Arkadaşlar eski flört üm Arkadaş kalalım dedi ama gitmiyor numarami silmemis hikayelere bakiyo sana karşı hislerim var bitmedi demişti en son 2ay önce ne yapıyor sizce?
3 ay
Terk etti gitmiyor ne yapıyor?

Arkadaş kalınmaz eski sevgiliyle onun ne yaptığı değil senin ne yaptığın önemli olandır ilişkin bittiyse sınır koyacaksın arkadaş kalmayacaksın sileceksin numarasını mesaj atarsa ararsa cevap vermeyeceksin.
Yazmasını istiyorum ama yazmiyi istiyorum
Yazmasını istemeyeceksin yazmaz onu hayatından çıkaracaksın komple o artık senin için yok bitti artık bitti kendine tekrar umtulandırıyorsun onun san olan davranışlarını
Niye böyle düşünüyorsun bende de hata vardı kafa yapın degistir
Ne kafa yapımı değiştireceğim be sen asıl kendi değerini bil bitmiş gitmiş ilişkiniz daha hayla arkadaş kalmaya çalışıyorsunuz belli duygular yaşamışsınız sonra ayrılmışsınız bunun daha ilerisi yoktur daha ne konuşmayı düşünüyorsunuz acaba havadan sudan mı konuşacaksınız yaşayacağınızı yaşamışsınız sonra duygularınız bitmiş artık ayrılmışsınız hatan olmuş olabilir bu hatalarını ilişkinizi bitirmeden önce ilişi içerisindeyken oturup konuşacaktınız çözülebiliyorsa çözülecektir bu hatalar ayrılık bir cevap değildir bir noktadır bunu kendi kafanıza artık yazın bundan sonraki barışmalarınız da ise birbirinize karşı ne saygınız kalır ne sevginiz kalır ilişki bittiyse bitmiştir nokta sonradan arkadaş ayağı kalamazsınız arkadaş kaldığınız sürece yaptığınız davranışlar birbirinize tetikleyecektir beni geri mi istiyor diye kendi zihninde düşüneceksindir attan inip eşeğe mi binmeyi seviyorsunuz anlamıyorum ki neyi uzatıyorsunuz
Brn arkadaş kalalım demedim o dedi cevap vermedim bana hala biseyler hissediyor
Tamam cevap verme arkadaş kalamazsın kendi değerini bil kendini sev o adama bir şey yazma ondan bir şey bekleme bundan sonra bir şey olmayacak onunla senin aranda
Çok kızdırdım o geldi ben ittim neler dedim ama pişmanım şu an cidden istiyorum ama yazmiyo sence nasıl yazar ya da yazdirabkkurim
Pismanlik insan oglunun yasayacagi en son caresiz donemidir hayatin hic bir doneminde pismanlik yasamamalisin gittiyse gitmistir oldugu gibi kabullen ve yoluna devam et
O benden gitmiyo ama numara mı niye silmedi attığı bir sürü mesaja görüldü attım ama yazmadığıma pişmanım mesaj atsam ayağına düşer gibi olur
Hayir sen mesaj atma o kadar cok goruldu attigin icin adam da daha yazmaz sana gelse de degisen bir sey olmaz sen yoluna bak
Pismanlik aptalliktir bunu sakin unutma
Gelse inan dunyanin en sevilen erkeği yapxam ama görüldü attım gurur lu biridir yazmaz diye düşünüyorum bak dediğini anlıyorum ama ondan başkasını istemiyorum
Bir sey yapamazsin iliskiler de ayrilik olduktan sonra o bitmistir artik olen kisi geri gelmiyorsa ayrildigin kisi de geri gelmez
Ama hala umut var bu adam whsapda attığım hikayelere bakiyo e demez mi sil numarami ya da engel atar niye yapmiyo istiyo beni ama gurur yspiyo
Adamin davranislarini kendine umutlandirmamalisin gelse bile bu saatten sonra siz den bir sey olmaz
Hikaye atmış 15 dakika önce baktım tam yazacaktım vazgeçtim ya çok olumsuz konuşma bulurum bi yol
Olumsuz konusmuyorum dogrulari soyluyorum gozun acilsin artik
Barışınca ilk sana yazcam emin ol beni tanımıyorsun vallabak
Zevkle bekliyorum ben cok gordum cok duydum bu hikayeleri
Tm inan yazxam bekle
Bekleme modu acik
Cevap
2Cevap
Sen sil numarasını bakmasın alla alla.. Eski diyorsun hala rehberinde tutuyorsun..
İstiyorm ama 8nu
Ona söyle bana niye söylüyorsun..
Yedekte tutuyor cakal
Hayır ya öyle biri değil ben çok kızdırdim onu
Sen heryerden engelle
İstiyorum ama onu
Engelle
İstiyorum hala onu ama yazmiyo
boş ver yazmasin
En İyi Cevap