İki yüz verdik iyice bir yerleri uzaya kalktı he bununda, haddini aşıyor artık. Kendisini Chad ile kıyaslayacak özgüveni nerden buluyor? Süresiz engel atayim da görsün hadsiz k@şar 😡🤬
Arkadaşlar flörtüm Chad mi ben mi diyor engel zamanı gelmemiş mi sizce de?
Ever artık bende senin izinden gidiyorum çünkü daha önce burayı biraz olsun ciddiye almam bir hataydı. Burdaki insanlar sandığımdanda aptalmış, muhattap olunmaz anca dalga geçilir. Zeki olan insan zaten güler geçer, dalga geçmek olarak algılamaz bunu.
Chad uğuruna kendini feda etti, biz Chadlerin iyiliği için 😔 ama sorun değil çünkü mucizevi bir şekilde yeniden dirildi be Chad olarak geri döndü, artık o bir Chad 🗿
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence de gelmiş
Hak etmiş, senin soruların benim sorularımdan daha bir enteresan olmaya başladı.
Kesinlikle hak etmiş
Ever artık bende senin izinden gidiyorum çünkü daha önce burayı biraz olsun ciddiye almam bir hataydı. Burdaki insanlar sandığımdanda aptalmış, muhattap olunmaz anca dalga geçilir. Zeki olan insan zaten güler geçer, dalga geçmek olarak algılamaz bunu.
Bence de bu sitede sadece eğlencene bak seni saçma sorularla görmek istiyorum bu sitede mantıklı davranılmaz.
Demi ben bunu geç anladım, geç anlamadım aslında ama önyargılı olmayalalım, bi şans vereyim dedim vermez olaymışım
Senin flörtün Chad'ı neden kıskanıyor ona anlam veremedim.
Çünkü o Chad 🗿
Geçmiş bile manyak mısın seennn jsahkajaa
Haklısın bunu durup düşünmem bile hata
Kesinlikle hemen engel
bu hesap çalınmış arkadaşlar…
Artık Eren yok, Eren öldü. Artık Chad var 🗿
eren iyiyidi tüh
Chad uğuruna kendini feda etti, biz Chadlerin iyiliği için 😔 ama sorun değil çünkü mucizevi bir şekilde yeniden dirildi be Chad olarak geri döndü, artık o bir Chad 🗿
Ve*
Beni tercih ettiğin için teşekkür ediyorum ahbap
Engel zamanı gelmiş
Sen NPC sin biliyordum 👽