3 ay
En İyi Cevaplar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
20Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bana ne yaşattıysan aynısını sende yaşa derdim, ama yine de kıyamazdım ben sana. Benim gibi haksız ve sebepsiz yere bu kadar severken acı çekmeni istemezdim. Hakkında hayırlısı olsun, Allaha emanet ol. Çok kırgınım, çok öfkeliyim ama vicdanını rahatlatmana izin vermeyeceğim öfkelenerek. Zaman nasılsa yaptığın hataları farkettirecek bir gün.
Senden çok şey öğrendim o yüzden sana çok teşekkür ederim bu hayatta güvenmemek , birine çok değer verince , onu her şeyden çok sevince karşıdakinin bacım çocuğu olduğunu öğrendim tekrar çok teşekkür ederim sen olmasan insanların bu kadar acımasız * olduğunu öğrenemiycektim benden sana son bir tavsiye sen bence oyuncu olmalısın çünkü çok iyi rol yapıyorsun sen doğaçlama oynarsın metine gerek yok bravooo çok profesyonel böyle devammm……
Cevap
20Cevap
Sevgilime son bir mesaj atmak istemezdim ben çünkü ayrılıyorsak zaten küçük olaylar ile ayrılmazdık muhtemelen çok büyük bir şey olmuştur yani aldatılmışımdır. beni aldattığı için de yazmak istemezdim. ama eğer anlaşamıyorsak ya da bazı sebeplerden dolayı ilişkimizi bitiriyorsak da onunla geçirdiğim zaman için teşekkür ederdim. ya da kendisine bana şans verdiği için ve sevdiği için de teşekkür ederim çok uzun duygusal mesaj yazar ya da yüz yüze son kez görüşürdük.
her şey senin le güzel ve özeldi. Beraber geçirdiği miz her an seni bilmem ama benim için herzaman değerli ve özel olarak kalacak, hoşçakal
Mutlu ol yeter ve Son Pişmanlik Neye Yarar, Herşeyin Bedeli Var, Olmadı Yârr..
Eşşek gibi gidiyorsun mecbursun paşa paşa geri geleceksin
Bu oyunu ben kazandım
En gereksiz hareket ona yazmak olurdu no gerek zaten benim sev yok
Ayrılmak istedigi için atılan mesaj mi yoksa günün son mesajı mi?
İkisi çok farklı çünkü.
“Hadi uyu bak, uyumamış olman bile beni azdırıyor” olurdu…
olmayan sevgili iyi ki olmadın hayatımda iyi ki yoksun iyi geceler
Sevgiliye son mesaj olmaz o eski sevgiliye artik son mesaj olur 😂
sevgilim yok ama "son" kelimesi canımı çok acıtıyor
Neden son mesajım olduğuna bağlı ayrıldığım icin mi son mesajım
Hiç gereksiz vakit kaybetmeden Allah a emanetsin der hayatıma devam ederdim
Umarım çok mutlu olursun. Sana hak etmedigin şeyler söyledim umarım beni iyi hatırlarsın her şey için üzgünüm 😔
İyi bir şekilde ayrılıyorsanız "Kendine iyi bak."
Kötü bir şekilde ayrılıyorsanız "Sadece vakit kaybıydın. Umarım hayat karşıma senin gibi gereksiz insanları çıkarmaz." Diyerek engelleyebilirsin.
Ben son mesaj yazmam . Ona kaldırım taşı gibi hissettiririm
Ben gidiyorum Allaha emanet ol seni çok seviyorum ve seni en sevdiğime en güvenilir en merhametli olana emanet ederek gidiyorum...
Son flortume iyi sozmustum iyi yaptim. Ona az bileeeeee...
Muhtemelen o yazar ben sadece görüldü atardım illede yazacaksam selametle derdim
Neyin sonu? İlişki, hayat?
En İyi Cevap