Biriyle yeni konuştuk flört muyuz bilmiyorum ama dün konuşma arasında tatile gidecem kafa dengi kimse yok gibi bisey söyledi. Hem kafa dengi hemde sevgili gibi mi defim evet dedi. Ne ima ediyor
Daha öncede ekliydik ama 1 ay önce bir defa yuzyuze görüştük farklı şehirlerdwyiz şu an. Onun rahatlığı mi var bilmiyorum ama sanki böyle sanalda da o şekilde konuşmak istiyor gibi ben kapatıyorum konuyu
Yok ben bu konuda mütevazi olamicam ama kullanıldım dediğim bir ilişkim olmadi. Duygusal davranabiliyotum ama sonuçta mantıksız bana uygun biri değilse bir yola çıkmiyotum çıksam da çizgilerim var
Adam olan sana gelipte bedeniyle para kazanan kadın muamelesi yapmak yerine. Düzgünce buluşur. Gezer dolaşır seni tanımak ister. Sonra da ya yaşlar müsait. Biz ailelerimizle tanışalım der. Otelde bulduğu es. crt muamelesi yapmaz. Ok. konusturma beni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tatile gidelim orada kadın bulmaya çalışayım full cinsellkk olsun imasi
Bende hiç benlik değil defim öyle şeyler
O nabız yokluyor Şu an
Daha öncede rengimi belli ettim hala neyin nabzı anlamadım
Eee ya ikna olursa kafası. Ayrıca sen bunla irtibatta kaldığın sürece her zaman bir ihtimal vardır kafası var
Bugün bisey yazmadım zaten oda yazmadı Günaydın falan
Ne suredir tanisiyorsunuz.
Nereden tanıştınız ve hiç yuzyuze buluştunuz mu
Daha öncede ekliydik ama 1 ay önce bir defa yuzyuze görüştük farklı şehirlerdwyiz şu an. Onun rahatlığı mi var bilmiyorum ama sanki böyle sanalda da o şekilde konuşmak istiyor gibi ben kapatıyorum konuyu
Uniden arkadaşım ama o zaman hiç yüzyuze görüşmefik
6 yil falan oldu okul biteli
Bıde ilk ben bunu ekledim instadan
Anladim. Bunun amacı belli.
Adam Bi şekilde seni cinsellige indirgemek istiyor. Tek amaç bu.
Ama seni ikna edememis
Sence benimle ilgili fikri değişir mi
Değer mi sence bunun için çabalamaya çünkü bana uygun biri bu tarz istekleri olmazsa kafalarda uyuşuyor
İşte buradaki strateji bu. Sana uygun olduğu düşüncesini asilamak
Öyle biri değil mi diyorsun. Tanımadan da bilemem
Kafan karışmış. Ama hep böyle başlar. Evet en doğru kişi bu dersim ve bir bakmışsın. Kullanilmissin
Yok ben bu konuda mütevazi olamicam ama kullanıldım dediğim bir ilişkim olmadi. Duygusal davranabiliyotum ama sonuçta mantıksız bana uygun biri değilse bir yola çıkmiyotum çıksam da çizgilerim var
Bu gayet güzel. Olması gereken bu aslinda
Bunada değer mi tanımaya onun kararını veremedim. Yoksa zaman kaybı mi şu an o ikilemdeyim
Yaşlar kaç. Meslekler ne.
Hiç bulustunuz mu
İnşaat mühendisiyiz ikimizde ve aynı yastayız
29 yaşındayız
Bir kere yüzyuze gorustuk sohbetimiz çok hoştu
Hıc mesajda konuştuğum kişiye benzemmiyordu mesajda sanki aklı hep cinsellikte gibi
Buluşunca memmisleri öpecek hali yok ama.
Sonuçta halka açık bir alan
Uygunuz birbirimize aradığım şeyler bunda var
Ben mantıksız gorudm. Mesleki olarak mantık olabilir ama gidişat mantiksiz
Hangisiinin ağır bastığı önemli
Adam olan sana gelipte bedeniyle para kazanan kadın muamelesi yapmak yerine. Düzgünce buluşur. Gezer dolaşır seni tanımak ister. Sonra da ya yaşlar müsait. Biz ailelerimizle tanışalım der. Otelde bulduğu es. crt muamelesi yapmaz. Ok. konusturma beni
Arzulayabilir bu normal kimisi sinsice davranır ama bu düpedüz söylüyor
Tamam dürüst hadi git ver.
Ne boş birisin ya
Gerçekleri konuşuyorum sadece sen biraz gerginsin gerek yok beni hu kadar dusunmene😂
Ben kendime yetecek kadar varım ama tüm olasılıkları da düşünürüm sadece duygu yok benim hayatimda
Ondan mı saf saf konusuyorsun 😃😃
Konuştuğum her şeyi yapmıyorum zaten dediğim gibi beyin fırtınası bu
İyi fazla Ceylan da kalmada
Merak etme olmam
İyi bari😃
Senden adım bekliyor nabız yoklamış
Sevgiliyken de çıkmam tatile defim senin görüşün tabiki bbu dedi bende aynen dedim
Konu kapanmış o zaman