Sabah kimsin dedim cevap vermedi geçen yine aramıştı ama numaram yabancı geldiği için aramıştı, acaba yine aynı sebepten mi aradı diyorum geriz**alı bi numara kaydetmeyi becermiyo
Bir erkek neden gece sarhoşken wp engelini kaldırır ve arar?
Kız konuşamıyodu pek de sanki yerindeydi bilinci sohpet ediyolardı bunla, niye tartışıyosunuz siz arkadaşsınız vs, biri de diyodu a Söz verdin içmiycem dedin yine içiyosun diyodu duydum😂
Ya uzun meseleler boş ver yaşadığım çevre tipim hareketlerim yaşantım ailem üstü kapalı nedenler bunlar, kendisi de bulmuştur belki nefret edicek başka şeyler, biz aynı yerde yaşıyoruz biliyorum yani bana görüntün önemli değil demişti mesela yazıştığımızda önemliymiş demek vs
Ya aslında ilginç bir hikayen varmış. Tanışmak istiyorum seninle. Yanlış anlama duygusal anlamda değil evliyim sonuçta böyle birşeye yeltenmem. Ama kendini bilen insan tanımayı sohbet etmeyi seviyorum. Sen harbi birine benziyorsun
Hayır merak yani onu değil sizi. Yaşantınızı ne bileyim bakın 10 dakikada neler konuştuk o anlamda. Ama biraz zorluyorum galiba kusura bakma. İnşallah yazmaya başlar sana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sarhoş işte ne bekliyorsun
Gitsin sızsın gecenin 2 snde benden ne istiyo ya yine üzülen ben oluyorum😂
Napsın işte beğenmiş sesini demek ki 😂😂
Hiç duymamışki nerdeyse allahin sarhoşu biriyle tartışmıştı yine geçende kredi kartını kaptırmıştı birine😂
Sende iyice sorsaydın neymiş ne değilmiş zaten sarhoş 😂😂
Ahh uyuyodum yine yoksa bilirdim ben de😂
Ya gerçekten neden ağızlarıyla içmezle içkiyi. İçmesini bilmiyorsan içme. Sonra milleti rahatsız ediyorlar
Kız konuşamıyodu pek de sanki yerindeydi bilinci sohpet ediyolardı bunla, niye tartışıyosunuz siz arkadaşsınız vs, biri de diyodu a
Söz verdin içmiycem dedin yine içiyosun diyodu duydum😂
Alkol bu herkesi düşürdü birbirine 😂
Açsaydim ne diycekti, belki kim olduğumu bile bilmiyo bakti wp engellerine açtı sövücekti belki😂
Açsaydın keşke ne diyecekti acaba ben bile merak ettim
Bida aramazmi
O içer yine belkim bugün, yine evimin ilersinde otururlarsa uyumiycam🤣
Dinle banada anlat ama😂
😂😂 ay belki anlamam ya geveler falan
Anlarsın yaa
Keşke bunu ayik kafayla yapsa ama imkansiz, sevmiyo istemiyo beğenmiyo konuşmak bile istemiyo yazışmak istemiyo
O derece mi ya nefret eder gibi
Hı işte nefret ediyo heralde
Neden acaba.
İlişki gözüyle bakılacak bi insan deilim zaten öyle
Neden öyle dedin ya
Neden çok aslinda canim
Hiçbişy nedensiz deildir
Dinlemek isterim ya da tanımak isterim seni yanlış anlamazsan
Ya uzun meseleler boş ver yaşadığım çevre tipim hareketlerim yaşantım ailem üstü kapalı nedenler bunlar, kendisi de bulmuştur belki nefret edicek başka şeyler, biz aynı yerde yaşıyoruz biliyorum yani bana görüntün önemli değil demişti mesela yazıştığımızda önemliymiş demek vs
Ya aslında ilginç bir hikayen varmış. Tanışmak istiyorum seninle. Yanlış anlama duygusal anlamda değil evliyim sonuçta böyle birşeye yeltenmem. Ama kendini bilen insan tanımayı sohbet etmeyi seviyorum. Sen harbi birine benziyorsun
Ya bu kadar işte napicaksin mesela sabahına kimsin diyorum cevap vermiyo ayık hali o işte, konuşmak yazışmak istemiyo
Hayır merak yani onu değil sizi. Yaşantınızı ne bileyim bakın 10 dakikada neler konuştuk o anlamda. Ama biraz zorluyorum galiba kusura bakma. İnşallah yazmaya başlar sana
Adi üstünde sarhoş 😄😄
He ya canım tam bi canım
Canim demedim ki
Canim ne kizim 😄hic bisey anlamadim
Küfür ettim de kısıtlamış KS
Bana niye küfür ediyorsun sen bi onu söyle
Sana nie ediyim ya ona ettim
Ha ne bilim birden küfür ettim diyince ne yaptım diye kendimi sorguladım fjfhfjfjjfjg
Sarhoştan ne bekliyon allasen
Muhtmelen kudurmuştur
Çünkü sarhoş
Haklisin☹️
Gördüğün yerde yakalayıp hayalarına bir tekme at