Merhaba sevgilimle 18 konuşmuyoruz ben doğru bulmuyorum evlenmeden önce bu tarz şeylerin konuşulmasını ama surekli geleceğe atıfta bulunarak espriyle karışık imalarda bulunuyor yok ilerde gorcen beni yok ibidom şöyle falan gibi gibi, beni sinir etmek için yapıyor diye düşünüyorum daha önümüzde bir kaç yıl var ilk sevgilim olduğu için nasıl tepki vermem lazım bilmiyorum sert bı dille uyarmak abartimi olur böyle espriler yaptığında uyarı cekmezsem daha da ileriye gider mi acaba erkek kafa yapisini çok bilmiyorum yoksa direk uyarmalimiyim evlilikte olacak şeyleri gündeme getirme diye
3 ay
C. nsel Espri yapan sevgili?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sana şunu söyliyim. Yüz bulsun yapışır. O yolunu yapıyor
Ama eski ilişkisini kız biseyler yaşamak istediği için ayrılmışlar falan doğru bulmuyorum diyo da ayak mi cekiyo saf ayağına mi yatiyo anlamadım gitti
Bence sana her konu da gönderme yapıyor.
Eski sevgili böyle dicek/ balıklama atlardı. Ayak yapıyor
Valla şansıma sokim düzgün biri diye hayatıma soktum manita olunca değişti uhuhuhu
😂😂😂
Baya da iyi imaa ediyo yönelimini sen neyi anlamıyorsun
Evlenmeden o da biseyler yaşamak istemedigini söylüyor ama sürekli böyle espriler yapınca kendimi kötü hissediyorum sanki cinsellik için konuşuyormuş gibi geliyo benmi abartıyorum
Yoo sen neyi abartıcan aklı olana 1 kere söylersin. Eğilim böyle olunca tav etme adına öyle deniyor da tecrübesiz insanlar böyle sorgularsa doğruyu buluyor haricinin hali belli
Bide bişey sorucam biriyle biseyler yaşamayan biri bu kadar çok istekli olur mu yani çünkü yaşamamış biri bu kadar kolay dillendiremezmis gibi geliyor
Yaşamasına gerek yok çevresel bir dünya bu konuya yönlendirme var. Bir deniz kenarına gidince bile cenabet olup gelebilen bir dünya insan var.
Evet arada da şey diyo ona da çok sinir oluyorum "ben istersem her şey olur da sen masumsun diye kiyamiyorum" canım yerine mi koyuyo ego tatmini mi yapiyo neden böyle diyor
Diyor ki yalnız kaldığımız bir zaman da istersem zorla da olsa senin ırzına geçerim de bende cahilim buna kalkışabilir miyim bilmiyorum. Saçma canım bir zamanına denk gelirse yapar ben sana söylemiş olayım ona göre yaşa
Of ya erkekler niye böyle :( teşekkür ederim cevapladiginiz icin
Maalesef günümüzdeki etkileşim ve kafa yapısı sürekli bunu popülerize ediyor. İyi insanlar çok azınlıkta ona göre seçici ol fazlaca... Rica ederim hakkında hayırlısı olsun
Uyarmazsan ileri gider evet. Bide böyle kendini övenler beceriksiz oluyor bilginize..
Nasıl uyarmaliyim sence
Bu tür muhabbetler hoşuma gitmiyor de, ilk başta nazik bi dille uyar bidaha yapıcak zaten kibarlıktan anlamıyorlar bu türler. Bidahakinde ağzına s*ç hakkındır
Uyarmazsan iş çığrından çıkar
Ne demeliyim sence kırıcı olmadan
Cinsellik konuşmak için erken değil mi? Diye sor zamanı gelince yaşarız canım de
Ya şakayla karışık diyorum bı daha demicem sonra sapik gibi hissediyorum kendimi diyo yine yapiyo
Yolunu yapmaya çalışıyor tepkini görmek için diyor baştan tepkini koy yoksa buluşmalarda eli kolu rahat durmaz rahatsız eder seni
Doğru diyorsun o kadar saçmaki neyin yolunu yapmaya çalışıyorsa baştan böyle böyle dedim neyi zorluyor kafasını kircam
Eğer çok üstelerse bırak gitsin zorlama senden kıymetli değil ama düşünce yapısını değiştirirse şans verirsin sana kalmış
Bence güzel takıl gec.
Farklı şeyler beklemeye başlarsa kavgaya doncek ama
Sende ona de ama ileri gitme
İlk merak galiba
Umarım sadece meraktir hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
Becermek gibi niyeti yoksa sorun yok