Evet, fotoğraftaki benim. Hiç bir erkekle birlikte olmadım, her zaman kadınlara ilgi duydum, ama bu daha önceydi, geçmişte erkeksi bir adamdım. Ama şimdi erkeklere ilgi duymaya başlayan tamamen kadınsı bir erkeğim.
Ne yapacağımı bilmiyorum, sizce kabul etmeli miyim?
Ben bir travestiyim, bir adam benimle ilgileniyor, bana onunla yemeğe çıkmamı teklif ediyor, kabul etmeli miyim?
Tamam 🙂 travesti bir erkek olarak kalmayı tercih ederdim ama bir anket düzenledim ve insanlar transseksüel bir kadın olmam için oy kullandı. Bu yüzden çoğunluğa itaat edeceğim. Erkek bedenimi özleyeceğimi düşünsem de.
Erkek bedenimi seviyorum ama sadece kadın kıyafetleri giymeyi seviyorum. Ama dediğim gibi, transseksüel bir kadın olmam için oy veren çoğunluğun görüşüne saygı duyacağım, bu yüzden transseksüel bir kadın olacağım.
@YoğurtluCikolataa Eğer doğru anladıysam, o erkek bedenini seven bir erkek ama insanların çoğunluğu onun transseksüel bir kadın olması yönünde oy kullandığı için transseksüel bir kadın mı olacak? Vay canına, çoğunluğun görüşüne saygı duyduğu için ona gerçekten saygı duyuyorum.
Tamam, travesti bir erkek olarak kalmayı tercih ederdim ama bir anket düzenledim ve insanlar transseksüel bir kadın olmam için oy kullandı. Bu yüzden çoğunluğa itaat edeceğim. Erkek bedenimi özleyeceğimi düşünsem de.
Erkek bedenimi seviyorum ama sadece kadın kıyafetleri giymeyi seviyorum. Ama dediğim gibi, transseksüel bir kadın olmam için oy veren çoğunluğun görüşüne saygı duyacağım, bu yüzden transseksüel bir kadın olacağım.
Anladım. Travesti olmanı veya cinsiyet değiştirmeni onaylamasam da saygı duyuyorum. Ancak erkekler konusunda haklısın. Erkekler kadınlardan daha seksi oluyorlar 😊
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ben bir travestiyim, bir adam benimle ilgileniyor, bana onunla yemeğe çıkmamı teklif ediyor, kabul etmeli miyim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Merak ettiğim bi şey var , hastaneye falan gidince ne yapıyorsunuz 🤔 isim erkek ismi ama vücut kadınsı 🤷🏻♂️
Ben bir erkeğim, bu yüzden kağıtlarda erkek yazıyor
Onu biliyorum hastanede zorlanmıyor musun?
Hayır
Kadınsı bir erkek değil de tamamen kadın olduğunda kabul edebilirsin:)
Evet, benim. Transseksüel bir kadın olmam gerektiğini mi söylüyorsun?
Evet
Tamam 🙂 travesti bir erkek olarak kalmayı tercih ederdim ama bir anket düzenledim ve insanlar transseksüel bir kadın olmam için oy kullandı. Bu yüzden çoğunluğa itaat edeceğim. Erkek bedenimi özleyeceğimi düşünsem de.
Ee özleyeceksen niye kadın olacaksın😂
Oldu o zaman saygı duyarım 🤙
çok teşekkür ederim arkadaşım ☺️
🌺 😌
@YoğurtluCikolataa Eğer doğru anladıysam, o erkek bedenini seven bir erkek ama insanların çoğunluğu onun transseksüel bir kadın olması yönünde oy kullandığı için transseksüel bir kadın mı olacak? Vay canına, çoğunluğun görüşüne saygı duyduğu için ona gerçekten saygı duyuyorum.
Peki onun amacı ne sence. Seni kullanmak mi yoksa gerçekten aşık mı
Bu sen misin gerçekten? Ameliyat olmadan kabul etme.
Evet, benim. Transseksüel bir kadın olmam gerektiğini mi söylüyorsun?
Evet, onu söylüyorum.
Tamam, travesti bir erkek olarak kalmayı tercih ederdim ama bir anket düzenledim ve insanlar transseksüel bir kadın olmam için oy kullandı. Bu yüzden çoğunluğa itaat edeceğim. Erkek bedenimi özleyeceğimi düşünsem de.
Erkek bedenini özleyeceksen neden kadın kıyafetleri giyiyorsun?
Anladım. Travesti olmanı veya cinsiyet değiştirmeni onaylamasam da saygı duyuyorum. Ancak erkekler konusunda haklısın. Erkekler kadınlardan daha seksi oluyorlar 😊
Haha , çok teşekkür ederim arkadaşım
Rica ederim 😊
Senin travesti olduğunu düşünmüyorum sadece cros dresser olabilirsin ayrıca eşcinsellik doğuştan gelen bisey sonradan olamaz bu
Travesti ve crossdresser aynı şeydir. Diğerlerine gelince
Travesti s2i olan erkeğe denir memelerini falan yaptırmıştır iyice araştır derim
Travesti, kadın kıyafetleri giyen bir erkektir. Crossdresser kelimesi İngilizce travesti kelimesinden gelmektedir.
Bir de transseksüeller var. Bunlar, bir kadının cinsiyetine ve göğüslerine sahip olmak için ameliyat geçiren erkeklerdir.
Söylesen iyi olur
travesti olduğunu söyle adam yine isterse et
prenses ela :D