üç kere olmamış dördüncü nasıl olur diye soruyo ah ulan türkolar ah ulan türkolar bir öğrenemediniz biten ilişkileri arkada bırakıp hayata devam etmeyi şu döngüden kurtulmayı
üç kere olmamış dördü niye zorluyorsun nasıl hiç ayrılmamış gibi olacaksınız sence bunun ihtimali var mı? dördüncü kez de ayrılacaksınız, sana göre normal mi bu döngü bırak gitsin olmayan ilişkiyi zorlamanın alemi yok olacak insanlara yönel
Gözü dışarda ya. İlk ayrılıkta anlaşamadığımız sürekli kavga ettiğimiz için ayrılmıştık sonraki ayrılıklar ise sosyal medyada kız takip etmesi yüzünden
İlk ayrılıkta anlaşamadığımız sürekli kavga ettiğimiz için ayrılmıştık ve 10 ay sürdü sonraki ayrılıklar ise sosyal medyada kız takip etmesi yüzünden oldu onlar da 3-4 ay sürdü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
üç kere olmamış dördüncü nasıl olur diye soruyo ah ulan türkolar ah ulan türkolar bir öğrenemediniz biten ilişkileri arkada bırakıp hayata devam etmeyi şu döngüden kurtulmayı
Hiç ayrılmamış ilişki samimiyeti gibi olur mu
he kardeşim olur olur dört olmaz beş o olmazsa altı o da olmazsa yedinci kez deneyin olursunuz kesin dalga mı geçiyosun
Ciddili sordum ne dalgası
üç kere olmamış dördü niye zorluyorsun nasıl hiç ayrılmamış gibi olacaksınız sence bunun ihtimali var mı? dördüncü kez de ayrılacaksınız, sana göre normal mi bu döngü bırak gitsin olmayan ilişkiyi zorlamanın alemi yok olacak insanlara yönel
Cingene bohcasi gibi 10 yamali olmus o fayda gelmez ondan
Normal olur bir çok ilişkide olan şeyler
Valla hiç bir ilişkide 10 ay ayrı kalıp tekrar barışıldığını düşünmüyorum varsa da 3-5 ilişkindir o
*ilişkidir o
Ayrılma ve barışma nedenleri önemli
Gözü dışarda ya. İlk ayrılıkta anlaşamadığımız sürekli kavga ettiğimiz için ayrılmıştık sonraki ayrılıklar ise sosyal medyada kız takip etmesi yüzünden
Sıkıntılı durumlar
Yıpranmış bir ilişki olduğu için yürümez
yaprak gibi olur oluru yok daha
Hiç olur.
Hiç olur derken
Sağlıklı bir ilişki olmaz, sadece zaman kaybı..
İlk günkü heyecan heves olur mu peki
Bana sorarsan olmaz. Bir degil iki degil zirlaya gerek yok.
Don lastiği gibi
Yeni tanışıyormuş gibi heyecan heves, konuşma iletişim kurma isteği olur mu ki
Olmuyo test edildi onaylandı hiç heyecan kalmıyo cidden
Sevgi saygı güven
Hiçbiri eskisi gibi olmuyo maalesef hele güven
Anladım sağ ol
Olmaz yürümez
İşte tekrar barışıldığında ilk kez tanışıyormuş yeni flörtmüş gibi heyecan heves olur mu
Aradaki zamana bağlı o bence ve bide niye bittiği bu önemli
İlk ayrılıkta anlaşamadığımız sürekli kavga ettiğimiz için ayrılmıştık ve 10 ay sürdü sonraki ayrılıklar ise sosyal medyada kız takip etmesi yüzünden oldu onlar da 3-4 ay sürdü
Ya duzelicek olsa 10 aylık süreden sonra düzelirmis zaten boş ver sen o işi
Kötü olur
Zor olur yine de belli olmaz
Yürümez
Vicik vıcık
Kotuuuu
ayrıl barışa dewamke