Makine mühendisi olan ya da okuyan
Boyu +1.70 olan bir erkek
Meslek önemsiz ama zekadan çok etkileniyorum Hakkari Üniversitesi Makine mühendisliği değil elle tutulur bir yerde okuyan iyi yapan
Başka mesleklerde olabilir
Makine mühendisi olan ya da okuyan
Boyu +1.70 olan bir erkek
Meslek önemsiz ama zekadan çok etkileniyorum Hakkari Üniversitesi Makine mühendisliği değil elle tutulur bir yerde okuyan iyi yapan
Başka mesleklerde olabilir
Siz özelliklerinizden bahseder misiniz? Spesifik olarak karşınızda kaliteli bir insan istiyorsanız sizin de kaliteli olduğunuz varsayıyorum. Şayet tabulara bağlı kalan herhangi birisinin kaliteli olma ihtimali yok ama hadi yine de olduğunuzu varsayarak soruyorum. Bu arada söylediğimden dolayı kırılmayın sadece şahsi fikrim.
Öğretmen olacağım inşallah
Hangi üniversite olduğumu sormamda herhangi bir mahsur var mı?
Direk üniveriste belirtemem ama iyi bir yerde diyim
Normalde böyle gönderilere yazmam yani profilimi incelerseniz görürsünüz. İsterseniz gizliden çıkabilirim. Oradan konuşabiliriz buradan konuşmak pek etik değil.
Yazılım mühendisiyim bu arada.
Sen de öyle bir erkeğin kriterlerine uyduğunda çıkar karşına. Bakalım acaba sen onun beklentilerini karşılayabilecek misin?
Biraz ticaret meselesine dönüyorya sanki olay :) yine de sen bilin. Umarım çıkar karşına gönlünce.
Yok sevdiğim bir çocuk vardı beni istemedi onun özelliklerinde istiyorum böyle
Cevap
6Cevap
Değişir mesela hemşirelik okuyorum boyum da 1.70 in üstünde lakin sizi mutlu edecek şeyler bunakr dışında sevgi saygı olacaktır
Bi de erkeklere derler marketten alışveriş yapıyo sanki
Kızlarda markete çıkıyor artık
Mühendislik harici tutuyor. Gemi ana makinalarının montajını yapıyorum. Mesleğim makinacılık
illa zekayı diploma ile tastklmemeiz mi gerekiyor
Bu ne lan böyle LinkedIn'de iş başvurusu yapar gibi
Ahahahahhah tercihen İngilizcenin yanımda almancada bilsin
Sapyoseksuelim demeye calismissin ama becerememissin absürt duruyor bu başlık
O ne demek
Zekadan etkilenen
Ortam edinerek muhtemel ölçü başka şans yok
Senin mesleğin ne
Öğretmen olucam inşallah
Neden
Sınıf öğretmenliği okuyorum en iyi atama bizde ve olurda atanamam diye kendime ek işlerde tecrübe kazanmaya başladım
Yooo gayette uygun öğretmenliğin nesi varmış mühendis birine cokta iyi gider
Ne ki
Güzel bence ama benim önceki hoşlandığim çocuk makine mühendisiydi taktım bu yüzden onlara
Anlamadım
Cumhurbaşkanı güvenliği mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?