Paylaşır mısınız değil paylaştınız mı sorusu olmasa olmazdı...🙄

Paylaşır mısınız değil paylaştınız mı sorusu olmasa olmazdı...🙄
Hayatımda hiç sevgilim olmadı maalesef. ama sevgilim olsaydı tabi ki de şifrelerimizi verecek kadar güvenirdik birbirimize zaten bir şey olduğu zaman da kurcalamak yerine birbirimize sorardık yani bazılarına bakıyorum sevgilisine güvenmiyor sürekli takip ediyor hesaplarını ya da hesaplarına karışıyor ben bunu hiç doğru bulmuyorum. kişiler birbirlerine saygı duymalı kısıtlamamalı bence. yine de kişiye göre değişir. İlişkilerde güven önemlidir. Bazı çiftler, şifreleri paylaşarak birbirlerine olan güvenlerini pekiştirmek isteyebilirler. Ancak güvenin inşa edilmesi, açık iletişim, dürüstlük ve karşılıklı anlayış gibi faktörlere dayanmalıdır. Her bireyin kendi bağımsızlığı ve özel alanı vardır. Şifrelerinizi paylaşmak, bu bağımsızlığı sınırlayabilir ve her iki tarafa da rahatsızlık verebilir. sosyal medya şifrelerinin paylaşılıp paylaşılmaması tamamen çiftin tercihine bağlıdır. Ancak her iki tarafın da gizlilik, güven, bağımsızlık ve sınırlar gibi faktörleri dikkate alması önemlidir. Ayrıca, bu konuda açık ve dürüst bir iletişim kurmak ilişkilerin sağlıklı bir şekilde ilerlemesine yardımcı olabilir.
Süpersin, hayatının aşkını bulursun umarım acele etme zamanı gelince hepsi oluyor. 🌸
Teşekkür ederim abla 🌸
Sosyal medya şifresi konusu, çiftler arasında kişisel sınırlar, güven ve mahremiyet konularını içeren hassas bir konu bana göre. Bir ilişkide güven duygusu önemlidir. Bazı çiftler, sosyal medya şifrelerini paylaşarak birbirlerine olan güvenlerini ifade etmek isterler. Ancak, bu tamamen çiftin kendi tercihine bağlıdır. Her iki tarafın da rahat hissettiği bir düzenleme yapılmalıdır. Ben yine de şifre paylaşımını uygun bulmuyorum.
Narkos politik cevap hep...🙄
Olmaz sadede gel 🙄
Ok. Katılıyorum.
Cımbızla laf aldırttın şansını zorlama narkos 🙄
Cevap
19Cevap
Sevgilim yok olsaydı da vermezdim
Açıkçası hayatımda şu anda sevgilim yok hayatımda herhangi bir kadın yok annem dışında ve sosyal medya şifreleri bile hiçbir şekilde paylaşmazdım Yani o da paylaşmasın bu tam bir saçmalıktır insanların telefonunu karıştırması sosyal medya şifrelerini paylaşması birbirini kontrol etmesi bu sevgiyi tam bir güvensizliktir. Çünkü bir kavga olduğunda belli bir zaman sonra şifre ve mail adresi değiştirme kişinin hesabını silme gibi durumlar söz konusu olabiliyor hesap kişiye özeldir. Her ne olursa olsun paylaşılması doğru olmaz zaten evlendikten sonra da aslında sosyal medya kullanılmasında gerekli bulmuyorum zaten çok da sosyal bir medya olmuyor aslında insanları asosyal ve özenti haline getirmekten başka bir işe yaramıyor.
Şu an sevgilim yok. Sevgilim olduğunda hiçbir zaman sosyal medya şifremi onunla paylaşmadım, onun sosyal medya şifresini ondan istemedim. Yeni sevgilim olduğunda yine ondan istemem onun sosyal medya şifresini. Ondan da benden benim sosyal medya şifremi istememesini beklerim zira her ikimizin de özel alanı olmalı.
Ben ona hep doğru söylerdim telefonla sifreyle bir işim yok onunla canı gönülden gelirdik birbirimize sonunda ne oldu anlamadım ufak bir sorunda beni bıraktı gitti
bu günlerde yanımda olmadı )) ilerde daha zor bir durumda karşılaşacak olsak gerisini siz Ooo 😕
O yuzden hava cok sıcak gezin konuşun sohbet edin hayatın güzelliklerinden faydalanın çiçek 🌸 koklayın sevin sevilin hayat kısa değmez,,,
eskiden paylaştım şimdi sevgilim yok güvendikten sonra yine paylaşırım.
sebebi bana güvenmesini istememden çok beğendiklerimi ve kaydettiklerimi görmesini isterdim. benim hakkımda daha çok fikri olurdu.
ne ben ondan istedim ne o benden...
gerek de yok ergen ergen şeylere
Kesinlikle katılıyorum.
eğer bir gün birisine instagramımın şifresini verirsem işte o adam benim için arşı âlâ’lara çıkmıştır çünkü zamanında aşkından delirdiğim kişiye bile vermedim şifremi
Hayır bu çok toksikce ve ilişkinin güven üzerine kurulu olmadığını gösterir gerçekten birbirini çok seven sağlıklı çiftler böyle bir şey yapmaz
Sevdiğinle sosyal olursan şifreni bilmesine gerek yok herkesin her şeyi ortadadır
Telefonum hep ortada şifreye gerek yok. İstediği yeri açabilir.
Benim sevgilim olmadığı icin maalesef yok ama olsa verebilirdim ben sevgilimden. Bişey saklamam
öfff maalesef var ya nefret ediyorum bu durumdan lakin var
Ben kime veriim istermisin dediğimde kimse istemezdi. Bende isterim de boyaları ortaya çıkar diye 🤣
Yok çünkü sevgilim yok olsa verirdim sevgilim varken onu kıracak bir şey yapmam 😂
Ben verdim sıkıntı yaşamadım .. ama ben aldım aldatirken yakaladım bitirdim sosyal medya g. terine girsin kimseden istemem de vermemde
Paylaşırım gizlimiz saklımız yok heheyyt
Geniş zaman kavramında değil soru, paylaştın mı paylaşmadın mı? 🙄
Paylaştım
Eski nişanlım hepsini biliyordu
Demek ki neymiş bilmesede olurmuş...🙄
Nişan atıldığı için dedim bilmesede olurmuş diye çünkü daha geleceğine girememiş biri.
Yalnız sosyal medya her zaman doğru kullanılmadığı sürece tehlike arz ediyor. Sende doğru kullanım olmadı anladığım kadarıyla?
Aa mesela?
Adı tecrübe oldu hiç sorun etme. 👍🙂
Çok şükür sevgilim yok.
😂
asla sifremi vermem ve istemem herkesin kendi ozel alani olmali
ben vermem... bana guvenmesini öğrenicek
sevgilim de yok şifre de yok mis
sevgilimse ondan baska mahremim olmaz
Hayır yok. Alsın baksın sorun değil.
Benim kimsede yok, eşiminki bence var.
Ben istedim vermedi
Hayir.