Sizden çok veya az kazanan partner sizi rahatsız eder miydi?
3 ay

Baba eğer partnerimle arada hem saygı hem aşk varsa hiç sorun etmezdim ben çünkü erkeklerde eğer karısı çalışır ayakları üzerinde durursa onu terk eder düşüncesi var ne kadar doğru bilemem bana üstten bakmaya başlar saygı zincirini kırarsa o ilişki yürümez kral
Tamamen kıza bağlı yani bu mevzu karakter meselesi
Cevap
8Cevap
Kadınlarımız her zaman olduğu gibi yine çok dürüstler ve Çok dürüst cevap vermişler çok samimi gerçekten…
Takılmayın bu kadar ya.. Bu devirde evlenmeyi göze almışsınız yol arkadaşı bulmuşsunuz tek konuşacak dert para mı kaldı?
Parasıyla hava atmıyorsa etmez. Kendi parası. Benene
Beni etmez de erkekler bu durumu kabullenemiyor o yüzden benden yüksek kazanabilir
Hayır etmezdi. Bunları takıntı yapacak biri değilim.
Önemli olan birbirimize para yedirmemiz çoğu yok bunun
Hayır etmez sonuçta ben kendi paramı kazanieim o da kendi parasını kazanır bu tür şeyler saçmalık ya sonuçta herkes aymi işi yapıp aynı parayı kazanmıyor
Tüm evlenen eşler aynı maaşı almıyor ki biri birinden mutlaka fazla ya da az alıyor zaten. Farklı mesleklere sahip insanlar da evleniyor ne var ki bunda
Mesleğin var mı?
Hayır ama olucak okuyorum
Bölüm?
Herkesin kendi parası herkes kendinden sorumlu ama erkeklerin biraz zoruna gidebilir kızların hoşuna gider
burada hayır etmez kadınların tamamı yalan söylüyor asla kendi statüsünün altında bi erkekle aynı ortamda bile olmazlar
Etmezdi de kendisi rahat edemez diye düşünüyorum
Benden daha çok kazanmasını isterim tabii ki ama sanırım gönüller bir olunca bunun önemi kalmıyor xd
Eder.
Benim üstüme çıkıp beni ezmeli.:)
Etmez, hakkıyla kazandıktan sonra..
Hayır rahatsız etmez
Benden çok kazanmasın mümkünse
Etmezdi
Kötü şekilde konuşmaz ise sorun etmem
Hayır bence etmemeli abi niye rahatsız etsin
Hayır tabiki etmez.
En İyi Cevap