WhatsApp ta mesaja bakmiyor?

Evimi satışa çıkardım bir komisyoncuyla konuştuk falan çok saygılı biriydi bizim eve gelince beni gördü falan konuştuk o yakışıklı ve böyle maddi durumu yerinde biri chevrolet malibuyla gelmişti neyse biz bunla konuştuk vatsaptan ben geç yazmama rağmen bu 2 gün sonra falan mesaj aatıyodu işte evinizi biri beğenmiş falan bir de aşırı saygılı çocuk hani konuştuk kaynaştık bana şey dedi her şey para değil param olsada yalnızım siz çok güzel ve neşeli hanımsınız falan nerede çalışıyosunuz dedi maaşımı sordu falan
Ona sordum işletme nasıl kurdunuz nasıl böyle yerlere geldiniz
Neyse bana dediki bir gün oturup çay içelim size anlatırım hatta işletme kurmanız içi yardımcı bile olurum sonuçta siz de benim memleketimdensiniz samimiyetimiz var yalnış anlamayın bir arkadaş bir dost hatta kız kardeşim gibi bile oturup çay içeriz dedi
Anlaştık konuştuk
Bu genelde mesajıma gec cevap veriyodu hatta vatsapda online olduğu halde cevap vermiyodu bile biraz kötü hiss ettim kendimi
Amma hep cevap verince özür falan diliydu işte yoğundum çok çok özür dilerim geç cevap verdiğim için falan
bir gün sordum neden geç cevap veriyosunuz garibime gidiuo dediki ben vaatsapa giremiyorum bile sadece aramalara cevap verdiğim için online gözüküyo
( genelde nadiren konuşuruz 2-3 gün aralıklı ) ben buna dedim nasılsınız falan iyi konuştu gene buluşma ile ilgili konuştuk dediki 1 ya 2 gün önceden söyleyin ona göre zamanı ayarlayayım çünki köye gidecem
Tamam dedim
Şimdi mesaj attım 3 gün oluyo geri dönüş yok
Sizce ne ola bilir insan aşırı yoğun olupta cevap vermeye bilirmi
Bu normal mi sizce?
Yoksa bir bokmu var
Lütfen objeltiv cevap veriniz
Yani garibime hiden o ki çok hevesli ve ilgili davranıyodu aşırı hemde 5 gün olmamış konuşalı ne ola bilrki
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca : vatsapa 24 saat sonra mesajlar silinsin özelliğin koymuş
WhatsApp ta mesaja bakmiyor?