Aşk İlişkileri 3 ay Karşı cinse iltifat edeyim derken yüzünüze gözünüze bulaştırdığınız oluyor mu? Ters_tepki Takip Et Xper 5 Yaş: 100 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Karşı cinse iltifat edeyim derken yüzünüze gözünüze bulaştırdığınız oluyor mu? Cevapla 8 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
tiryakinimtiryakinFenomen Takip Et Master Yaş: 34 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 22,5b cevap paylaştı. İltifatlarımı sağlam ederim.. Kimseye de bulaştırmam.. Herkese de nasip etmem bunu.. 1 2 Yorumla Ters_tepki 3 ay Ahaha egonun böylesi... aferin mi diyelim maşallah mı bilemedim. Yorumla tiryakinimtiryakin 3 ay Tamam de geç.. Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 105,2b cevap paylaştı. Evet bazen oluyordu utanıyordum sonra da :D 1 1 Yorumla Ters_tepki 3 ay Böyle böyle büyüyorsunuz ve ne söyleyeceğinizi biliyorsunuz
kaTHədər Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% 3 ay 😅😅😅O kadar da değil.. Ama kilo almışsın dediğim insanlar bozulurdu eskiden😅 1 9 Yorumla Ters_tepki 3 ay Artık bozulmuyorlar mı yoksa sallamıyorlar mı🤔 Yorumla kaTHədər 3 ay Söylemiyorum ki..😅 Yorumla Ters_tepki 3 ay Akıllandım diyorsunuz🤣 Yorumla kaTHədər 3 ay Doğruyu söylemekte suç😅 Yorumla Ters_tepki 3 ay Şişko mu dedin şimdi sen bana 😒 Yorumla kaTHədər 3 ay 😅yemezlerr Yorumla Ters_tepki 3 ay Aç görmüştüm oysa Yorumla kaTHədər 3 ay 🫨 Yorumla Ters_tepki 3 ay Mektup midur nedur o attiğun Yorumla
QueenOfSea Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 3 ay Yooo... çok güzel iltifat ederim😅 1 4 Yorumla Ters_tepki 3 ay Etsene azıcık😂 Yorumla QueenOfSea 3 ay Sana mı? Lez sanarlar boşver🤣🤣🤣🤣 Yorumla Ters_tepki 3 ay Ahahah yok be bana etme örnek ver yeter😅Çok şükür tercihlerim normal☺️ Yorumla QueenOfSea 3 ay 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla
m CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Çok şükür yaşamadım. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İltifatlarımı sağlam ederim.. Kimseye de bulaştırmam.. Herkese de nasip etmem bunu..
Ahaha egonun böylesi... aferin mi diyelim maşallah mı bilemedim.
Tamam de geç..
Evet bazen oluyordu utanıyordum sonra da :D
Böyle böyle büyüyorsunuz ve ne söyleyeceğinizi biliyorsunuz
😅😅😅O kadar da değil.. Ama kilo almışsın dediğim insanlar bozulurdu eskiden😅
Artık bozulmuyorlar mı yoksa sallamıyorlar mı🤔
Söylemiyorum ki..😅
Akıllandım diyorsunuz🤣
Doğruyu söylemekte suç😅
Şişko mu dedin şimdi sen bana 😒
😅yemezlerr
Aç görmüştüm oysa
🫨