Birisiyle ilk kez buluştuğunuzu düşünün, karşıdaki kişiyle selamlaşmak için yanaktan öpüşür müsünüz veya ilk hamleyi karşıdan mı beklersiniz, sadece tokalaşır mısınız yoksa sadece baş selamı mı verirsiniz?
Baş selâmını görünce güldüm 😂 Ayhan Işık selâmı daha iyi. Kendi adıma özgüvenli bir duruşla tokalaşmak ve o esnada buluştuğum kişinin gözlerine odaklanmak benim tercihim olur, elimi ilk uzatan da olabilirim çünkü o buluşmaya dek olan diyaloglar o samimiyeti belirler kesinlikle.
Katılıyorum ama baş selamını genelde ya utangaçlar veriyor ya da karşısındaki kişi duruş olarak beklentiyi karşılayamadiysa başvurulan bir durum olduğunu düşünüyorum. 😅 Ayhan ışıkta patladım bu arada ahaha
Yok be😂 bence öyle değil herkesin ilk buluşmasında olabilir sonrasında ilişkinin boyutu bir üst seviyeye çıkarsa zaten böyle şeylere gerek kalmaz sonuçta samimiyet articak 😇
bizim ilişki brz karışık aslında 😂😂arkadasim istagramdan tanistirdi dört ay olmuştu yazisiyorduk tek samimiydik baya sonra buluşalım dedik üç saat yol geldi o sırada misafir geldi eve çıkamadım balkondan bak dedi o gelene kadar misafir gitti annemde markete gitti eve aldim yani kapinin önüne sarıldık birbirimizi görünce sonra bıraktık naber falan yine sarıldık bu seferki brz uzun oldu o sırada boynumdan öptü ve annem geldi hikayenin devamı profilimde😂😉merak eden varsa benim hayatımı kendiniz olarak görün diye bi soru 😂😂😂
Hiç böyle şeylere takılmam o an içimden ne geliyorsa onu yaparım. Yok ilk o elini uzatsın yok ilk o selam versin gibi şeylere takılmak bana biraz çocukla geliyor.
Allam ya.. eskiye gittim yine.. daha ilk buluşmamızda yanak yanağa öpüşürken çok heyecan yaptım kafamı yanlış çevirince dudak dudağa gelmiştik 😂 çocuk benden daha çok utanmıştı.. sonrası zaten tam bir fiyaskoydu..
Ay çok heyecanlanmıştım ya.😂. ayağımda açık ayakkabı vardi.. yürümeye başladık.. bir ara yürürken göz göze geldik köpek bokuna bastım.. ıslak mendille filan derken kokmaya başladım artık.. işlerim vardı deyip eve gitmiştim.. çok kötü bir gündü ya 😅
Tabii ki de tokalasirim ilk bulusmada nasıl davranirsan o şekilde görür o şekilde devam eder huyunu kişiliğini oturakligini civikligini gevsekligini belli edersin
Güvenmem hiç kimseye hemde güvenmem ben kardeşlerime bile güvenmiyorum. insan canı ciğeri yakınlarından çok çok kez darbe alınca.. kardeşine guvenmiyen kişi yabanciya vs.. niye güvensin benim.. maalesef guvencimi merhametimi kişiliğimi değiştirdiler o yüzden KİMSEYEEE
Güven meselesi çok derin bir mesele. Bazen guvenilmesi gereken kişilere ve tereddütle yaklaşıyor insan, iyilik mi yapmaya çalışıyor yoksa kötülük mü anlam vermek çok zor oluyor. Belki kimseye guvenmemekle en iyisini yapıyor olabilirsiniz ama güvenecek birilerinin eksikliğini de hissettiğinize eminim çünkü yazdıklarınız da bir serseniş sezdim
Benim görüşüm bu temas kurmadan da sürdürülebilir , birliktelik demek ila temas olacak demek anlamına gelmiyor bence haram iliskidense yalnız kalmayı tercih ederim. Hem şu da var ne kadar duygusal bağ oluşursa arada ayrıldığı zaman insan o kadar acı çeker. Ne gerek var buna 🤷♀️
Dediğinde haklısın temas olmak zorunda değil zaten tercih meselesi. Ama sen her başladığın ilişkiye zaten ayrılırız gözüyle bakıyorsan o zaman başka. 👍😊