Sizce ilk buluşmadan sonra kadın mı yoksa erkek mi yazmalı?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
İlk kim müsait olursa yazsın.. Buna o kadar anlam yüklememek gerek..
Bişey sorabilir miyim
Böyle kalıplara kendinizi sıkıştırıp yanlış yanlışa düşmeyin. Aramak istersen yazmak istersen yazarsın. İllede karşındakinin yazmasını beklemzssin. Eğer ki yazmak isteyip yazmazsan samimi olmazssın kemdine bir yük yüklemiş olursun
Her zamazingo sürekli bi kural-kaide içinde mi yürüyecek arkadaş bu ne la:))
Bişey sorabilir miyim acaba
Farketmez bence. Ben olsam yazarım erkekten beklemem
Bişey sorabilir miyim
Sor
Biriyle tanıştım ilk buluşmada önce tolaştık falan sonra sonbet muhabbet oldu baya güldük işte bana iltifat falan etti sonra yan masadan birileri beni beğenmişler ben lavaboya gittim bi ara orada bu da duymuş sana maaşalah dediler dedi bende güldü kalakaldım mı dedim olur dedi beni eve bırakırken bu sefer öptü ama sevgili falan gibi değil yani kızlar la böyle yanak yanağa değer ya onun gibi eve tanıştığıma çok memnun oldum dedi ben bi yer önermiştim mesela oraya git dedim o da seninle gidelim dedi olabilir dedim ayrıldık ama sonra ne o yazdı ne ben 2 gün sonra arkadaşlıktan çıkardım bi baktım hesap kapalı sence neden böyle oldu neden yazmadı benden mi bekledi hatta bana telefonu. bile verdi arabada istediğin müzigi ac dedi sence neden
Bence erkek yazmalı ben ilk adımı hep erkekten beklerim. Istenmedigim yerde durmak da birinin peşinden koşmak da hiç kitabımda yazmadi bırak o yazsın
Eğer hala hayatımda olmasını istiyorsam yazarım..😃
Ahahaah ne saçma soru ya buu şu komplekslerinizden kurtulun bencee kim müsait olursa o yazar hayatı bu kadar kompleksli yaşamayın kafayı yersiniz kendimden biliyorum
Ben hep ilk buluşmadan sonra ayrılırken sen yazmadan yazmayacağım diyorum ve 5dk geçmeden yazıyorlar.
Ama beklemiş gibi olmuyor mu
Nasıl yani anlamadım
Yani söyle bana yaz demnşn kolay yolu işte ben söyleyemem yani
Yani ben hep öyle diyorum. Çünkü ilk buluşmada hoşlanmamış olabilir ve ya bir daha konuşmak istemiyor olabilir o nedenle ben yazarsam konuşmak zorunda hisseder kendini o nedenle yazmadan yazmam diyorum ve konuşmayı devam ettirmek istiyorsa eğer nokta dahi olsa mesaj atıyorlar kız erkek fark etmez.
Buna da kural mı koydunuz da haberimiz olmadı?
Bişey sorabilir miyim
Buyur sor?
Biriyle tanıştım ilk buluşmada önce tolaştık falan sonra sonbet muhabbet oldu baya güldük işte bana iltifat falan etti sonra yan masadan birileri beni beğenmişler ben lavaboya gittim bi ara orada bu da duymuş sana maaşalah dediler dedi bende güldü kalakaldım mı dedim olur dedi beni eve bırakırken bu sefer öptü ama sevgili falan gibi değil yani kızlar la böyle yanak yanağa değer ya onun gibi eve tanıştığıma çok memnun oldum dedi ben bi yer önermiştim mesela oraya git dedim o da seninle gidelim dedi olabilir dedim ayrıldık ama sonra ne o yazdı ne ben 2 gün sonra arkadaşlıktan çıkardım bi baktım hesap kapalı sence neden böyle oldu neden yazmadı benden mi bekledi hatta bana telefonu. bile verdi arabada istediğin müzigi ac dedi sence neden
Anlattığın senaryoya göre aramalıydı demek ki senden bekledi. Ama senin aramaman iyi olmuş. Şimdi tanımıyorum O kişiyi sen arasan acaba farklı değerlendirme mi yapacaktı?
Ha birde sey oldu ben ona dedim ki senin mesleğinden benim erkek arkadasım vardı eski iste bi tuhaftır falan dedim 2. Kez buluşturan sonra hiç buluşmadım dedim esprisine deli olurmuşsunjz falan dedim sonrada güldük yani acaba o yüzden yazmamış olabilir mi alındı öı acaba
Yok yahu Ondan da alınıyorsa zaten aramasın çünkü gelecek ilişkinde her şeyden alınır demek ki...
Bende anlamadım gerçekten çok iyiydi falan arabamın kapısını falan hep acıyırdu galiba dediğin gibi benden bekledi
Bende öyle düşünmüştüm arkadaşlıktan çıkardım bi baktım ki hesabı kapalı
Takma kafana.
Evet aslında takılacak gibi değil ama ben gerçekten ilgi çekici bi kadınım ilk defa böyle bişey yaşlanınca sorguladım ve yan masa bile beni konusmuş hani çok güzel maşallah demişler duydum dedi niye yazmadı insan sorguladı
Bu ilgiden de korkmuş olabilir. Sosyal çevrenin geniş olması veya beğeni dolu bakışların senin üzerinde toplanması O'nu korkutmuş ta olabilir.
Anladım teşekkür ederim
Bunu yaşamış bir kız arkadaşımdan biliyorum. Kız arkadaşının abisiyle bir kez oturdular sonra çocuk daha oturmak istemedi, sebep kızın sosyal çevresi genişmiş :D
Olabilir ama ilk buluşmada nasıl anlarkş sosyal cevresinşn geniş olmasını
Sohbetinde bahsi geçmiştir belki. Sosyal medyada ki takipçi sayısı v. s gibi konular veya otururken arkadaşlarından bahsetmişsen, telefon gelmişse...
Oda olabilir bilemiyorum artık
Teşekkür ederim burada bana yardımcı oldugunjz için
Estağfurullah rica ederim. Umarım yardımcı olmuşumdur...
Erkek yazmalı. Kadın biraz pasifize kalabilir.
Bişey sorabilir miyim
Buyrun?
Siz erkeksiniz daha iyi anlarsınız belki
Erkek yazmalı kesinlikle
Peki bişey sorabilir miyim
Tabi
Bilemedim buluşma kötü olsa ayrılırken samimi davranmazdı bence. Kötü değilse neden yazmadı onu anlayamadım
Bende anloyamadım acaba benden mi bekledi
O tarz erkekler de var ama erkeklerin geneli iyi geçmişse kendileri yazmak ister
Evet ama anlamadım bende
Kötü geçmiş olsa bile bence yazıp bir açıklama yapılmalı. Netlik her şeydir bir ilişkide.
Evet orasıda doğru sonra hesabını kapattı ben çıkardım arkadaşlıktan
Anladım numaranız yok muydu birbirinizde
Çok yeniydik yoktu
Ne kadar oldu konuşmayalı
Ha birde sey oldu ben ona dedim ki senin mesleğinden benim erkek arkadasım vardı eski iste bi tuhaftır falan dedim 2. Kez buluşturan sonra hiç buluşmadım dedim esprisine deli olurmuşsunjz falan dedim sonrada güldük yani acaba o yüzden yazmamış olabilir mi alındı öı acaba
Eskilerden bahsetmemek çok önemli. Hala eskide kaldığını düşünüp yazmamış olabilir evet.
Hm anladım
Olabilir belki işiyle ilgili yanlış düşündüğü mü falan anlamış olabilir ya da bedende beklemiş onlabilir yani bi yere birlikte gidelim dedikten sonra bu sekilde olması biraz şüpheli sonra kapattı arkadaşlıktan çıkardıktan sonra bilemedim
Bence dediğin şeyden dolayı yazmamış ya da senden beklemiş
Anladım çok teşekkür ederim
Rica ederim
Pek farketmez ama erkeklerden beklenir genelde.
Cinsiyeti mi varmış yazmak için
Ben yazmim oda yazmasin kdkdjdid😃
Kimin canı istiyorsa o yazsin
Seven begenen isteyen
Erkek bence
Sor
Erkek yazmalı
erkek
Erkek
Erkek yazmali
Erkek
Erkek bence
Ne farkeder
Erkek yazmalı
Ne farki var
Farketmez
Bişey sorabilir miyim
Hı?
Erkek
Tabi.
Özelden yazabilirsin
Tel i vermiş. oradam irtibat kurmak istiyor. onu istiyorsan tel ne ulaşman için.
Anlamadım
Ne alaka tel
Bu kadar basit yani. akıllı adam. dikkat et
Hayır telefonun bana istediğin müziği ac demek için yani
Hım. o zaman bu kadarlıksın maalesef.. kb. takılma seni begenenler cok olur bu gidişle.
Kib
Ne saçma ya ne alaka
erkek
Erkek