Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimde sizinkine benzer bir ilişkim vardı çok aşıktık evlenmek istedik babası izin vermedi. Ama zaten kızın hiçbir maddi beklentisi yoktu benden o güne kadar onu kimse benim sevdiğim gibi değer verdiğim gibi sevmediği için beni tercih etti.
yoksa etrafında sürüyle yakışıklı vardı.
02 Yorumla
Soran+1 yılişte tam olarak buuuu, şimdi evli misiniz
Cevap sahibi+1 yılHayır babası izin vermedi dedim ya
En İyi Cevaplar
sen ne kadar zenginsin mesela? ortalama bir arabayamı biniyosun? bmw mercedes gibi mi? yoksa spor araba mı? mesela iyi bir apartmanda mı oturuyorsun? villada falan mı? çünkü karşındaki kişi senin durumuna göre fakirdir belki? şimdi sıradan bir küçük bir şehirde küçük bir fabrika sahibide zengin, acun da zengin, sabancılarda zengin, elon muskta zengin.
bence önemli olan aşk zaten karşındakide iyi meslek sahibi o da zamanla iyi paralar kazanır. yani o işsiz veya gelir seviyesi düşük bir meslek sahibi değilki zaten okumuş iyi yerler kazanmış ve iyi yerlere gelcektir zamanla ve senide seviyor.
ama bence sen gerçekten onu sevmiyorsun gerçekten seven bu soruyu bile sormaz hatta sormayı aklından bile geçirmez veya geçirse bile yeltenmez ve sormaz buralara
02 Yorumla
Soran+1 yılay sonunda biri anladı amacım aşağılamak değil sadece gerçekler ile hareket etmek , ben lüks bir arabayla gezerken o otobüste sürünüyorsa veya başka şekilde uyuşmazlıklar varsa ben ne yapabilirim ki sevgi önemli evet ama hayatın gerçekleride başka
Gizli Üye(30-35)+1 yılZihniyetin düşüncen o kadar çok yanlış ve karanlıkki yazına bile yansımış sen bu zihniyet le asla mutlu olamazsın sana söylenen öz eleştirilere bile gülecek aklın Zihniyetin var o yüzden sen kimse ile evlenme bu zihniyetini tanıyan erkek direkt seni boşar zaten SLK değilse
01 Yorumla
Soran+1 yılyalnız ben her zaman tercih eden oldum tercih edilen hiç olmadım : )
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyu soruyorsan hiç evlenme yoluna girme. Adamın da hayatını yakma. Bir ömür senin mal varlığı ve gelir durumu farkından kaynaklanan dırdırını çekmesin.
01 Yorumla
Soran+1 yılo eziklik psikolojisine girmesin diye evlenmem : )
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
+1 yılBende varlıklı bir ailenin kızıyım. Daha doğrusu babam varlıklı. Bi dönem batmıştık ama toparladık yine hatta ben evlendikten sonra toparlandılar biraz daha. Babam ev verdi bize, asgari ücretle geçiniyoruz. (Kira vermiyoruz) sevdiğim için hiçbir şey demedim. Gerçekten işsiz olmadığı sürece ya da it kopuk olmadığı sürece bi sıkıntı olmaz bence. Hele ki bahsettiğin kişi eminim ki asgari ücretten fazla alıyordur ya da alır. Ben bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Çünkü sevince herşeyi görmezden geliyorsun
26 Yorumla
Soran+1 yılişte ben aşırı realist bir insanım ve ailede senin gibi örnekler var onları görünce neden endime bunu yapayım diyorum
- +1 yıl
Belki daha sonrasında bulacağın kişi ailendende varlıklı olacak ama asla mutlu olmayacaksın, bence para bekarken gerçekten mutluluk verir ama evliyken vermez. Koca olayı anne baba olayından çok daha farklı bir şey. Hiç evlenmeyeceğim dersen o ayrı bir konu
- +1 yıl
Ha ama atıyorum bulduğun kişi işsiz bi halt yapmayan biriyse o durumda tabikide paranın evlilikte önemi var o ayrı bir konu. Ama senin bahsettiğin kişi işi elinde biri
- +1 yıl
Şahsen ben eşimle tanıştığımda babam batmıştı. Ne eşimde ne bende su alacak paramız yoktu. Camiden su içerdik ya da 1 tane su alır, şişesini atmaz sürekli doldurur onu içerdik. Ama şimdi allaha şükür durumumuz gayet iyi. Evimiz var arabamız var. Kendi işimi kuracağım yakın zamanda. Çok sevdim ve gözüm hiç görmedi para pulu
Soran+1 yılsiizn ilişkinize maşallah allah daim etsin , bana gelince evet çalışıyor ama en iyisinde değil ben hep en iyisine odaklanırım kuzenlerim vs onla aynı mesleği yapıyor microsoft vb gibi işlerde bu neden bu kadar vizyonsuz diye düşünüyorum
- +1 yıl
Bende yazılım okudum bence gayet iyi ve güzel tam olarak geleceğin mesleği. Evet sende haklısın mutlaka geleceğini düşünmen lazım ama sen bilirsin işi mesleği gayet yerinde bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de varlıklı bir aileden geliyorum. Ama ortalama bi maaşı olan biriyle anlaşıyosam evenirdim. Zengin erkekler ya evlenmiyolar ya da çok kolay aldatıyolar diper kesimlere oranla. Ama sana kalmış tabi. Ayrıca en çok kazanan mesleklerden biri bilgisayar mühendisliği onu da söyliyim..
16 Yorumla
Soran+1 yılişte bende senin gibi evlenirim vs diyordum başa gelince öyle olmuyormuş...
Cevap sahibi+1 yılEngel ne ki?
Cevap sahibi+1 yılArtı ve eksi yanları neler bunları konuşmadan pek doğru bişey de söylemiş olmayız gibi şu durumda.. benim karşılaşmadığım konular bunlar, ama bir dışarı göz olarak istersen fikrimi beyan edebilirim. İlişkiler konusunda iyiyimdir.
Cevap sahibi+1 yılDemem o ki dm den yazabilirim detay ve burada konuşmak istemediğin şeyler varsa. Artı ve eksi konuları konuşmak için diyorum. Karar verebilmen için bunların gözönüne alınması lazım. Tabi son kararı verecek olan sensin ben fikir belirtir yardımcı olabilirsem olurum o kadar.
Soran+1 yılartı yanı beni çok seviyor oluşu eksi yanları say say bitmez, benim tatillerime yetişemez, gezme anlayışı pikniğe gitmek, hiç sosyal değil, daha önce hiç İzmir'e gitmemiş...
Cevap sahibi+1 yılO zaman olmaz zaten haklısın karar veşmişsin zaten gördüm yorumlarda hayırlı olsun 😉☺️
+1 yılBunlar kafanda şüphe uyandiriyorsa bence hiç başlama o ilişkiye adama yazık. İki üç gün gecince senin eski yaşantındski gibi olsun isteyeceksin ve bunları düşünen biri hiç sevmemiştir sevmediğin biri ile olmaktansa yalnız ölmek daha iyidir
11 Yorumla
Soran+1 yıldoğru olabilir
+1 yılya sen evlenince evinin geçimi gayet güzel sağlanıyorsa evlenilir tabi hem madem varlıklı bir ailen var sana ev alırlar kira vermezsiniz mis gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılbabamın baktığı bir adamla evlenmek mii Allahım sen koru
- Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yılDurumum iyi benimde. Ama statüye bakmiyorum. Polis sevgilim
11 Yorumla
Soran+1 yılişte sen ve ben aynı değiliz büyük ihtimal, arabası olmayanla no
+1 yılEvlenme. Çocuğa yazık, umarım paragöz olmayan birini bulur.
12 Yorumla
Soran+1 yılpardonda kendim zaten onu 5 ile çarparım, ayrıca sanane hayatım çirkinleşsin istemiyorum
- +1 yıl
🤮
- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılKızlardan çok güzel yorumlar gelmiş okudum , bu yorumlar varken daha fazla yazmaya gerek yok
02 Yorumla- +1 yıl
Hangisi. maddiyaat yerini bulur önemli olan sevgi saygıdır yazan mi mesela... olgunluk döneminde siniz siz herhalde 👍
Soran+1 yıl@İzmirgeceleri35 bana katılıyorsun sende dimi
+1 yılDev aynasından çıkınca gerçek hayatı görüp karar verirsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılbenimki bana göre oldukça gerçek bir hayat : )
+1 yılBu kadar seçici olursan ömür boyu bekâr kalırsın. Yüzün kırışık memelerin diz kapaklarına sarktığında kocasız geçen yıllarına yanar durursun.
00 YorumlaAdamına parasına göre yargılıyorsan sen kimseyi bulamazsın zaten, inşallahta bulamazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılsen bunu yazarken benim 3 kişi arasında kalmam pekiii
Siz ne iş yapıyorsunuz
Mühendis kişi bölüm ne039 Yorumla
Soran+1 yılben tasarımcıyım ailem varlıklı , teknoloji üzerine şirketimiz var
Soran+1 yıleee o ezik ruhu seviyo bence hayatımı giyimimi yaşamımı gördüğü halde gitmiyo
Soran+1 yıl: )) bizden ona ekmek çıkmaz
Soran+1 yıl@Sadeşık @yzlmm
işi gücü bırakıp aşk hayatımla ilgilendiğiniz için teşekkürler : ) ahahaha , onu arka plana alıp yeni aşklara yelken açıcam ahahhah
Soran+1 yılohoooo benim biten aşk hayatım vs sizin başlayan aşk hayatınızzz : ) hadi hayırlı olsun madeeeem
+1 yılMaddi durumuna bakarak mı evleniceksin? Maddiyat bir şekilde yerini bulur. Önemli olan sana saygısı sevgisi var mı sen ona bak
13 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama refah seviyemi bilinçli şekilde düşüremem
- +1 yıl
Kız adam bilgisayar mühendisi az uz meslek değil yine fakir olmazsın kiii
Soran+1 yılbenim refahımda değil
+1 yılSen bu kafadayken bu adama yazık olur gerek yok git sen kendine zengin ileride seni boynuzlayacak birisini bul.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnşallah evlenemezsin maddiyatçı köpek.
11 Yorumla
Soran+1 yılkudurma canım param var olmayanlada işim yok bb
+1 yılSen adam yerine koymazsın onu boş ver
016 Yorumla
Soran+1 yılişte bende bundan korkuyorum
- +1 yıl
Erkek daha güçlü olmalı
Biyoloji bu şekilde maalesef
Hee zengin tayfayida sen daha iyi bilirsin ki
Evlilik göründüğü kadar kolay değil
Çünkü zengin erkeklerin Kadinalra ulaşımı çok kolay
Soran+1 yılişteeee sonunda doğru söyleyen biri erkek dediğin bir şey başara bilen olmalı bence, tam olarak bu bende kendi etrafımdakilerle evlenmeyi bilirdimde gözleri fır dönüyo
- +1 yıl
Adam zaten başarmış
Senden tek farkı babası başaramamış
İşlev olarak senden üstte
Soran+1 yılbabası imam ahiretine başarmış ahahaahah, tabi benim ailem için bir şok etkisi olucak, ayrıca benimde mesleğim var ve babamda bağımsız çalışıyorum
- +1 yıl
Ve sen az dilimdensin
Herkes zengin olucak diye bir zorunluluk yok
Yeteri kadar kazanilsa yeter
Hatta zengin olmamanın imkanları olduğu kadar zararida cok
En iyisi orta halli olmak gibi...
Yanı senin bilgisayar mühendisi gibi
Soran+1 yılhiçbir zararını görmedik ama haklısındır belki , ben refah seviyemi kaybetmek istemiyorum
- +1 yıl
Şöyle düşün
Fakir bir mahallede
Fakir bir ortamfa kötü okullardan tırmanmak zordur
Ama sen zaten doğuştan zenginsin
Etrafidnaki arkadaşların gittiğin okullar seni ister istemez bir yere getirir
Sana misyon yükler
Kendi başarın ile onu kıyaslama
Babadan torpillisin muhtemeken
Ula nasıl bir tasarımcı bilgisayarcidan cok kazanabilir
ilginç... - +1 yıl
Zararı şu insanalra güvenemezsin
Paranı kapmaya çalışan mafyalar büyük dolandırıcılar olabilir
Sosyal medyanı telefonu e postana sızıp
Özellinden sana şantaj uygulanabilir bla bla - +1 yıl
Devleti soyanlar zengine niye kumpas kurmasın?
Soran+1 yılben ondan çok kazandığımı söylemiyorum ama benim elime ne geçiyorsa sadece kendime harcıyorum o evlede ilgileniyor vs vs ben babamdan yararlanıyorum ev konusunda, ayrıca misyon cidden çok farklı oluyo zaten benide üzen o benim çevremdekiler microsoftta vs de çalışıyor yurt dışı odaklı yaşıyo bu hep küçük hayaller yıpratıcı birisi
- +1 yıl
Seninde anlamadığın şu ;
Insanın belirli bir miktardan sonra çok fazla parasının olmasının anlamı yok.
Sen bu dünyaya para kazanmak ve bunu düşünmek için mı geldin. Hayatımız kısıtlı. Kendimizi gerçekleştirdigiz, erdemli ve hayat amacı edindiğimiz bir yasam sürmeliyiz. Evet para çok şey ama her şey değil - +1 yıl
Mesela celal şengorun çalışmaktan aldığı zevki
Murat bardakçinin çalışmaktan aldığı zevki
Kaç zengin veya fakir alabilir
- +1 yıl
Ya da cüceloğlunun
Yunus emrenin
Epiktetos un kiniklerin ve daha niceleri...
Paran var evet Ama sende diğer bir çok insan gibi Bu adamların yaşadığı zevklerden mahrumsun
Emin ol dünyanın hiç bir makamı maddiyatı beşeri
Bu zevki veremez
Soran+1 yılvalla ben dünyanın çok güzel zevklerini yaşıyorum inşallah daha iyilerinide yaşarım
- +1 yıl
Dünya zevkleri...
Degimdiğim zevkler karşısında bir hiç
Düşün ki; bahsettigin zevkleri sürekli yapman halinde senin için siradanlasicak ama bahsettiğim zevkler;
Ruhsal bir doyum getirir
Kolun kopsa elhamdullah der Sanki hiç kolun kopmamiş gibi hayatına devam edersin
1 lokmaya kuru ekmeğe elhamdullah der
Sanki dünyanın en güzel yemeğini yemiş gibi zevk alirsin
Epiktetos un bacağı kıran zalim roma imparatora karşı bile kin beslememesini saağlayan, hatta ona acıyan ve bulunduğu halden bir defa bile şikayetten ettirmeyen ruh hali neydi?
Dünyanın en cennet köşelerinde ya da en cehennemi bölgesinde yaşamayı
Birbirinden farksız gören bu Dusun ce neydi
Hiç mı merak etmezsin?
+1 yılİyi biriyse bence şans ver
01 Yorumla
Soran+1 yıliyi birisi zaten onu kırmak istemediğim için konuşmayı devam ettirdim
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenme lan o adamla uzak dur
10 Yorumla
+1 yılSeviyorsan gerisi halledilir.
00 Yorumla
+1 yılseviyorsan neden evlenilmesin paraya göre mi
00 YorumlaSeviyorsan evlenirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsam evet
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılevlen bence
00 Yorumla
+1 yılGönül meselesi olunca neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılEvlenilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBı kerede kadının parası erkekten çok olsun nolcak
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım