Aşk İlişkileri 3 ay Gündüz mü daha çok özlenir gece mi? m cαssíєєє Takip Et Guru Yaş: 100 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Hangi saatler özlemeye daha uygundur?Çok yönlü bir soru sordum anlayan anladığına cevap versin Lucifer Gündüz mü daha çok özlenir gece mi? Cevapla 15 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
emre00Fenomen Takip Et Master Yaş: 38 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 48b cevap paylaştı. Gündüz gece hep uyurum 1 2 Yorumla cαssíєєє 3 ay Ahaha amann boş ver 😄 Yorumla emre00 3 ay 😂😂 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 22,4b cevap paylaştı. insan vücudu sanki gece tamamlanmaya programlanmış gibi Hastalıklar bile gece daha fazla iyileşmek için vücut çabalıyor yahu kış kökleri bile geceleri büyüyor bu yüzden evet her ne varsa gece yaşanır özlem de dahil 1 1 Yorumla merakettimmişte 3 ay *kıl
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 104,4b cevap paylaştı. Gece bence. çünkü geceleri daha duygusal oluyorum her zaman. hatta hiç bir sorun yokken bile içimden ağlamak geliyor bazen şarkı açıyorum gecenin sessizliğinde ve dinliyorum. sabah ise genelde stresli olurum ya da uykulu 1 0 Yorumla
Melioraa Takip Et Yoda Yaş: 103 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. Gece daha mahsun oluyor sanki el ayak çekilince, sessizlik olunca daha bi çok özleniyor.. 1 2 Yorumla cαssíєєє 3 ay Gece insanın uykusu gelir ya Yorumla Melioraa 3 ay Allah seni😄 Yorumla
Sinirrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gece veya gündüz farketmiyor.. kişi harbiden seviliyorsa her an özleniyor sonuçta kalp özlüyor.. yapcak bir şey yok😅 1 0 Yorumla
Kadjdaks Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 99% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. İnsan geceleri yalnız kalınca daha çok özler. 1 0 Yorumla
kapraz Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı. Ben gündüzleri daha çok özlüyorum gece karamsarlık sarıyor beni 😂 1 0 Yorumla
elifthebest Takip Et Xper 1 Yaş: 22 3 ay Gece daha çok özlenir. Yani en azından ben geceleri özlerdim. Artık özlem hissi de kalmadı. 1 0 Yorumla
s seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Benim için fark etmiyor hepsini seviyorum 1 0 Yorumla
sierravistaFenomen Takip Et Master Yaş: 19 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. Gece 🌜🌠 1 0 Yorumla
Selliinmiii Takip Et Xper 5 Yaş: 25 3 ay İlkindiye müteakiben 😅 1 1 Yorumla cαssíєєє 3 ay Ahsgfg Yorumla
Yorgunbeyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 804 cevap paylaştı. Gece 1 0 Yorumla
hadihemengidelim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 96% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Geceler gündüzler. 1 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Guru Yaş: 24 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Geceler 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gündüz gece hep uyurum
Ahaha amann boş ver 😄
😂😂
insan vücudu sanki gece tamamlanmaya programlanmış gibi
Hastalıklar bile gece daha fazla iyileşmek için vücut çabalıyor yahu kış kökleri bile geceleri büyüyor
bu yüzden evet her ne varsa gece yaşanır özlem de dahil
*kıl
Gece bence. çünkü geceleri daha duygusal oluyorum her zaman. hatta hiç bir sorun yokken bile içimden ağlamak geliyor bazen şarkı açıyorum gecenin sessizliğinde ve dinliyorum. sabah ise genelde stresli olurum ya da uykulu
Gece daha mahsun oluyor sanki el ayak çekilince, sessizlik olunca daha bi çok özleniyor..
Gece insanın uykusu gelir ya
Allah seni😄
Gece veya gündüz farketmiyor.. kişi harbiden seviliyorsa her an özleniyor sonuçta kalp özlüyor.. yapcak bir şey yok😅
İnsan geceleri yalnız kalınca daha çok özler.
Ben gündüzleri daha çok özlüyorum gece karamsarlık sarıyor beni 😂
Gece daha çok özlenir. Yani en azından ben geceleri özlerdim. Artık özlem hissi de kalmadı.
Benim için fark etmiyor hepsini seviyorum
Gece yalnız kaldığında
Gece 🌜🌠
İlkindiye müteakiben 😅
Ahsgfg
Gece
Geceler gündüzler.
Geceler