Yıllar geçsede aylar geçsede unutamıyorum napicam?

19 yaşındayım 3.5 yıl önce bir kızla tanıştım ilk 1 2 hafta wp üzerinden devam ettik sonra buluştuk arkadaştık hergün beraberdik 6 7 ay boyunca hep beraberdik gözümde çok tatlıydı güzeldi iyiydi hayla öyle kaçkere belkide aynı eve girdik kaçkere yanlız kaldık birkere aklımdan kötü bir şey geçirmedim kıyamazdım bazı nedenlerden dolayı uzaklaştı benden bundan 2.5 yıl önce gözümün önünde bir erkekle gördüm elim ayağım kitlendi bir şey yapamadım sadece nefret ve kin kusarak bir bakış atıp yoluma devam ettim arkamdan seslendi kaçkere yüzüne bakamadım ondan sonra en yakın arkadaşının dolduruşuna gelerek elveda bile demeden engelledi beni aylarca kapısında bekledim aylarca genelde dolaştığı yerlerde durdum kaçkere denk geldik ama birbirimize bişey diyemedik bu yıl ocak ayında yakın dostlarım aracılığıyla tekrar konuşmaya başladık 2 yılın ardından buluştuk konuşamıyordum eski halimden eser yoktu zaten 6 aydır psikoloğa gidiyordum mahfolmuştum heyecandan ve stresten konuşamıyordum o çok iyiydi en sonunda okadar zaman sonra bana sarılmıştı kaçkere rahatsız olicaksan sarılmayalım dememe rağmen yinede geldi sarıldı bende sarıldım zaten iyice iş çığrından çıkmıştı kendime geliyordum beraber kahve içmeye falan gidiyorduk aramız iyiydi aradan 2 ay geçtikten sonra yavaş yavaş yazmamaya başladı konuşmamaya başladı o 2 ayda sadece 6 7 kez buluşabildik çok iyiydik hiç yazmamaya başladı bu durum beni iyice mahfetti arayıp yanıma çağırdım lafı hiç uzatmadan benim ol dedim kendimde değildim ondan sonra yazdıklarıma bakmamaya telefonlarımı açmamaya başladı en son akşam saatlerinde yürürken bir anda karşıma çıktı biraz konuştuk naber nasılsın gibisine çok kısa sürdü kendimi kaybedip gidip alkole vurdum ve bi kaç şey yazdım engelledi arkadaşlar sapık değilim elimde olan bir şey değil psikoloğa gidiyorum ama nerdeyse hiç bir işe yaramıyor unutamıyorum en azından 2 aydır hiç görmedim sanki dünmüş gibi hergün acı çekiyorum ilk çıktığım kız değildi ama unutamıyorum napicam böyle yaşanmıyor.
Yıllar geçsede aylar geçsede unutamıyorum napicam?