Bu soruma cevap birturlu bulamadım sizce ilk adımı erkekleri yoksa kizlarmi atmalı?
3 ay
Sizce ilk adımı erkekmi atar kizlarmi?

İlk adımı atan kişinin cinsiyeti, ilişkilerde bir kural olmaktan ziyade tercih ve toplumsal beklentilere göre değişebilir. Geleneksel olarak, erkeklerin ilk adımı atması beklenir ve flört etmeye, bir ilişki başlatmaya veya evlilik teklif etmeye yönelik adımları atmaları beklenir. Ancak, günümüzde bu beklenti giderek esnetilmekte ve kadınlar da aktif olarak ilk adımı atma konusunda daha rahat davranabilmektedir. Önemli olan, her iki tarafın da kendini rahat ve güvende hissettiği, karşılıklı iletişim ve anlayışın olduğu bir ilişki kurmaktır. İlişkilerdeki adımlar, karşılıklı anlaşma ve iletişim yoluyla belirlenmelidir. Her iki cinsiyetten insanların da istedikleri gibi davranmaları ve ilişkileri kendi dinamiklerine göre şekillendirmeleri önemlidir.
Kim kimden hoşlandığını anladıysa ilk o adım atmalı ben konserlerdeyken bir sürü kız geldi benden Instagram istedi konuştuk kimisiyle arkadaş oldum kimsiyle sevgili bende adım atıyorum tabi gidiyorum yazıyorum veya konuşuyorum olay şu kim artık farkındaysa hoşlandığından o adım atmalı belki de karşıdaki kişinin haberi bile yoktur senden veya haberi olup o da senden etkileniyordur ama çekiniyorda olabilir o yüzden kendinden emin olan veya kim artık duygularından eminse o atmalı
Seviyosan hoşlanıyosan cinsiyetin bi önemi yok bence
Erkek atsa daha hoş durur
Cevap
18Cevap
Erkek ya da kızın kişiliğine bağlı. Baz erkekler asla açılmayı beceremez. Adamı hep karşıdan beklerler. Eğer karşıdakinin açılacağı yoksa kadını açılabilir durumda hiçbir sorun yok. Her konuda işleri savunan kadınlar neden böyle bir şeyle önce mi sonra mı tartışması yapar anlamıyorum
Sen yapabilir miydin? 😊
@Kriminal_Kalp ben yapmazdım karşıdan beklerdim. Zaten cesaret Edip bir kızı açılamayan belki ben ne yapayım:)))
Bak bak 😂😂
senin gibi güzel bir kızssa ilk adım atılır)
İsteyen ilk adımı atabilir cinsiyetle ilgili olmamalı bu
27 yaşında bu soruya cevap bulamazsın, il adım ilk cesaret edene aittir cinsiyete değil.
Erkeğin atması daha hoşturda kadında atsa farketmez.
Bebekler atar. Önce emekler sonra adım atarlar kızı erkeği yok bunun cinsiyetçilik yapmayın lütfen.
kim atmak istiyorsa o atar bunun cinsiyetle ne alakası var
Kızlar daha pohpohlanıyor ego kibir zirvede onu biraz kullansalar iyi olur hep erkeğe yüklenmeyin
En çok kim seviyor aşkına yenik düşüyorsa o atar
Türkiye'de genelde erkek atar yalamsa yalan diyin
Ama bana 1 kere açılan olmuştu onu unutamamak gerek
Duruma göre değişir bu
valla kafası basan ve cesareti olan atar
Erkek kiz fark etmez ilk hoşlanan yaklaşmlı
ikiside olur kim hoslaniyosa o atmali
Türkçe bilmeyenler
Yani ikiside atabilir ama kıZ atsa daha iyi bence
cesareti olan atar
erkek
Bebekler atar