Güncellemeler
+1 yıl
Durup dururken ağlamak geliyor içimden. Bazen kendimi tutuyorum, bazrn tutamıyorum. normalde gayet sağlıklı, neşeli, eğlenceli bir insanımdır. Hayatımda ilk defa bu derece çaresiz hissediyorum. çok şeyler denedim. ama OLMUYOR.
Güncellemeler
+1 yıl
Uzman görüşü ve ya birebir yaşayanlar cevaplasın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen hala bağlanma hastalığından kurtulalamamışsın.. ahir zamanın sonuna doğru gidiyoruz bu insanların çoğu yoldan çıkmış güvenilmez tipler?
Ayrıca bu ülkede erkeklerde gördüğün ÇOK BÜYÜK BİR ARIZA VAR :
sen onu bukadar düşünüyorsun ama o seni düşünüyor mu?
Neden bu ülkede erkekler tek taraflı patinaj yapıp TEK TARAFLI DELİCE SEVMEYE ÇALIŞIYOR? O da seni bukadar seviyor olsa zaten bu kadar onu düşünüyor olmazsın..
anladım kadarıyla seninki tek tararflı sevgi.. erkekten >>> kadına ! günümüzü DEVASA PROBLEMİ işte bu.. kadın sevmiyor erkek köpek olsun peşimden koşsun , erkek ödesin , erkek sevsin , erkek sohbet etsin , erkek güldürsün , erkek gezdirsin , erkek ilgilensin , erkek düşünsün vs vs vs vs vs bu ülke artık erkekler için bir cehennem olmaya başladı.
Hastalığının farkına vardıysan çözümü şu = bol bol gezmek, spor yapmak farklı insanlarla tanışmak ve bu ülkenin erkeği PARASI için seçen kadınına bağlanmamak sevmemek onlarla ilgilenmemek vs Sen bi rkadını peşinden koştukça değersiz önemsiz 5para etmez insan duruma düşüyorsun.. kadın "köpeğim" oldu diyor hatta arkadaşlarına anlatıp dalga geçiyor çoğunluk ve gülüyorlar bu pisslik insanlar erkeğin ilgisine sevgisine arkasından * ! .. bunu çok şahit oldum etrafta.. övüne övüne anlatıyorlar bu pisslik bozukk kaaşşaarlar..
Başka konularla uğraş hobiler bul kitap oku vs vs vs kadınlara odaklanma ilgini farklı noktara kaydır.. artık böyle dvranma modası geçti ama sen halaa anlayamamışsın.
Sen öldsen gebersen , trafik kazası geçirsen , hastaneye yatsan onu aramasan bu kadar bağlanmaya kalktığın kadın şunu der : " adi herif aramıyor beni erkeklerin hepsi aynı , boktan insanlar yaramaz tipler.. başkasını bulurum " .. bu ülkenin kadını demez "bu erkeğe ne oldu , öldü mü , kaldımı , hasta mı , kaza mı geçirdi , başına bir iş mi geldi? " demez ! hep senin enerjini senin emeğini senin sevgini sömürürler , onlar en iyi hediyeleri isterler ama sana en ucuz hediyeleri alırlar vs vs vs anlat anlat bitmez !
Bu gerçekleri farkedersen artık kadınları fazla öenmseyip takmaman gerektiğini NET anlarsın.. zaman değişti artık erkekler değil kadınlar bozuk !
AKLINI DÜZELTMENİ ÖNERİRİM.. bu konuda çabala , farklı şeyler yap vs vs vs
@_emre___ haklısında ben zaten işim gereği çok yoğunum. ama 7-8 aydır işimi aksatıyor, psikolojimi bozuyor, keyfimi kaçırıyor v. b bir sürü olumsuz durumla karşı karşıya kaldım. geçen psikoloji hapı bile aldım. ama bu durum geçmiyor
Etraf kadın dolu başkasını bul ve ona bukadar BAĞLAN-MA !
O kadar da bağlan-ma dım ki.
Hoşlantıdır geçer.
8 aydır geçmiyor bu nasıl hoilantı
Herhalde herkesin konuştuğu aşk'a dönüşmüştür.🤷🏻♀️
Oda yok aşk meşk
Karşı taraf biliyorda bu durumu ama ikimizin arasında engeller çokça var.