Bizim Genel Müdürlük 700 kişi idi, departmanlarimiz onunla karşılıklı idi. Gunde 10 kez karsilasir kafa selamı verirdik ya da hafifçe tebessüm edip merhaba derdik. Wc ye gidip halay çektiğimi hatırlıyorum onu bugün daha fazla gördüm diye... Bir defa önüme oturmuştu yemekhanede o görmeden yemek boyu onu inceledim.. ellerini, saçlarını, coraplarini... kafamı gömüp koklamak istedim sadece. Ayrıldım iş yerinden , bir sebebi de o idi. Öyle kırıldım ki ona içten içe giderken bir Allahaısmarladık bile demedim, vedalasmadim.
Ayrıldıktan sonra da.. önceleri storylerime bakan çocuk, bir daha hiç bakmadı. Canın sagolsun be Furkan. Yemin ederm ben seni çok sevdim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yazdıklarını sonuna kadar okudum ve cidden çok üzüldüm keşke gidip açılsaydın tabiki önce evli mi sevgilisi var mı onu öğrenip acilsaydin
Açıkçası duyduklarım ve gördüklerim çok da güven veren bir tip olmadığı yonundeydi...
Ben adım atmaya çalıştım açıkçası doğru düzgün muhabbet yokken instadan ekledim, foto atma bahanesiyle dm den yazdım...
Onla molalarda belki denk geliriz diye sigaraya bile başladım 6 ay sigara içtim, inanır mısın orada bilr muhabbet edemedik..
Ne bileyim hayırlısi böyleymis belki de. Ama unutamadim yani, şimdi yine görsem dolar gözlerim
Ah be o senin varlığını fark etmemiş boş ver güven vermeyen biriyse sen iyi insanlar hak ediyorsun fark ettiğim kadarı ile güzel seviyorsun. Belki ileride senin değerini anlayacak birisi ile karşılaşırsın
Sevmek de çok güzeldi inanki doğal dopamin, seratonin, endorfin.. Her şeyi salgilatti sagolsun:)..
Bir gun gidip söyleyecektim çok hazirladim kendimi arkadaş da gaza getirmişti. O gün 5 dk konusabilir miyiz deyip sessiz sedasiz bor yerde söyleyecektim..
Ancak daha sabah çay alırken Günaydın dedim cevap vermedi... belki duymadı ama onu ben bir işarete yordum. Moralim bozuldu dedim hayırlı değil belki de boş ver öyle bitti.
İşin garibi birebir benle konuşurken gözümün içine isil ışıl bakardi, ilgilendirdi..
Bir kere işle ilgili konuşuyoruz bir şey soruyorum ona cümlede baya baya uzun. Arada karşıya bakıyorum çünkü uzun süre yüzüne bakınca nefesim kesiliyor. Ay nolur başka tarafa bak dayanamiyorum 😀 diyesim geliyor, diyemiyorum. Cümle bittiğinde hohh diye bir nefes almıştım. O bile çok güzeldi...
Hadi ya :( bence her riski alıp soylemeliydin belki o gün duymadi ve belki de o da senden hoşlanıyordu ama belli etmiyordu.
Bir de diğer taraftan bak. .
Hiçbir şey yoksa ağızlara sakız olurdum
Hele ki iş ortamında..
En azından denemiş olurdun birini sevmek suç değil ki sen kötü bir şey mi yaptın sanki ki o gidip insanlara diyecek kapasitede biriyse iyi ki de konuşmamıssin.
Hiç bilmiyorum işte, ben ona bakarken bile yanindakilerin beni kestigini hissediyordum
Bir şeyler konuşulmuş yani kendi aralarında.
Öff bu milletin milletle uğraşma derdini anlamıyorum isteyen istediğini yapar bu kime niye batiyorsa
İş ortamı = Dedikodu Ortamı
Bilirim çok takmamaya çalışacaksın yoksa olmuyor
Brn 70 kişilik şirkette açıldım
Eee noldu sonra
Birlikte olduk