Esim paylasmis... dun aksam bi kavga ettik ve ben onun uzerine ''evlendigim gune'' cumleyi tamamlamadim ve kendisi bana ''yaziklar olsun sana'' diyip cekti gitti. simdi ise bunu paylasti acaba tnemekdek istiyordur bana karsi...
3 ay
''Bos silahı bilmem ama boş insanı şeytan doldurur'' senin icin ne demek?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ne demek istiyor bilmem ama çok arabesk kafalıymış :D Boş silahı bilmezmişde, boş insanı şeytan doldururmuş da :D :D
Arabesk derken> haha
:D Cahiliye dönemi kafasında diyeyim :D
oke...
Kavga nereden patlak verdi söylersen yorumlayabilirim
Normalde demicektim ama soylicem, Altin zekatlari ve dihgeri onemlli degil
Zaten gizli hesaptasın ve kocanın bu siteyi kullandığını düşünmüyorum konuyu biraz daha açabilir misin, Açmak istemiyorsanda sana boş insan diyorsa yaptığın bir şey olması lazım kavga öncesi ne konuştuğunuzu düşünerek bunu bulabilirsin, Ve "senle evlendiğim günü" tarzı cümleler erkeklere içten içe çok koyan cümleler üstelik ayrılma sebebi haberin olsun
Konuyu acicam:
2 senedir altinlarin zekatlari odenmiyor. Bundan once ben odedim bir sekilde. Ama kendisi bir para ona yatirmadi. Son iki senedir bu konuda nekadar dikkatli oldugumu bildigi halde dile getirdidigim jhalde hep gecistiriyor konuyu ilgi alanina girmiyo. Dun aksam gene bu konuyu actim ve kendisi altinlari satalim dedi olsun bitsin. Oysa bende ona dedimki onlari satsan bile baska zekatlat gene vericeksin dedim.
Konuyu kapatmaya calistikca ben ona soru sormaya devam etti oda kapat bu konuyu dedi istemiyorum konusmak. Bende uzuldum maddi durumum olsa kendim odicem oda olmadigi icin ondan yardim istiyorum (kocam sonucta) ama kendisinden yesil isik gormedim.
Bende devam etmeye calisinca o kesti bende cok uzuldum. Uzulunce benimde agzimdan ''évlendigim gune '' ... sustum daha birsey demedim oda onun uzerine cok sinirlendi ve sozu ytamamla dedi ama ben birsey demedim ardindan oda ''yaziklar olsun sana'''diyop cekti gitti.
Sabah randevum vardi cektim gittim evden ardinan bana mesaj atiyor ordamisin diye ve 1 saat kadar oluyor whatsao uzerinden: ''Bos silahı bilmem ama boş insanı şeytan doldurur'' resmini paylasmis...
bunu bana soyluyor emimin ama tam olarak nemek istiyor sozlere onu anlmaiyorum biraz o yuzden soruyorumki ona gore davrancam ona karsi... yardimci olabilirsiniz tsk ederim simdiden paylastigi sozlerle nedemek istedigini
Bana sizin konuyla alakalı değil gibi geldi ama tabii ki anlık karar verip şöyle bir söz paylaşayım deme ihtimali var ve bu söz insandan insana anlam değiştirebilecek kadar ucu açık kesin bir şey denemez, "Bu arada para olayları için birbirinizi kırıp üzmeyin dünya geçici sonuçta sözlü tartışmalarda küfürsüz en kötü sözü söyleyeyim derken evliliğinizi olaya katmayın" bunu okuyan evli herkese diyorum, Eğer eşinizin allaha inancı hala yerindeyse zekatlarını zaten verecektir eşinizin maddi durumu altınlar olduğu için iyi olarak görülebilir ama belki de kötüye gidiyor olabilir çaktırmıyordur bunları göz önünde bulundurursak sizin bu olayları düşünmenize gerek bırakın eşiniz halletsin.
bu ne olm ergen gibi sosyal medyadan birbirinize göndermeli şeylermi paylaşıyorsunuz arayıp konuşun
Ben paylasim yapmadim kendisi yapti.
ona dedim ara konuş direk banamı diyon diye
Sorarim ama ben once sozlerin tam olarak nedemek anlama geldigini sormak istedim.
dolduruşa gelmişsin kendi zekanı kullanamıyon boş kafalı demek istiyor işte
Yani kafasiz mi diyor baska sozlerle?
boş insan demiş daha ne desin
Yani bana bos insan demis... kirici bir soz degilmi bu simdi?
Kavganın sebebi neydi birisi tarafından dolduruşa mi geldiniz?
Iki konu vardi benim icin onemli olan. Onlar yapilmasi lazimdi, rica ettim ondan ama kendisi pek orali olmadi. Bu yuzden ustume gelme dedi, zaten herseyi ben oduyorum dedi bide bunu benden isteme dedi. Cok uzatma diyerekten ben sakinligimi korudum ama kendisi kesti konuyu bende sinirlennince bu sozu dedim ama tamamlamadim
İstediğiniz seyler neydi?
Altin zekatlari odenmesi..
Türkiye şartlarında geciminizi sağlıyor olmasına şükredin.
Ben yurt disinda yasiyorum, burada da sartlar zor olmasina ragmen 2 senedir odenmiyor. Kendisi hic orali olmuyor bu konuda ve bende onun uzerine sinirleniyorum hakkimdir.
Üzerine gitmeyin hesabı kitabı kendis yapar.
Yapmiyor yapsa sevincem..
senin onu anlamadığını kast etmiş bu paylaşımı ile.
tsk eederim, uzucuu neden mi dersin oda beni anlamiyor.
ikiniz içinde söylüyorum eski konuları açarsanız hiç bir zaman birbirinizi anlayamazsınız en güzelli her ne olursa olsun geçmişi unutmak ki mutluluğu yakalaya bilesiniz. derim.
Oyle diyorsunuzda bir iinsani nasilsa onu degistitiremesiniz..
bu konuda haklısınız, seçerken yanlış seçim yapılmış derim.
Neden peki yanlis?
Bir biri ile anlaşamayan insan yanlış seçim yapmış demektir.
Evet evlendikten sonra fark ettim onunla nasi ben evlendim resmen hayatimi zehir etti bana.
Keşke insanların bir sefere mahsus zamanı geri çevirme imkanı olsa ne güzel olurdu o zaman.
ailede fikir ayrılığı olunca sağlıklı bir ilişki yaşanacağını sanmıyorum bu da anlaşılmayan tarafı çok yorar hayattan zevk almayı bile unutur insan çünkü mutlu değildir o.
Keske ama oyle bir sansimiz yok maalesef..
evet yok. o zaman hala onunla kalacaksan kendi ayaklarının üzerinde duracaksın kendi işini kendin göreceksin ona minnet etmeden.
oyle abi.. beni nasil olsa kafasiz goruyor simdi ben ona nasil davraniyim?
onunla hiç bir konuda tartışmaya girme her şeyi oluruna bırak bir müddet böyle davran derim sonuçta ne diyecek ona göre kararını versin
hakkimda hayirlisi.
Amin.
Bence aranizda başka bir şey oldu ve onun üzerine söyledi aldatma veya kıskançlık gibi
Aramizda baska sey olmadi. 2 tane onemli konu vardi onlardan bahsettim o pek orali olmadi.
İlgi olmazaa ilgilenenler olur demek istemiş sanki
Sanki senden emin degilsin gibi?
Tam olarak ne geçti bilmiyoruz ki
Altin zekatlar odenmesini istedim ama kendissi orali olmadi bunu defalarca soyledim 2 seneyi gecti.. bende sinirlendim o yukardaki sozu soyledim
''evlendigim gune'' ama devamini soylemedim kendisi de bu sabah bunu paylasti
Sana olan borcumu yoksa dinen altının zekatini birine vermesibi söylesiğin için mi tartıştınız?
Bana degil dinen altinin zekatlarini
Vermesi gerekir bunun münakaşası dahi yapılamaz tabii durumu varsa
Durumu var ama orali olmuyo r iste..
Vermesi gerekir
Oyle zaten soyledigi soze ne dersiniz simdi?
Seni rencide etmiş bilgin yok ama duyduklarınla hareket ediyorsun gibi ima etmiş sanki
Yani beni rendice etmis beni kafasiz mi olarak mi goruyor?
Sanki
başka ne diyeceksiniz ki?
ben birsey dicek degilim?