Beni Trabzonlu saymıyırlar mı acaba 🤔 Has Trabzonlu benim üleyn 😡 Öyle dedin de aklıma geldi. Bana kimse Trabzonluyum dediğimde inanmıyor esmer göründüğüm için 🥺 Bilmiyorlar ki yaz kış amele yanığı var bende 😔
Sağlam düğümler kendi kendine çözülmüyor ama normalde çözmesi basit teknikler içeren şeyler oluyor 😂 muhtemelen bağlaması dakikalar alıyordur ama çözmesi birkaç saniye 😂
Ama çook istersen ben sana herkesten ayrıcalıklı davranabilirim artık hususi senin yorumları beğenmeyerek 🤨🙄 herkesten farkın olur böylece😇 sende farklı olmam için beğenirsin 😇 ahshsuegsgshdheg
O zaman aynı mantığı yönetiyorum 🤔 Sen de kimseyi beğenme 🤔 Sanki herkes güzel, beğenilesi görüş mü paylaşıyor 😪 Sen neden hep çözümü benim görüşlerimi beğenmemede buluyorsun 🙄🙄
Ben beğeni butonunu sonradan ulaşacağım paylaşımlar için kullanırım sadece 😂 soruma gelen görüşlere yorum yaparım 😂 beğeni alanım kalabalık olmasın da ulaşmak istediğim paylaşıma rahat ulaşabileyim 😂 Not defteri gibi kullanıyorum o butonu 😂
he 😂 ben o alanı şu an keşfetmiş bulunmaktayım 😂😂 hiçbir sorumu beğenmedin demek sorularıma ulaşmak istemedin öyle olsun kıyak dostmuşsun helal olsun 🥺
Beğendiğim sorun var 😂 Şu müzikleri depo ettiğim sorunu beğendim 😂 belki ilerleyen dönemlerde bepeneveğim başka soruların çıkar 🤭 söz verdiğin bir soruna denk gelirsem kolay yerde dursun diye beğenirim onu 😂😂
Hayır tek çocuk olmalı. Miras bölünsün istemem 😂 o zaman 200 ton çay veya 20 ton fındık lazım 😂 Zeytin fiyatları nasıl acaba 🤔 ege kıyılarından birini de arayabilirim 🤔😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence internette :D
Bu bir isyan mı🤔😂😂 Yetii gari mi diyosun😂 Trabzonda olan sensin sen bile bulamadıysan biz nasıl bulalım😏
Trabzona gel ve nunun için zengin karı bul 😭😭
İstanbul'da yok mu tanıdık Trabzonlu. Zengindirler belki 🤤🤤 😂😂
Trabzonlu belediye başkanları vardı 🤔😂 ülke yi trabzon ile rize yönetiyor😂 sen nasıl fakir kaldın nasıl başardın😂😂😂
Beni Trabzonlu saymıyırlar mı acaba 🤔 Has Trabzonlu benim üleyn 😡
Öyle dedin de aklıma geldi. Bana kimse Trabzonluyum dediğimde inanmıyor esmer göründüğüm için 🥺
Bilmiyorlar ki yaz kış amele yanığı var bende 😔
Ahahahah zengin ne bilsin be nunu😂
Trabzon sıcak mı🤔 hani soğuktu beni de kandırrılar🤧
Ilık diyelim 😂 tam yaşanılacak yer. Ne kadar zengin akraban varsa al gel. 😂
ahahaha ılık yerde mi amele yanığı oldun 😂hani nunum nerde Aka yine ortaya çıkmış 🥺🙄
Ilık ama ayda yılda bir acayip güneş oluyor 😂
Yoo o yok. Uğramaz buralara. Rahat ol nunu 😂
Akayı unuttun gibi pabucu damda 😂 kıskanmasın 😱😱
Önemli olan nununun mutluluğu diyor. 😂
2 nunu var hangi nunuya diyor 😂 detay ver 😂
Önünü açık bıraktım üstüne alın diye ama alınmadın 😂
Güzel şeyleri hemen kaparım normalde 😂 kötü şeyleri almam hiç 😂ama nunumunda mutluğu möhim olduğu için canım kendim üzerine alınamadı hemen 😂
Nunun nunusu mutlu olunca mutlu oluyor deyip yeşilçama bağlayayım 😂
😂😂 oldu böyle aynen bağla böyle kalsın 😂
Gemici düğümü attım çözülmez artık 😂
Çok merak ediyorum o olayı madem çözülmüyor peki çözerken nasıl çözüyorlar 🤔😂
Başka düğüm atıyorlar belki 🤔 çivi çiviyi söker, düğüm düğümü çözer 🤔
hııı 🤔video izleyeyim merak ettim bak şimdi 😂
Sağlam düğümler kendi kendine çözülmüyor ama normalde çözmesi basit teknikler içeren şeyler oluyor 😂 muhtemelen bağlaması dakikalar alıyordur ama çözmesi birkaç saniye 😂
Anamın sözü geldi aklıma 😂 2 saat yemek yapıyorum sofrada 2 dk da yiyosunuz der 😂
Yaa bu işler böyle 😂 birilerinin uzun süren emekleri birileri tarafından kısa sürede heba ediliyor 😂
Bana Silivri yolu görünüyor yine 😂 😂
Sen baya baya özledin orayı gidici gibisin 😂😂
Yaz geldi ya ondan herhalde. Orası serin olur belki 😂
Bir sürü erko içinde öğğğykk 🤢🤮 gitme nunu kokar orası boş ver sen 😂
Evet yaa. Serinlemek istersem yaylaya çıkarım. Miss 😂
Yayla sıcak olmuyor mu 🤔 hep serinmi
Bazen sıcak oluyor ama genelde serin. Bizim yayla 2300 rakımda 😂
Oksijen var mı orada 🤔😂 Başın ağrır çarpar adamı o 🤔
Alışıyorsun birkaç günde 😂 ilk başlarda zorlayabilir. Nefes nefese kalırsın hemen iki dakika koşsan 😂
Nefes önemli ne eksilsin ne kesilsin isterim 😂 her güzel şeyin illa bir derdi var🤔 😪
Bu arada hala cevaplarımı beğenmedin🙄 küseceğim sana😪
Sen sadece benimkileri beğenirsen ben de seninkileri beğenirim 🙄 benim herkesten farkım yoksa senin neden olsun 😔😂😂
Yahu sana bana ayrıcalık tanı diyen mi var🤔 sende herkesi beğen bana ne🤔🙄
Ama çook istersen ben sana herkesten ayrıcalıklı davranabilirim artık hususi senin yorumları beğenmeyerek 🤨🙄 herkesten farkın olur böylece😇 sende farklı olmam için beğenirsin 😇 ahshsuegsgshdheg
O zaman aynı mantığı yönetiyorum 🤔
Sen de kimseyi beğenme 🤔
Sanki herkes güzel, beğenilesi görüş mü paylaşıyor 😪
Sen neden hep çözümü benim görüşlerimi beğenmemede buluyorsun 🙄🙄
Bu da sorumu🙄 Çünküüğğ işime öyle geliyor bu kadar basit😎😂🤭
Muhteşem görüşlerini beğenmiyorum zahmet etmişler yazmışlar, ben aksi beğeni atmayanlara ayar oluyorum 🤔 fenolar var kimseyi beğenmiyor sorusunda 🤔 ama kendi beğenilmeyince cıngar koparan😂
Ben beğeni butonunu sonradan ulaşacağım paylaşımlar için kullanırım sadece 😂 soruma gelen görüşlere yorum yaparım 😂 beğeni alanım kalabalık olmasın da ulaşmak istediğim paylaşıma rahat ulaşabileyim 😂
Not defteri gibi kullanıyorum o butonu 😂
he 😂 ben o alanı şu an keşfetmiş bulunmaktayım 😂😂 hiçbir sorumu beğenmedin demek sorularıma ulaşmak istemedin öyle olsun kıyak dostmuşsun helal olsun 🥺
Beğendiğim sorun var 😂
Şu müzikleri depo ettiğim sorunu beğendim 😂 belki ilerleyen dönemlerde bepeneveğim başka soruların çıkar 🤭 söz verdiğin bir soruna denk gelirsem kolay yerde dursun diye beğenirim onu 😂😂
🙄🙄🙄
bana neler neler dediğin o soruyu bulursam çerçeveletip duvara asacağım görürsün sen 🙄Hiçbir sorumu beğenme sana yasak 🙄
beğeneceksin dedim artık beğenmemeni istiyorum 🤔 İçinden Aka çıktı yine nunuda yalancı 🥺 nunuyum diye kandırıyor ama aka çıkıyor hep 🥺😏😪🤧
Haydaaa. Ne yaptım da AKa oldum oldum şimdi 😔 Sen AKa yı mı özledin yoksa. Baktığın yerlerde onu mu görüyorsun 😂
bundan üste doğru 2. yorumu Aka yazmış 😂 özlemedim ne özleyeceğim onu 😏
Oyyy söz verme olayı mı 😂😂
Bak borç yazmıyorum sana ama kendin söz verdiysen onda beni AKa olmakla suçlama 😂
suçlarım pisgoloçik baskı vardı orada 🙄😂
İstemeden söz vermişim 🤔
Yakın zamanda bayram harçlığı sözü verdin mesela 🤭🤭
Bayram günü tartılıp söylerim sana kilomu 🤭
yioooo 😏🥺 öyle bir şey demedim uydurma 🥺 geçen bayram sen dedin vereceğim diye
Ülen birkaç gün önce konuştuk. Belki dün 😂
Hangi soruydu acaba 🤔
Sen çok numara yapıyorsun nunuuuu 😂
İnkar etmiyorum ki konuştuk zaten ama sonra caydım ya hani 😂 olmaz sen baan göndericen dedim 🥺
Sözünden dönmek olur mu hiç 😔
Yakışıyor mu sana 😔
Bakayım aynada 🤔 Vuuhuuu çok yakışmış 😎😂
🙄🙄
Sana her şey yakışır 😇😇
Dünya boştur lo 😪 fırsat varken kavurmaya ve baklavaya abanalım bayramda 🤤
www.instagram.com/.../?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
evet 😂 canım çekti deme deme az kaldı inşallah 🤤
Dedim bile 🤤😂
Ben Tahiti nasıl bulacağım onu söyle... Ben anlamam fındıktan
Tahir mi demek istedin 🤔 benim lise arkadaşı vardı Tahir. Siz onunla tanışıyor musunuz ki 🤔
Tahir demek istedim... Bilmiyorum ki at bakayım
Fotosu yok bende 😂 senin Tahir nereli tam olarak 🤔 hangi köyden 🤔 benimle yaşıt mı 🤔
Senden az ufak foto lazımmm
Sen at bakayım senin Tahiri 🤔 bende yok foto. Tanıyorsam bu bizim Tahir der bulurum sana onu 😂
inşallah kardeşi olan birini bulursunda benım de hayatım kurtulur sgahjkafsls
Bulundu ama ne 10 tonu yiyecek kadar ancak çıkıyor
Hayır tek çocuk olmalı. Miras bölünsün istemem 😂 o zaman 200 ton çay veya 20 ton fındık lazım 😂
Zeytin fiyatları nasıl acaba 🤔 ege kıyılarından birini de arayabilirim 🤔😂
fadjksfajfas :D o zaman ona göre bak :D
Sen de ara. İşçi giderleri filan çıkınca yıllık cebimize 500 bin kalsın. Bulalım artık zengin bir karı, zengin bir koca 😔😂