Ben ilk üniversitemden tekrar ösym hazırlanmak için 2. Sınıfta bıraktım. Çok ağır olaylar yaşadım ve artık orada kalmaya dayanamadım. Psikolojik olarak toparlanma, sınava tekrardan hazırlanma derken şu an ki sevgilimle tanışmış ve ciddiyete doğru ilerlemiş oldum. Şimdi Acısıyla tatlısıyla 1 senelik ilişkim oldu ama bana şu an çok gereksiz bir baskı yapıyor. Sınava son 13 gün kalmışken senin hayallerin izmirdeyse, benim için gitme veyahut ya oraya gidersin ya beni kaybedersin, demeye başladı. orada seni harcarlar, sen çok safsın kolay kandırılırsın daha yakın bir yere git diye öğüt veriyor. Diyorum ki orada benim işim olma ihtimalim var tanıdıklarım var küçüklükten beri İzmir'de yaşamak okumak benim hayalim, desem bile hiç es vermiyor. bu sefer de Beni sevmiyorsun ne kadar sevdiğini gördük ya da önemsiz miyim ben demeye başliyor. Cidden kalbim acıyor sevdiğim aşk olduğum insandan bunlari duymak, çok canımı yakıyor. Ben buna rağmen genede hayalimi gerçekleştirmek istiyorum dediğim de bozulmaya başlıyor, senide gördük ne kadar değer verdiĝini diyerek. şu an kendisi askerde onu gönülden de bekliyorum. Ama şu an gerçekten Dünden beri odaklanamıyorum, uyuyamiyorum içime oturdu. Daha girmediğim sınavı almadiğim sonuçla itham ediliyorum. Hani ne yapmalıyım? Ne düşünmeliyim? Gerçekten dinlemeli miyim? Kalbimin ortasına kazık sokmuşlar sanki...
Okuduğunuz için teşekkür ederim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer