Erkekler, sevdiğinizi vermezlerse kaçırır mısınız?

Erkekler, sevdiğinizi vermezlerse kaçırır mısınız?

Kaçmama gerek yok ben nikah masasına oturuyorum derim gelirlerse gelirler gelmezlerse umrumda olmazlar.
Onlar değil ben evleniyorum.
Tekin biri değildir bunu görememiş olabilirim ve ailem bu konuda uyarıyor ise evliliği ertelerim ya da şu yüzük işini ertelerim. Ama yok ailesi şöyle, yok işi güzel değil, yok tipi şöyle, yok geliri iyi değil o bu şu falan onları ilgilendirmez.
Cevap
3Cevap
Hayır asla ailem onay vermezse benim için bitmiştir olay koca bulunur aile bulunmaz
kaçarım ailem akpliye kız vermez mecbur kaççam
Vermedi yıllarca ama doğruymus söyledikleri vermek istemeyisleri çok haklilarmis ben bunu yıllar sonra fark ettim kabul ettiler bu seferde anlaşamadık ayrildik
Vermez terimleri kaldı mı hala :d kadınları eşya gibi alıp vermek eskide kaldı yalnız cehalet kafalılar öyle konuşur hala
Kaçırırım demeyin sonra bana düğün yapmadın diye başınızı yerler bu kadınlar burdan bile vurabiliyorlar
Profilindeki sen misin
Kısmetse olur Sedat mı aşırı benziyor çünkü
Ay valla cok benziyorsun😂😆
Kız arkadaşıma aile evinde taciz şidddet gibi şeyler varsa kaçırırım onun dışında hayır
Ne kaçması yaa aman değmez sonra yarı yolda bırakır ailelerin dediği çıkıyor hep bunu demeyimledigim
Kaçmam, ailemi ikna ederim.
Ailemin kararıyla yaşamam
Aynen
Kacmam
Zor soru
kaçırırım affetmem
Hayır kaçmam
Verirler 😌
Kaçmam
Allah korusun o zihniyete girmekten
Kaçmam
Kacarim sjjdjsj