Eski kız arkadaşımla birbirimizi seviyorduk ve sonra ayrıldık. Ben pişman oldum ve kimseyi onun kadar sevemedim. Telefon numarasını ekledim. Whatsappta durumumda ne paylaşsam bakıyordu ama bir cevap yazmiyordu. Bir gün aklımdasın hala dedim, kahve içmeye davet ettim ve konuşalım dedim. Erkek arkadaşım var uygun olmaz dedi. Bu mesajlaşmadan sonra birkaç gün daha numarasını tuttum ve hala whatsapp paylaşımlarıma bakmaya devam etti. Daha sonra numarasını sildim. Madem artık bir erkek arkadaşı var ve görüşmekte istemiyor neden hala numaramı tutup, whatsapp paylaşımlarını ediyor? Bu normal mi?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Umrunda değilsindir. Bakmak da onu etkilemiyordur. Yani başkası bakmıyor mu durumlarına?
Dediğin mantıklı geldi. Ama ben hayatımdan birini silsem ve görüşmek istemesem, numarasını silerim. Ona duygularımın farkında, eğer gercekten dediğin gibiyse, insancıl değil bana işkence yapıyor
Başkaları da durumuma bakıyor ama baskaları unutmadıgım eski kız arkadasım degil
Onun gözünde hayatında başkası varsa ama sen artık Nazım Hikmet diyeni "Herkes gibisin". Farkında olsa ne olacak? Seni kafasında bitirdikten sonra bu umrunda değildir. Hele ki bir de hayatında başka birisi varsa hiç değildir.
Seninle görüşse sevgilisi ne düşünürdü? Empati yaparsan anlarsın. Kafanda bittiyse sen silebilirsin de işte o numaranın varlığı veya yokluğu kafasında biten birine pek batmıyor.
Tesekkur ederim @_gunes____00, sanırım hayatıma devam etme zamanım geldi. Numarasını sildim zaten
Son bir şey sormak istiyorum. Evet empati kurdum, eğer benim kız arkadaşım eski erkek arkadaşının whatsapp paylaşımlarını takip etseydi bu hoşuma gitmezdi, bence kimsenin de hoşuna gitmezdi. Artık beni istemediğini de kabul ediyorum. Ama bilemiyorum, insan umurunda olmayan birinin gereksiz yere neden numarasını tutar, whatsappa10 hikaye koyuyordum ve hepsine bakıyordu. Görüşelim dedim, sevgilim var artık senle görüşemem dedi ama yine whatsapp hikayelerime bakmaya devam etti. Sen bir kadınsın, sen de empati yap lütfen. Erkek arkadaşın olsa gider eski erkek arkadaşının whatsapp paylaşımlarını takip eder miydin eski erkek arkadaşına artık sevgilim var demene rağmen? Bilemedim artık son kararım bana acı çektirmek istiyor ve son mesajlaşma ozan kadar bunu başardı. İyi günler dilerim
Bende de bazı eski sevgilim olan kişilerin numarası duruyor ve bakıyorum. Duranların sadece birinde hâlâ aklım, da son sevgili olduğum kişi. Eğer ki muhatap olmayacaksa veya olup da kafasında tamamen bitirdiyse ne konuşmuş olduklarına göre ben çok da takılmazdım. Belki görüşmelerine takılırdım Onda da aralarında bir yakınlaşma olursa diye düşündüğüm için sorun ederdim.
Yani numarasını tutmasının nedenini ben söyledim. Kafasında bitirmiş olduğu için olup olmaması gözüne batmıyor olmalı. Bende de duran batmıyor. Çünkü umrumda değiller aklım son sevgili olduğum kişide olduğu için. Ki onun da aklı sende olsa sevgili yapmazdı diye düşünüyorum. (Tabii, yarabandı olarak kullanmıyorsa ama kullansa düşünmezdi görüşmenin doğru veya yanlış olmasını bence.)
Aklı sendeyse belki şöyle anlarsın :Gönderme yapıyor muydu yaşadığınız şeylere göre?
Tüm paylaşımlarıöa bakıyordu. Bir tanesi kendi whatsabında paylaştı. Bende onun birkaç paylaşımını paylaştım. Sanırım sonuçta olsaydı olurdu. Önüme bakmam lazım, yapmam gereken iki hedefim var onlara odaklanacagim. Bu arada seni takip etmeye başladım
Valla abicim karektersiz aynı anda iki erkekle konuşan biri. Seni cebinde tutmuş digeriylede konuşmuş xjvj
Değil.
Amacı nedir peki?
Amacı kendini göstermek ya da hatırlatmak unutturmamak geri donmek istemede bile kendilerini unutturmak istemezler açık kapı varmış gibi gösterirler ama olduğundan değil sadece unutturmamak kendilerini. Doğru mu bilemiyorum kesin olarak ama ben böyle yorumladım.
Tesekkur ederim, garip bir mantık, sanırım artık kafamda bitirme vakti geldi