Dilenen çingenelere teklif etmek?

Bizim burada bir grup var. Hep karsima cikiyorlar. Çingenemidir, afganmidir, arapmidir artik nereli bilmiyorum ama Turke benzemiyorlar esmerler baya ayrica tuhaf bir dil konusuyorlar kendi aralarinda ama Turkceyide biliyor dilenirken turkce kullaniyorlar. Boyle bir grup kadin buralarda isiklarda dileniyor, marketlerin kafelerin kapisinda duruyorlar giren cikandan para istiyorlar. Gecen gunde mcdonaldsa giderken onume ciktilar. Yanima gelip yemek ismarlamami istediler. Yemek ismarladim sonra para istediler 100 tl verdim yolladim. Yasli olanlari var onlar baya cirkin onlari gec ama genc olanlari var onlarin aralarindan 2-3 tanesi baya iyi. Cingen mingen demeyin. Fizikleri falan cok iyi. Dar tayt giymisler. Ben 24 yasindayim 6 yildir elime kiz eli deymedi , ilgimi cekti bir tanesi. Bir daha gorursem para karsiligi iliski teklif etmeyi dusunuyorum. Cok ahlakli insanlarada benzemiyorlar bence parayi gorunce kabul ederler gibi cunku bir tanesi para vermeyen arabanin camina eline iseyip sidik firlatti gozumun onunde. Kadinin herseyini gordum o ara. Zabita falan gelince soyunuyorlar falan. Cok gocunmayacaklarina eminim bu teklifime.

Dilenen çingenelere teklif etmek?