Sevgilim benden uzaklaşmaya mı çalışıyor?

Sevgilimin oyunlarda falan kullandığı kullanıcı adının birebir neredeyse aynısı olan bir hesap gördüm hem oyunlarda hem işte twitch olsun instagram olsun, olayı kısaca özetleyecek olursam bizim aramız süperdi uzak mesafe ilişkisi yaşıyorduk bu yüzden birlikte pc oyunları oynuyorduk sonra abim benim laptopumu aldı aramız açıldı tabi bu süre zarfında benim sınavlarım vardı sınavlarıma çalışıyordum ve pek vakit ayıramadım. Daha öncede bu tarz iletişim problemlerimiz olmuştu bir kaç defa neyse bu sürenin sonunda bir baktım sevgilimin hesaplarına wp son görülmesini kapatmış bana oyunlarda maç geçmişine baktım hiç 1-2 defa oynamış 1-2 hafta öncesinde instagrama baktım ne zaman aktif olduğunuda göremiyorum sonra ben bunun arkadaşlarının nickini blitz diye bir site var valorantta maç geçmişini gösteriyor oyuncuların ben arkadaşlarının nickini orada arattım arkadaşlarının maç geçmişine bir baktım kullandığı kullanıcı adının tek bir harfini değiştirerek yeni hesap açıp onlarla oynamaya başlamış sonra ben bunun yeni kullanıcı adını sosyal medya hesaplarında arattım bir baktım yeni Instagram twitch hesabı falan açmış en son konuşmamızda 1 hafta öncesinde zaten garip davrandı bana karşı. Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın. Tekrar eskisi gibi olmak istiyorum ama benden vazgeçmiş sanırım benden soğumuş mudur?

Sevgilim benden uzaklaşmaya mı çalışıyor?