Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bunun cevabını size net bir şekilde vermek isterim ki flört etme konusunda ve ilişki konusunda kadınlar erkeklere oranla kat kat başarılıdır, ne yazık ki biz erkekler duygusallıktan ziyade duygusallığı daha az planda tutarak genelde cinsellik beklentisi içerisine girerek ilişki yaşamayı tercih ediyoruz mesela birisi ile birliktesiniz Bir ay geçiyor Bir ay sonra bakıyorsunuz zaman içinde konu cinsel ilişki veya cinsel konulara gelmeye başlıyor e flört etme konusunda da gelince kadınlarda bu konuda rahatsızlık duyuyor elbette kadınlarda da cinsel istek söz konusu olabiliyor, ancak kadınlar sadece bedenlerini güvendikleri erkekleri açmak onlarla sohbet etmek onlarla muhabbet etmek istiyor ama yani bunu ben de erkek olarak söylüyorum hani belli birkaç günden sonra cinsel ihtiyacımız da söz konusu olduğu zaman en yakınımızda kim varsa ona danışmaya başlıyoruz bu yüzden flört etme konusunda bir etkileme konusunda kadınlar erkeklerden kat kat daha iyidir.
#AdaletinHukumdarı
Kişiye göre değişir ama kadınlar daha başarılı. erkek genelde her kıza yazdığı için pek beceremezler. kadınlar bu konuda daha seçici. ama kadınların da yaptığı hatalar kötü birine uzun süre takıntılı kalmak. bu yüzden de ilişkileri başladıktan bir süre sonra bitiyor zaten iki tarafında. sevgililik olmuyor. flört ciddi olmadığı için de daha tanımadan direk hoşlanıp sevebiliyorlar birbirlerini oysa ki zaman gerekli 1-2 ayda kim kime aşık oluyor ki..
Kişiye göre değişir diye düşünüyorum çünkü benim eski erkek arkadaşlarım bu konuda çok iyiydi araya mesafe koymadan önce baya çeneleri ile kız tavlıyorlardı...
Cevap
17Cevap
Flört ne yaaa elektrik flört saçma sapan şeyler, kimler saçma sapan şeyleri seviyorsa onlar iyidir.
Ben kediler demek istiyorum😄
Eski adıyla kaşarlık olan bu olayı kim daha iyi yapabılıyorsa. Genelleme yapamam
Bence erkekler daha başarılı kaleyi içten fethetmeyi biliyorlar ağızları iyi laf yapıyor
%80 erkekler çünkü ağızları aşırı iyi laf yapıyor %20 kadınlar onlarda da iyi onlar mevcut
her konuda bit tık hatta çok tık öndeler ama olsun önemi yok ki :D
Erkekler daha başarılı. Kadınların çoğu bencil, erkeklere karşı anlayışsız
Flört konusun da pro biri olarak kadınlar genel olarak daha iyi hamleleri düzgün erkekler bodoslama dalıyor çünkü heyecan yapıyorlar
Kişiye göre değişir. Çok yetenekli erkekler de gördüm kadınlar da. Genellersek bence erkekler.
Kadınlarım bu konuda erkeklerden daha başarılı olduğunu düşünüyorum
Flortte kadınlar sevgililikte erkekler başarılı bence
Gördüğüm kadarıyla erkekler daha başarılı kadınlar flörtün dozunu tutturamıyor
Erkekler tabiki kadınlar ne ya zırt pırt ayrılıyorlar 😀
Kadınlar daha fazla ya erkkler daha ağır kalıyor bu konuda.
Kadınlar başarılı
Çapkın olan herkes bence bir tık daha başarılı
arananlar daha başarılı
Kadınlar gibi görünüyor
Kadınlar daha başarılı
Ben hiç beceremem ama kadınlar daha iyi
Bu da sorumu tabiki sizler 🙄
Karakter meselesi diyebiliriz.
Kisiden kisiye degisir
Ben değilim o kesin😄
kadınlar
çünkü bizler daha sonuç odaklıyız