dün buluştuk yapıştı bana kısa 1.70 çirkin bir şey muhabeti de iğrençti kırmadan nasıl bitircem biraz umutlu gibi özledim şimdiden falan diyor napacağım ya? engelleyemem eve bıraktı dün zorla arabasıyla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hiç tanımadığım görmediğim biriyle buluşmak. İn midir cin midir hırlı mıdır hırsız mıdır.
tanımadığım biriyle tanışmak için buluşmak hani
E sonuç? Geldin burada yardırıyorsun arkasından.
Üslubun hiç hoş değil. Beğenmeyebilirsin ama 1.70 çirkin bir şey deme hakkını kendinde bulamazsın
o bunu görmüyor canım benim tabiki yüzüne bunu diyemem demem kalp kırmaktan nefret ederim burada bunalmışlıkla yazdığım şeyler
Bir hafta cevap yazma buluşma ve sonra de ki Ben iki gündür nişanlandım de 😅 Beni istediler babam da verdi ben de istiyorum de 😅
abim seni gördü plakanıda aldı.. seni bulursa öldürecek desene
hahahhahahha korkmaz ki
plakayı bile degiştirir. havası sana olmuş
Niye buluşuyorsun ozaman beğenmediğin biriyle. Dayağı sen hak ediyorsun bence.
fotoğrafıyla alakası yok boyunu da bilmiyordum
Görüntülü konuşsaydın. ya da ilk başta sorsaydın her şeyi..
Kimse kimseyi beğenmek zorunda değil ama sonradan g0tlük yapmak hiç hoş değil.
"170 çirkin bir şey" nasıl bir ifade ya?
öyle ama
Aynen ya bu üslup hiç hoş değil beğenmemiş olabilirsin ama insanları hor görmemelisin
Hoş değil fakat neyse. Bence kendisine yazmalısın direkt, ben bir duygu hissedemedim. Konuşmak istemiyorum diye. Uzatmanın manası yok.
@vysel_akts o bunu görmedikçe sıkıntı olduğunu sanmıyorum yüzüne karşı gidip bunu asla demem
Görmemiş olması bunun saygısızlık olduğunu değiştirmiyor. Ayrıca boy, dış görünüş bu kadar büyük bir etmen olmamalı. Çirkin yerine bakımsız desen neyse
Tanımadan, görmeden niye buluşulur ki?
görmek için buluştum ya hani?
Resim isteyebilirsin. Mesajlaşma
fotoğraftakının aynısı değil maalesef alakası yok
Bence kendisine desen daha iyi.
Etkilenmedim senden de.
Yazsın siz cevap vermeyin zamanla bırakır
Soğuk yaz, gec yaz görüldü at
Fotoğrafını da mı görmedin 😅
fotoğraflarında tipi iyiydi nasıl oldu anlamadım boydan fotosu yoktu 1.70 olduğunu buluşunca gördüm ben 1.68 im topuksuz ve ondan uzundum..
Sorun boy mu yoksa tip mi
tip neyse düzelir bir şekilde de boy daha önemli gibi şu an boyu çok kısa ya 1.70 direkt soğudum
Benim 173 daha boy için sıkıntı yapan olmadı. Madem bu kadar takıntılısın önceden sormalısın.
bununla biz 1 sene evvel konuştuğumuzda sorduğumu sanmışım 1.80 falan sanıyordum 1 sene sonra yeniden yazdığnda da direkt buluştuk yani sormamışım ben kendim 1.68 im topuksuz topuklu giyiyorum genelde ve 1.75 oluyo boyum hani aramızda 5cm olcak ve inan bana takıntılı çok değilim ama azcık fark olmalı
Enerjiniz uyuşmadı anlaşılan. mesaj at belirt kırmadan
kırılır mı reddedersem kendisi baya şıpsevdi bana direkt bağlandı sahiplendi bile kıskanıyor arkadaşlarımdan
Kırılsın boş ver herkesi mutlu edemezsin
Direk söyle
kalbi kırılır çok kırılgan biri açıkçası çok da iyi kalpli
tinderdan mı tanıştın :)
hayır
nereden tanıştın merak ettim. ayrıca sana 3 kişinin fotosunu atsam özelden 10 üzerinden puanlayabilirmisin?
Nerden tanıştın