Hangisi gerçek hangisi yalan?

Merhaba arkadaşlar yaşım 30 1.5 yıldır süren uzak mesafe ilişkim vardı kendisi polisti int üzerinden tanışmadık ilk okul arkadaşımdı ben artık evlilik yoluna girmek istedim oda istedi yalnız ondan bi çaba göremedim kendi kendime hayal kuruyor gibiydim bana bi bekle bi maddi durumu düzelteyim yeni polis oldum vs. 2 tane yüzük alıp gelmek zor değildi cünkü ondan bişey istemedim görüşmeyeli 5 ay oldu. Gel dedim izin alamıyorum dedi şu zaman bu zaman geleyim dedi ama şöyle baksam mükemmel bir ilişkimiz var gbi duruyordu benimde artık kafam attı bıraktım 20 gün sonra geldi yok sana evlenmek teklifi edecektim şöyle böyle barışmak istedi ama benim hayatıma başka birisi girdi kısa sürede ondan kaçmak için başka bişeye tutunmak istedim belkide duygusal boşluktu ciddi düşündügünü söyledi 3 ay içerisinde evlenme teklifi etti aileler tanıştı nişanlanacagım ama bi boşluktayım seviyormuyum sevmiyormuyum bilmiyorum bi his var adını ne onuda bilmiyorum bana çok değer veriyor önemsiyor bende boş değilim ama önceki ilişkimi özlüyorum öncekine bakıyorum benim için hiç mücadele etmedi gerçekten sevseydi ederdi diyorum ben napacagımı bilmiyorum 😞 ona geri dönemem çünkü çok üzdü kırdı beni bu 1.5 yılda ki hayatımda biri oldugunu biliyor. nişanlanacagım kişiyle tertemiz bi sayfa açtım hep saygıyla sevgiyle ama burdada duramıyorum bi yardım 😞

Hangisi gerçek hangisi yalan?