Engellemez
Engelleyebilir, sinirli hâline denk gelmiştir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
nerden bilelim biz detay vermemişsinki. Duruma göre değişir. Mesela kendimden örnek vereyim, flörtleştiğim bir erkek vardı. İlk adımı o attı. Üstlelik 9 senedir tanışıyorduk. Önceden arkadaştık.5 ay süren bir flört sürecimiz oldu her şey harika giderken, birden hiç bir açıklama yapmadan iletişimi kesti, bir iki kere yazdım ama soğuktu. Ona gerçekten değer veriyordum. Hatta ilk kez birine bu kadar ilgi duydum ama sonuç? Ailesi tarafından iyi yetiştirilmemiş bir erkek. Açıklamaya dahi gerek duymadı. Benden değerli mi değil. O kadar erkek var peşimde onumu beklicem. Gerçekten soğudum , hem kırgındım hemde soğumuştum. Sildim. Yani kırgında olabilir soğumuşta. Mesela benim umrumda değil artık ne yapsa sallamam.
Kendimle ilgili bir soru olmadığı için detay yoktu.
Yinede detay vermek gerekir çok genel bir soru.
Genel olarak sormuştum ben de zaten. Cevabın yeterli, teşekkürler. 😊
Hiç sevgisi kalmadıysa engellemeye vakit bile ayırmaz. Artık konuşmak istemiyorum der ve susar yanıt vermez asla. Engelliyorsa ona ulaşmaya çalış diye bekliyordur ne kadar çabalayacaksın görmek istiyordur
Engeller evet ama bir anlık sinirle.
bu çocukca bişey bana göre eğer sana rahatsızlık vermıyorsa neden engelleyesın sevdıgın ınsanı
@Kimsesizxx28 dedim ya insan bir anlık öfkeyle sinirle mantığını kaybediyor fevri kararlar alıyor
Peki sonraa noluyo
Oysa herkes engeller sevdiğini,
Kulak verin bu dediklerime,
Kimi whatsapp ile yapar bunu,
Kimi KS ile…
Korkaklar servis sağlayıcı ile engeller…
Yürekliler instagramla.
Kimi gençken engeller sevdiğini
Kimi yaşlıyken.
Şehvetli ellerle engeller kimi
Kimi altından ellerle
Merhametli kişi telegram kullanır
Çünkü telegramla engellenen çabuk soğur
Kimi yeterince engellemez kimi fazla engeller
Kimi takipçi satar; kimi de satın alır
Kimi gözyaşı döker engellerken
Kimi kılı kıpırdamadan
Çünkü herkes engeller sevdiğini
Ama herkes engelledi diye engellemez.
Cevap
9Cevap
Yapabilir. İnsan sevdiğine küser. Küsmek daha çok ilgi görme isteğidir. (İstisnaları var, iyi analiz etmek gerekir.)
Engellediğini biriyle bir daha birlikte olmam, birj engellerse de bide görüşmem..
Kimse sevdiğini durduk yere engellemez kırılmıştır başka açıklaması olamaz
Kiskandirdiysan
Ayarlarını bozduysan
Ağır hakaret ve cümleler kullandiysan
Engeller
Yoksa engellemek çocukça bir iş ergen işi gerek yok.
Senden rahatsız oluyorsa birisi engeller seven neden engellesin
Sevgisine ihanet varsa engeller. İhanet dediğim aldatma saygısızlık haksızlık vs.
Eğer gerçekten sevmişse bir insan engellemez. Bana göre birini engellemek artık o kısının sana ulasmasını ıstemıyor olması demek. s
Sende onu engelle bir daha şans verme çünkü bu engel atmalar alişkanlik yapar
Evet en sevdiğim şey onu engellemek 😀
Engelleyerek cilve yapabilir😅
Engelleyebilir. Sonra açar.
Engeller
Bazen yazmaya bile çekinebilir
Engelleyebilir
Evet
Evet
Seven engeller
engeller
asil seven engeller