, ona söylenen yalanları yazmıştır, soru başlığına cevap vermiştir. Yorumla Moonlover112233 +1 yıl @Rüzgar_esintisi aynen Yorumla
MehmetAliAltun Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. ben söylemiyorum ama sanırım • işim var • uykum var • bilmiyorum ( genelde bilirler ) 0 3 Yorumla BenLookieYedek +1 yıl Yalan makinesi mubarekk Yorumla MehmetAliAltun +1 yıl bunları çoğu kadın yapar hepsi alınmasın. Yorumla MehmetAliAltun +1 yıl gerçi erkekler de bunları söyler. Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Tek yalanım uyuyordum...Canım konuşmak istemiyorsa en sık bunu söylerim 1 2 Yorumla BenLookieYedek +1 yıl Mantikli ama uzucu Yorumla s Ayabasanmaymun +1 yıl Öyle ama uzun uzun mesajlaşmalar sıkıyor artık Yorumla
Gahakaş Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Asansöre bindim, köprüden geçiyorum. Çekmiyoo cekmiyooo alooo 1 1 Yorumla BenLookieYedek +1 yıl Konya yolundayim Yorumla
EskiBirYoda Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evdeyim uslu uslu oturuyorum yalnızım şu an yalaann 0 3 Yorumla EskiBirYoda +1 yıl Ne diyon abii 😂 Yorumla EskiBirYoda +1 yıl Yok kız arkadaşlarımla geziyorum sevgililerin bazıları kız arkadaşları dahi kıskandığı ve istemediği için söylemeyebilirim Yorumla BenLookieYedek +1 yıl Neden yalan Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Sen benim her şeyimsin off yalana bak 0 1 Yorumla BenLookieYedek +1 yıl Aynen oyle sonra seven kiz kalmadi Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Hayatı yalan kdkdkdj 1 3 Yorumla BenLookieYedek +1 yıl Vay be Yorumla BenLookieYedek +1 yıl @fesfs Yorumla fesfs +1 yıl Efem Yorumla
deryademir2000a Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl mesajını görmemişim 0 8 Yorumla BenLookieYedek +1 yıl Niye gormuyosun iyice bak Yorumla BenLookieYedek +1 yıl @Medusanerde de benimkini gormuyor Yorumla BenLookieYedek +1 yıl @Medusanerede de benimkini gormuyor Yorumla BenLookieYedek +1 yıl @medusanerede senin boyle bir o... oldugunu biliyordum Allahin kaşari ama seni nasil buluyorum bak izle Yorumla BenLookieYedek +1 yıl Sen yanlis kayaya tosladin @medusanerede simdi senin kapi numarana kadar bulucam Yorumla BenLookieYedek +1 yıl @Medusanerede snapten ip adresini aldim bekle sadece Yorumla BenLookieYedek +1 yıl Buldum seni bekle aile biseyler gostermeye geliyorum Yorumla BenLookieYedek +1 yıl @Medusanerede 15-20 dk ya kapiyi ac Yorumla
Rüzgar_esintisi Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Seni seviyorum 0 7 Yorumla BenLookieYedek +1 yıl Bende seni😄 Yorumla BenLookieYedek +1 yıl Saka saka @Medusanerede yi seviyorum Yorumla Medusanerede +1 yıl 😃😄😃😃😃😃 Yorumla BenLookieYedek +1 yıl Rabia Yorumla BenLookieYedek +1 yıl @Medusanerede seni takip ettim mesaj yolla bana bi Yorumla BenLookieYedek +1 yıl @Medusanerede mesaj at bana bi takip ettim Yorumla BenLookieYedek +1 yıl @Medusanerede heyyy Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Birazdan arayacağım 0 2 Yorumla BenLookieYedek +1 yıl Ayip bee 😄 Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Sevmiyorum telde konuşmayı Yorumla
sccc00 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Askim basim agriyo 0 2 Yorumla BenLookieYedek +1 yıl Ahaha Yorumla BenLookieYedek +1 yıl Klasik ama komik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seni seviyorum yalanı
Evet haklisin
Hayatimin anlami, sen benim icin herseydn onemlisin, senin gibisini gormedim, sen baskasin, senin icin herseyi yaparim, gozum sadece sende
Niye kandiriyorsun
Yani onu o kız söylemiyordur, ona söylenen yalanları yazmıştır, soru başlığına cevap vermiştir.
@Rüzgar_esintisi aynen
ben söylemiyorum ama sanırım
• işim var
• uykum var
• bilmiyorum ( genelde bilirler )
Yalan makinesi mubarekk
bunları çoğu kadın yapar hepsi alınmasın.
gerçi erkekler de bunları söyler.
Tek yalanım uyuyordum...
Canım konuşmak istemiyorsa en sık bunu söylerim
Mantikli ama uzucu
Öyle ama uzun uzun mesajlaşmalar sıkıyor artık
Asansöre bindim, köprüden geçiyorum. Çekmiyoo cekmiyooo alooo
Konya yolundayim
Evdeyim uslu uslu oturuyorum yalnızım şu an yalaann
Ne diyon abii 😂
Yok kız arkadaşlarımla geziyorum sevgililerin bazıları kız arkadaşları dahi kıskandığı ve istemediği için söylemeyebilirim
Neden yalan
Sen benim her şeyimsin off yalana bak
Aynen oyle sonra seven kiz kalmadi
Hayatı yalan kdkdkdj
Vay be
@fesfs
Efem
mesajını görmemişim
Niye gormuyosun iyice bak
@Medusanerde de benimkini gormuyor
@Medusanerede de benimkini gormuyor
@medusanerede senin boyle bir o... oldugunu biliyordum Allahin kaşari ama seni nasil buluyorum bak izle
Sen yanlis kayaya tosladin @medusanerede simdi senin kapi numarana kadar bulucam
@Medusanerede snapten ip adresini aldim bekle sadece
Buldum seni bekle aile biseyler gostermeye geliyorum
@Medusanerede 15-20 dk ya kapiyi ac
Seni seviyorum
Bende seni😄
Saka saka @Medusanerede yi seviyorum
😃😄😃😃😃😃
Rabia
@Medusanerede seni takip ettim mesaj yolla bana bi
@Medusanerede mesaj at bana bi takip ettim
@Medusanerede heyyy
Birazdan arayacağım