Aşk İlişkileri Sevdiğiniz kişiyi kalbinize gömdünüz mü? ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kalbinize gömdünüz mü sevdiğinizi? 😀 Güncellemeler+1 yıl Bende kalbimle beraber onu gömdüm 😔 Sevdiğiniz kişiyi kalbinize gömdünüz mü? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Matmazellz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kalbimin tüm kapılarını kilitleyip kendini içerde tek başına tutuyor şu an. İyice keyfini çıkarsın paşam, benim kalbim onunda kalbi sonuçta. 0 0 Yorumla
laylalayyla Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Birkaç duygusal şarkı eşliğinde kalbime gömdüm evet 😂 0 0 Yorumla
Emiinemm Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kalbe gömme diye bişey yok ya. Vaktinde çok ağladım ama şimdi umrumda bile değil. 0 0 Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Hayır tabiki defolsun gitsin 1 5 Yorumla Cielos +1 yıl Hiç bir yere gitmiyorum Yorumla Besara +1 yıl Sen kimdin kanka😂 Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Kız tarafının senfen haberi ypk hacı ne iş @Cielos djkdjdjdjdj Yorumla Cielos +1 yıl @Besara 😄😄😄😄😄😄 Yorumla Besara +1 yıl Sjsjjsjjsjkajsjjs Yorumla
Tolga_8934 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Kalbim mezarlık değilki gömiyim 😀yeraltı dünyası değilki kin kusiyim bıraktım gitti :) 1 1 Yorumla Tolga_8934 +1 yıl Umarım açıklayıcı bi cevap olmuştur Yorumla
nurdannffleex Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Ölüler kalpte değil artık mezarda yaşamalı. 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kalbime gönüp neden ağırlık yapayım ki kendime 0 0 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Evet gömdüm 0 2 Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Zor mu oldu peki Yorumla laylaylomgalibaa +1 yıl Yok olmayinca olmuyor kabullendim Yorumla
Luckheart Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 71% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet gömdüm. 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Evet maalesef 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kalbimin tüm kapılarını kilitleyip kendini içerde tek başına tutuyor şu an. İyice keyfini çıkarsın paşam, benim kalbim onunda kalbi sonuçta.
Birkaç duygusal şarkı eşliğinde kalbime gömdüm evet 😂
Kalbe gömme diye bişey yok ya. Vaktinde çok ağladım ama şimdi umrumda bile değil.
Hayır tabiki defolsun gitsin
Hiç bir yere gitmiyorum
Sen kimdin kanka😂
Kız tarafının senfen haberi ypk hacı ne iş @Cielos djkdjdjdjdj
@Besara 😄😄😄😄😄😄
Sjsjjsjjsjkajsjjs
Kalbim mezarlık değilki gömiyim 😀yeraltı dünyası değilki kin kusiyim bıraktım gitti :)
Umarım açıklayıcı bi cevap olmuştur
Ölüler kalpte değil artık mezarda yaşamalı.
Kalbime gönüp neden ağırlık yapayım ki kendime
Evet gömdüm
Zor mu oldu peki
Yok olmayinca olmuyor kabullendim
Evet gömdüm.
Yok çıkardım attım
Evet maalesef
Evet surekli onu dusunuyorum