Eski flörtümü çok özlüyorum unutamıyorum, ne yapmalıyım?

Eski flortum dedigime bakmayin ayni sevgili gibiydik sadece adini koymamistik, cok guzeldik yanima gelmek icin can atardi kiskanirdi surekli konusmak isterdi ama ben zamanında onu oyaladim cok sevmedim biz ayrilali 2 ay 21 gun yani tam 82 gun oluyor.82 gun. onsuz mutlu degilim ona cok yanlış yaptım sarhosken en yakin arkadasi beni optu ve bunu ogrendihinde ben takmadim bile ama o affetti beni kendi kendine. sonra ben soguk yapmaua basladim birden engel atip ayrildik. aradan 1 hafta sonra arayip nerde oldugumu sordu bende soyledim sarhos olup yanima geldi sana yaptigim hersey icin pismanim beni affet dedi. Oysaki o bana hicbir kotuluk yaomamisti tum suc bendeydi daha buraya yazmadigim bussuru kotu sey yasatmistim oma. ilk geldiğinde kollarini acip bana sımsıkı sarildi sonra konuşmaya basladik iste yolda. Ama ben affetmedim sonra bu tamamen benden vazgeçti anladinsrtik bizden olmayacagini simdi ben onu ozluyorum onun geri gelmesi icin herseyi yapıyorum surekli ayni ortama giriyoruz, deminde ayni ortamdaydik cok kotu hissettim onu cok özledim ve artık benden nefret ettigine eminim beni bir gram bile sevmiyor asla , bizdende birdaha asla olmaz ve galiba Şu an hayatinda birisi var. onu cok ozluyorum sizce bi mucize olup geri doner mi yoksa onu unutmak için kendimi zorlamalimiyim , ama unutamam asla napicam lutfen yardim edin
Eski flörtümü çok özlüyorum unutamıyorum, ne yapmalıyım?