ALDATILDIM lütfen birşeyler yazar mısınız?

Bu anlatacaklarım biraz uzun lütfen atlamadan geçmeden beni bir dinleyin benim en Berbat dönemimde ailevi sorunlar yaşadığım hayattan bıktığım tamamen kafamda intiharlar kurduğum uygulamaya çalıştığım bir dönemde x kişisiyle tanıştım en başta arkadaşça konuştuk beni çok güzel dinledi kendini anlattı 2 gün sonra beni sevdiğini hoşlandığını söyledi ama bu 2 günde durmadan seni bana Allah çıkarttı önüme diye aşırı ilgi alaka verdi yalvardı yakardı benimle olmak için biz sevgili olduk ben şu zamana kadar kimseyle cinselliğim olmamıştı bunu gerçekten istemiyordum ama benim gözümü öyle bir boyadı ki ben inandım cin musallatı vs dedi yok bana göründüler felan dedi işte o kız senin değil senin olması için onun kızlığını alman lazım vs vs türlü türlü yalanlar sıraladı tek suçu ona atmıyorum beni o kadar sevdiğine inandırdı ki öyle şeyler söyledi ki bende istedim onunla olmayı ve bizim aramızda cinsel şeyler yaşandı seni asla bırakmayacağım iki günlük insan değilim dedi uzun uzun konuştu sonra bu x kişisinin benden önce flörtleştiği kasiyer bir kız varmış ben bunu 2 hafta sorna öğrendim dedim ki birdaha oraya gitme tamam dedi söz verdi ama yine sigara almak için o markete gidip o kızdan sigara almış bunu öğrendiğimde sinir oldum ve aldattı muamelesi yaptım çünkü verdiği sözü tutmadı güvenmiştim ben ona ve aylar sonra benim eski sevgilim bana yazdı istek attı ben kendisine mesaj attım benim düzgün giden bir ilişkim var lütfen beni birdaha rahatsız etme dedim kendisi bana inanmadı güvenmedi aldattığımı düşündü ben günlerce kendimi anlatmaya çalıştım yalvardım yakardım daha sonra iş için Antalya'ya gitti eski sevgilisi de orada çalıştığı için vazgeçti işten ama orada Rus bir kızla tanışmış görüşmüş konuşmuş söylediği kadarıyla cinsel hiçbir şey yaşamamış ben yine buna aldatmak dedim aynı muameleyi gösterdim kendisine hiçbir şekilde kendini affetirmeye çalışmadı affetmek için ben bahaneler aradım ve affettim daha sonra dershaneden devamını yorum olarak yazıcam lütfen okuyun
ALDATILDIM lütfen birşeyler yazar mısınız?