Sevdiğim kadınla öyle bir saatte bulustumki ve öyle bir güzel şeyler yasadimki dilarayla arkadaşlar Sevgilimle inanılmaz mutluyuz
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bana asılsana yavrum
Görende kızlara sokakta gorur görmez asiliyorum sanar ulan biyolojik erkekler kadınlardan bir kere etkileniyorsa ben trans erkeğim ben kadınlardan 500 kat daha çok etkileniyorum onların yaptığı sapıklığın yüzde birini yapmadım kadınlara
Biyolojik erkekler kadınları taciz etmek için bahane bulamaz yemin ederim kadınları biyolojik erkeklerin kadınları sevdiğinden daha fazla seviyorum ve hiç rahatsız edecek davranışta bulunmuyorum sokakta giderken testosteron trans erkekte daha çok var bende daha çok testosteron var ben niye gidip kızları rahatsız etmiyorum biyolojik erkeklerin sapikliklarina asla kulp bulamazlar sapıklar işte basbaya sapıklar kardeşim
Bak ben doğuştan kız dogdum kendimi erkek gibi hissediyorum çocukluğumdan beri kadınlarla sevgiliyim bende de testosteron var hemde aşırı var biyolojik erkekler gibi yolda her gördüğüm kizi taciz edip rahatsız etmiyorum iğrenç bir zihniyetleri var bunların
Ozaman hepimiz aşık olduğumuz cinsiyeti rahatsız etme hakkına sahipsek kadınlar yolda yürüyemeyecek hale gelir sapık biyolojik erkeklerin hepsi hemde kızları taciz etmek nedir iğrençlik ya trans erkekler olarak bizlerde kadınlara aşığız önümüze gelen kadına öküz gibi bakıp taciz edip rahatsız edelim ozaman erkekmişiz diye bu ne biçim kafa lan dangalaklar
Bu biyolojik erkekler lgbt düşmanı aynı zamanda sapık oğlu sapıklar hepsi hemde
Tamam kwpwşx
Burası benim alanım benim sayfam istediğim soruyu paylaşırım kudurturum
Herkesin bu hayatta bir çöplüğü. Vardır burası benim çöplüğüm benim mıntıkam içimden ne geçiyorsa yazarım sorarım beğenmeyen çeker gider
İstesem ben burada saçma sapan sorular sorarım herkes kendi sayfasında patron olsun benim sayfalarımin patronu benim
Bu arada banu da bana aşık galiba bu karı milleti bende ne buluyor amma çok manita değiştirdim
Tamam abi bi şey demedim ki istediğin gibi kullan :)
Aşkını bulana kadar durmayacaksın herhalde 😄
Aynen öyle
Sana birsey deyimi ben akilsizmisim dünyada o kadar güzel kizlar varki dünyadaki bütün kadınların isimlerini biliyorum bu aralar yabancı kızlara ilgim var kiskandinmi bebegim
Tek kız sevilirmi dünyada kaç kadin var toplam nüfus olarak bekle google sorcam gelcem
Buldum cevabımı dünyada toplam yaşayan kadın nüfusu 4 virgül 15 milyar şimdi bu kadın nüfusundan bak 4 virgül 15 milyar kadın var bu 4 virgül 15 milyar kadının hepsiyle tanişıncaya kadar durmayacagim benim adım Zeynep Koçak ben dünyanın en çapkın insanı listesinde 1 numarayım rekorumu kimse kıramadı bu 4 virgül 15 milyarlık kadın nüfusunu sadece sevgili olmak için değil ben bu kadın nüfusunun hepsine tek tek aşığım zaten hepsiyle tanışmak istiyorum zaten bana amerika brezilya dünyada ne kadar ülke varsa hepsinin kadınlarını tavlayacagim valla o kadar güzel kızlar varki ben hepsiyle tanışacağım tek tek ondan sonra da kadın tiryakisi diye anılmak istiyorum beynimi bir google chorome olarak düşün benim icinde sadece kadınlar var beynime yaz istersen bütün kadın resimleri çıkar bütün kadın isimleri numaralari tek tek dökülür beynimden yani benim beynimde sadece kadınlar var zeynep koçak ve aren koçagın beyni aynı tek fark zeynep koçagın beyninin içinde dünyadaki bütün kadınlar var aren koçagin beyninin içi ise full time yirmi dört saat kadınlarla sevişmek google chorome gibi benim beynim google choromedan tek farkı sadece kadınlar var bilgi olarak beynimde ilgi duyduğum alan var benim beynim sadece kadınlara çalışır benim beynimden kadınları kimse çıkaramaz ben ölsem bile çıkmaz kadınlar beynimde olmadığı zaman benim beynim error verir bir trans erkeğin beyni 24 saat kadınlara çalışır zaten başka birsey düşünmez beyin
Benim beynimi bir arı kovanı gibi düşün ballarım olmazsa nasıl ben yaşarım kadınlar benim nefes alma sebebim bak simdi şu an kalbim atıyor yerinde duruyor demi çıkarmaya çalış kadınları kalbimden benim kalbim tekme tokat girer dünya nufusunda 4virgul 15 milyar kadın nüfusu var hepsi benim kalbimin içinde yaşıyor keşke zeynep Koçak ülkesi kursam bu 4virgul 15 milyar kadın nüfusunu ülkeme aldirsam hepsini tek tek ilgi manyağı yapsam hepsini tek tek korusam hepsiyle tek tek sevişsem bir trans erkeğim ve benim anotomim bu işte testesterone bir trans erkek ve kadın yolda veya herhangi ortamda yan yana geldi ne mi olur göz göze gelir gelmez etkilenme olur gerçekten kadınlar trans erkek olduğumu ben söylemeden anlıyorlar kadınlara olan yoğun ilgimden anlaşılıyor kadınlarla aynı ortamda ben varsam mutlaka bir etkileşim olur kalpten kalbe bir akisma meydana gelir kadının da hoşuna gider bu durum benimde kadinlardan önce ben zaten kadın gördüm mü altıma işiyorum ben kadınlarla nasıl zevk alıyorum hep bu soru soruluyor ben kadınları görür görmez zevk almaya başlıyorum bütün vucudum böyle benim zevkten kuduruyor kadın görünce bir trans erkeğim be bir kadını görür görmez zevkten bosaliyorum hicbirsey yapmama bile gerek yok beynimden böyle kadınlara dogru bosalma oluyor kadinlardan inanılmaz zevk aliyorum bir trans erkek nasıl zevk alır sorusunun yanıtını bir trans erkek olarak veriyorum kadınların inlemesi se. x sırasında hayatımda en zevk aldığım nokta bir kadını altıma almak kadınlarla öpüşerek sevişerek ben mesela çalışırken bile kadınları düşünüyorum kadınları hayal edip zevk alıyorum
Trans erkeğin kafası erkeksel döngüde çalışır bu yüzden kadınlarla iletişim aşk olur kafam matematiksel olarak yoğun derecede erkek kafası olduğu için kadınlarla aramda çok guzel oluyor çünkü kıskançlık yok fesatlık yok aşk var ve kadınları yeryüzünde mutlu edebilecek tek trans erkek benim bak biyolojik erkekler kadın düşmanı onları saymıyorum bile erkekten onları sıktır et onlar erkek bile değil benim gözümde ama kadınları dünyada trans erkeklerin icinde bile en mutlu edecek şahıs benim benim yanımda kadınlar prenses gibidir her istedikleri olur küfür yok bisey yok centilmen romantik şakacı mizacım kadınları zeynep kocaktan başkası mümkün değil tam anlamıyla mutlu edemez
Kilit hedef benim kadınlar için
Bir trans erkeğim ve kadınların hepsinin ruhunu okşayan kişi benim hepsine mutluluk verecek insan benim biyolojik erkekler ve trans erkekler benim sadece kopyam olmaya çalışıyor ama onuda tam anlamıyla beceremiyorlar çakma taklit insanları hiç sevmem bak ben varya kimseyi taklit etmem özenmem doğuştan romantik kibar saygılı bir adamım kadınlara karşı rol yapanlar anlaşılıyor taklidimsiniz beyler şimdi ikinci konuya gelecek olursam harbiden diyorum ömür boyu kadınları el üstünde taşıyacak savunacak koruyacak kollayacak tek insanım eşim benzerim yok bu konularda zeynep Koçak olmak hiç kolay değil doğuştan bir kadın aşkı var içimde ha bunu kadınlara yalakalık olsun diye yapmayan içinden gelerek aşık olduğum için yapan tek insanım farkımda bu bir trans kadın arkadaşım demiştiki hiç unutmuyorum bu kelimesini aklıma kazıdım bu dünyadaki bütün biyolojik erkekler trans erkekler senin saçının teli etmez demişti bu iltifatı ben trans kadınlardan aldim ayrıca trans kadınlar pasiftir çoğunluğu ve ben trans erkeğim eğer tamamen ameliyatini olup kadın olduysa hoşlanırım bununda altını bastırarak söylüyorum ki benim trans kadın sevgilimde oldu en az biyolojik kadın kadar kadınlar yatakta bile iyiler çok da severim çünkü ben beceren taraftayim benim için ben beceren tarafta olduktan sonra trans kadınlarla sevgili olmamak gibi bir problemim olamaz ama altını tekrar bastiriyorum söylerken tamamen bir kadın vücudu olacak organları kadın organı olacak yoksa zaten hayatta kabul etmem trans kadınlarla sevgili olma şartlarım neyse zaten biyolojik kadınlar varken biraz zor şansları ama hiç yok da demeyim şimdi asıl meselemiz biyolojik kadınlar ben kadar biyolojik kadınları kimse ama kimse mutlu edemez aşığım onlara benim kadar kimse onları sevemez ve sabırlı davranamaz ben çok sabırlıyım kadınlara karşı buda aşık olduğum için şimdi kadınlara bu dünyada trans kadınlara bu dünyada en centilmence davranan kişi benim benden bir tane daha yok
Trans kadınlarda eğer ameliyat olduysa ve gerçekten me. me ve vaji. nasi varsa severim kabul ederim
Ama trans kadınlarla sevgili olacağımda onlarla anlaşma imzalarim ameliyat olduysa beni anlayan anladı biyolojik kadın organları varsa trans kadınlarda kabul ederim çünkü beceren taraf benim bir trans erkek becerilmek istese kadın olarak kalırdı ya da erkek olmak istemezdim o yüzden açık ve net kuraldır benim için kadın olduysa tamamen kabulümdür ozaman ben onu karım bile yaparım ama benim kurallarım geçerli olur sadece beceririm bu kadar sadece yani biyolojik kadın dururkende trans kadınlara gitmem bu yanlış anlaşılmasın gerçekten kadınlar onlarda ben nasıl trans erkeğim ama erkeğim onlarida ben kadın olarak kabul ediyorum şöyle birsey benim Müjgan diye bir sevgilim vardı eskiden trans kadındı kendisi çokta aşıktım zeynep hani trans kadına çok mu aşıktın evet çok aşıktım ama kadın biyolojik kadınlardan bile güzeldi şimdi kadına baksan makyajı eteği elbisesi topuklu ayakkabisi cilvesi bana kadınlık yapıyordu hoşuma gidiyordu cilvesi bana erkeğim diyordu ayaklarını yıkarım senin diyordu ve kadın gibi kadınlık yapıyordu yatakta beceriyordum da o yüzden aşıktım ama o neden ayrıldı biliyomusun benden daha doğrusu ben mujgani terkettim çünkü kıskandım onu başkalarından başka erkeklerden kıskandım onu delirdim sinirden sonra zaten terkettim ama hala severim o benimle pek muhatap olmasada yüz vermiyor kızdı bana
Ama kadında çok güzeldi ya aşıktım ya aslında ilk Müjgan bana mesaj attı tanışalım diye tanıştık mujganla trans kadındı ama size yemin ediyorum benim biyolojik kadın. Sevgililerim inanılmaz çok oldu beni tanıyanlar bilir ben hiç boş durmam çapkınım çünkü ama Müjgan trans kadındı ve mujganin farkı neydi biliyomusunuz belki trans kadın diye onu beğenmem sanıyordu üzülüyordu ama onun avantajı vardi bilmiyorki yani kadınsın sonuçta toplum kabul etmesede ve ben seni kadın olarak sevdim kalınlığını dişiliğini sevdim bunu anlayamadi yemin ederim biyolojik kadınlardan daha cilveliydi yemin ederim inanılmaz bir cilve var trans kadınlarda çokta severim ama biyolojik kadınlarla trans kadınlar birbirine rakip buda unutulmasın bak biyolojik kadınlarda benim sevgilim olan ve cilveli olan ayça vardı ve asiyede çok cilveli aslında çoğu kadın bana trans erkeğim diye cilve yaptı bayılırım cilveli kadınlara
Kadın dediğin biraz cilve yapar kadın dediğin biraz böyle süslü olur trans erkeğim ve tabiki dişi özelliği yüksek kadınları isterim biyolojik kadınların hepsinin böyle dişi özelliği yüksek olanlar dikkatimi çeker güzel bakımlı makyajlı süslü yatakta böyle cilve yapabilecek ben aşırı bakımlı kızlardan hoşlanırım kadınlarda aradığım özellikler bunlar bir trans erkeğim ve ben aşırı testosteron salgılanan libidosu yüksek bir insanım karşımdaki kadında güzel olmalı bakımlı olmalı ve dişi olmalı trans erkeğim ve sevdiğim organları sayiyorum iki tane sevdiğim organ var me. me ve va. jina bu ikisine tapıyorum o yüzden me. mesi ve va. jinasi olan bütün kadınlar benim ilgimi dikkatimi çeker bir trans erkeğin aklını başından alan sadece iki organ vardır başkada yoktur vajinus ve meme tus ben delik severim bak trans erkek ve hetero erkek aynıdır ben trans erkeğim ben delik severim ben çok açık sözlü adamım ben * severim ben meme yala. mayi severim ben * . cık hastasiyim bana bir kadın me. me versin * . cik versin ölene kadar oradan kalkmam olay bu kadar basit
Neyse biraz asiye yengene gecirmeye gidiyorum erkekligimin tadını çıkarayım biraz boş bulduğum her deliğe sokuyorum yar. ragimi
Yapistiriyorum kaçıyorum yapistiriyorum kaçıyorum vur kaç vur kaç yapıyorum
İğrenç bir insanım ama çok tatlıyım çok pislik bir trans erkeğim ama çok sempatigim kabul et bunu başkası yapsa kötü durur ama ben yapınca kötü durmuyor
Nerem sempatik biliyomusun bütün kadınlarla yatacam diyorum ya inanılmaz sempatik duruyorum uzaktan kizlar bekleyin lan beni hepinizin koynuna girecem namusumu kirletecem bütün kadınların koynundan cikmayacam trans erkeklerin için de en şerefsiz benim bekleyin beni kizlar geceliğinizi giyin bekleyin zeynep Koçak geliyor kizlar rahat olun önce hayallerinizin erkeği oldum şimdide yataklarinizin erkeği bedava jigololuk yapıyorum kadınlara hemen adresi veriyorum kızlara www. kadinlara manyak derecede tapan çocuk. com yaz direk karşına ben çıkarım
Biraz it kopuk mahalle serserisi biriyim biraz bacım bir erkeğim biraz şerefsiz biriyim biraz pic kardeşim puşt biriyim nehire göre dünyanın en şerefsiz insanı benim asiyeye göre dünyanın en çapkın ismi benim ve kadınlara göre ben çok puşt biriyim onlar beni öyle görüyorlar aren Koçak kesinlikle nedir biliyormusun kizlar bunu pek bilmezsiniz aslında trans erkek demek tam anlamıyla aren Koçak demek bak kardeşim var it. nelik var berdusluk var yılışık bir insanım yalaka biriyim komik ve esprili biriyim topla bunları değişik bir insanım böl manyağın önde gideniyim arasan dünyada böyle bir tiple karşılaşma ihtimalin yok bu çok kötü bir özellik ya hickimse beni anlamıyor ya dünyada arasan zeynep Koçak gibi birisini bulamazsin bu iyi bisey değil aslında bak bir tane insan bile beni anlayamıyor onlara göre ben böyle deli manyak bir tipim ama işte öyle değil asıl olarak değişik olduğum için öyle duruyor mantaliteye ve tıbba böyle aykırı bir tipim lgbt bireyiyim lgbt bireylerinden bile daha aykiriyim yani çok aşırı değişik bir düşünce yapım var kimse uç noktalara ulaşamaz uç fikirlerime yetişemez böyle dogdum beni seven böyle sevsin
Neyse ben bugün teyzeme gidiyorum teyzem davet etti yemeğe beni yine iyisin çenemden kurtuldun biraz da teyzemin başını agritmaya gidiyorum
Kadın da kadın kadında kadın kadın isterim pankart nerede lan verin lan pankartları transerkegim kadınlara aşığım diye boynuma asip gezecem kızlara iş atacam göz kirpacam götümden vursunlar güçleri yetiyorsa kadın isterim kadın isterim kadın isterim azittim kadın istiyor canım ben pankartı alıp kadın isterim diye bagirirken adamın teki ib. nelere ölüm kızlarımıza yan gözlemi bakıyorsun lan deyip götümden vuruyormus ölürken bile gülerdim lan
Kızlariniza yan gözle bakıyorum asiliyorum * yapıp yavsiyorum ulan hicbirsey yapmasakda lgbt suçlu oluyor bari yapalim da suclanalim gel bakalım fıstık tanışalım trans erkeğim boyum 1.65 kilom 57 gel benim karım ol yavrum benim analar ne güzeller doğuruyor hey maşallah be ağzımda sakız var cignermiyiz birlikte doğuştan kız dogdum kendimi erkek gibi hissediyorum kadınlara aşığım gel bebeğim benimle zorla sevgili olacaksınız kizlar yakarım kendimi benzin döker yakarım ulan biz lgbt bireyleri trans erkekler böylede yapmıyoruz kimseye neden hala suçlu biziz en kötü biziz bak bu söylediğim gibi davransam sokakta her önüme gelen kadına asılsam yavşasam siz haklısınız derim böylede yapmıyorum neden bu kadar öfke var içinizde lgbt asla zorbalık yapmaz kendimi erkek gibi hissettiğim halde istesem sokaktan geçen her kıza asilirim yavşarim o cesaret var bende istesem yaparım ama sokakta her gördüğüm kıza yavşamıyorum o yüzden lgbtyi kötü gostermekten vazgeçin artık hatanizi anlayın diye böyle anlattım size