Adam gibi adamları sevin. bir adamın sesinde huzur, başkalarında sıcaklık, ellerinde şefkat arayın. mükemmel olsun demiyorum ama sevgiden önce muhakkak saygı arayın. yanınıza yakıştığı kadar yarınlarınıza da yakışsın. gözlerinde güven , sözlerinde samimiyet yüreğinde sevgiyi fazlasıyla hissedeceğiniz adamlar olsun hayatınızda. kisacasi kişiliğinde de şüphe götürmez bir güven arayın diyorum. her türlü zorluk karşısında yılmayan , inandıklarından sevdiklerinden ayrılmayan, ne isteğini bilecek kadar hiç de istemediği acılar yaşayan kadınlaraa... bir gülü koklarken bile gül incinmesin diye incelik gösteren adamları sevin. çünkü bir adama yakışan adamlığa yakışan. En güzel huydur merhamet... çünkü o adamlar yarım bırakmayı yaralı bırakmayı , kandırmayı sevmezler. sizi kaybetmekten korktuğu kadar , incitmektende korkarlar gücünü sadece sizi korumak için kullanan adamları sevin. ona uzaktan her baktığınızda yaralarıniz değil, yüreğinizde sevildiğinizi hissedin. üstünden yıllar geçse de " iyi ki seçmişim iyi ki sevmişim deyin" ...
#derinmavi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer