Sizden ayrılmış bir kadını unutmak için hiç başka biriyle oldunuz mu?
(Sevgilimin bahanesi gerçekmi diye test ediyorum)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizden ayrılmış bir kadını unutmak için hiç başka biriyle oldunuz mu?
(Sevgilimin bahanesi gerçekmi diye test ediyorum)
Bak hemcinslerim adına da söylüyorum bunu eğer bir erkek ayrıldığı gibi başka birine gidiyorsa o zaten seninleyken onunla konuşuyor ve yolu yapıyordur. O kadar
Yok ben kızla konuştum biz ayrıldıktan 2 hafta sonra konuşmuşlar kıza açıklama yapıp bana geri dönmüş yani ortada öyle bişey olsa söylerdi kız bana
Benim ondan ayrılma sebebim pek sağlam olmadığı için çok kırgındı düzelmemiz 1 aydan fazla sürdü o 1 ay içinde başka biriyle konuşmuştu. Biz 5 yıl birlikteyiz başıma ilk defa geliyor. Ailesiyle falan tanıştırmıştı oysaki kıymet bilemedim. Ona benimde daha önce hep hatalarım oldu o heo affetti. Ama ben bunu affedemiyorum...
Tavsiyelerin için sağol bu arada
Yani sana cidden helal olsun 5 gün önce verdiğim cevaba dönüp cevap yazman ayrı olay 😁 5 yılını birisine verip aldatılmak ve hala bir umut belki düzelir diye beklemek ayrı olay... Bak tüm samimiyetim ile söylüyorum ister erkek olsun ister kadın fark etmez seven kişi yanındakine bakar gözü başka yere kaymaz ister 5 yıl geçsin ister 50 yıl madem bir yola girdin bu yoldan sapmayacaksin. Değil mi? Cidden buna ne kadar zamanda dönüş yapican çok merak ediyom bu arada 😁
Cevap
6Cevap
Başkasını unutmak için bir ilişkiye başlanmaz karşında ki insana hakaret bu unutmadan ilişki yapılmaz
Karşıdakide yıllarca süren bir ilişkide terk edilmiş erkeğe ne inanıyor tabiki gerçekten sevmiycekti Allah akıl vermiş
Ayrılmamız bir şeyi değiştirmez aşkıma ihanet edemem. Zaten bu şekilde de birini unutamazsın.
Unutamazsın tabiki pişman olursun
Aylar geçti ve oldu
Doğru degil
Olmadım olmam da, 2 ay benden ayrılalı. Hala onu düşünüyorum, başkasına bakamıyorum. Biraz zaman lazım bu tarz şeyler için.
2 ay oldu benden ayrılalı. Yazamamışım onu düzelttim
Daha önce o sana bu tarz bişey yaptysq inattan yapar mıdyın?
Ben inattan kimseyle olmam, birisiyle ilişki yaşayacaksam diğeri tamamen bitmiştir kafamda. Ayrıca bana birisi bunu yapsa onunla da olmam
Hemen değil. bir süre sonra evet ysptım.
2 hafta yeterlimi sence çok yanlız bi adam için..(bu arada ben onun gözüne batıra batıra gezip eğleniyordum)
Olabilir bir şey diyemem
Bvar bunu yapanlar çoğu zaman yanlış netice verir
Nasıl yaniii
Yalan yalan yalan
?
Erkeklerw inanma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?