Sarılmayi sev
iyorum dedi sarıldı Ben biraz cekindim 1 hafta nette konuştuk o da laf etti sarılmak istmedin bana vs 25 iz haklı mı
Sarılmayi sev
iyorum dedi sarıldı Ben biraz cekindim 1 hafta nette konuştuk o da laf etti sarılmak istmedin bana vs 25 iz haklı mı
Yani bu kişilik meselesi. Kimisi samimi ve sempatik olmaya çalışır, kimi sadece temaz bağımlıdır. Kimi ise senin gibi bu tarz şeyleri ilk buluşmada gereksiz görebilir. Eğer karakterleriniz çok çelişiyorsa olmaz
2. hafta cinsellik konuşmak istedi napardik otelde koynunda uyut falan bende o konulara girmedim ama onun dışında çok yakındın sen bana yakınsin ben sana yakin olamıyorum duygum yok bulusma lstegim gelmiyir dedi benden kaynakli mi sence
Yani eğer daha ikinci haftada bu koyu açıyorsa farklı.. Bu temas bağımlılığı ya da samimiyet değil sadece sapıklık. Belli ki senden faydalanmak istedim ama baktı ki sen onun için kolay lokma değilsin naza çekmeye acıtasyon yapmaya başladı. Seven insan özelini dahi iyice tanıyıp o samimiyet oluşunca açar.
Cevap
5Cevap
Kendini hazır hissetmediğini ona açıklayabilirsin. Sarılmak güzeldir.
ne var knk boynuna sarılmasında. önünde pantolonunu indirmiş gibi hallere girme hemen :d
Ben sogutmus olabilir miyim böyle yaparak
2. hafta cinsellik konuşmak istedi napardik otelde koynunda uyut falan bende o konulara girmedim ama onun dışında çok yakındın sen bana yakınsin ben sana yakin olamıyorum duygum yok bulusma lstegim gelmiyir dedi benden kaynakli mi sence
10. gün dedi ya.4. günde çocuk seviyorum diyince 2 yaparız dedi
Seni seviyorum dedim hoşlaniyorum dedim ama o muhabbetleri konuşmayinca sıkılıyordu uykumu kaçırmıyorsun diyordu
Ya birde öğretmenim terihlerime karıştı falan simdi eskisine döndü anlamıyorum niye hayatımı altüst etti gitti
Pisman olur mu hakkni heal et dedi etmedim
Çok iyi kalplisin dedi seni beğeniyorum sohbetin güzel dedi
O kız olmasa benim gibi birini bulamıcagini biliyor 4/4 luksun dedi
Gelme ihtimali yok yani
Saçma herşeyin Bi zamanı var
Ceren akıllı ol gözünü sevim kaç yaşındasın sama akıl vermek bama düşmez
Haklı
yapıcakmış
Ne yapicak
Çok erken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?