Bir erkeğin güveni nasıl kazanılır? Veya bir süredir görüşme sağlayıp da karşı cinsin size güvenmemesinden dolayı herhangi bir ilişki adımında bulunmayışının önüne nasıl geçilir?
3 ay
Bir erkeğin güveni nasıl kazanılır?

Burcu ne elemanın?
Terazi bir güvenir bir güvenmez yani dengesiz davranabilir. Terazi burcu ne istediğini çok iyi biliyorsa o zaman hiç şansın yok senin burcunda terazi ise ve ten uyumu varsa o zaman sırf seks yapmak için her türlü şeyi göze alarak yanına gelmek ister. Yatakta aranız iyi değilse o zaman tahteravalli misali gelip gider.
Sen akrep burcu musun?
Terazi balık uyumu iyidir olayın tam tersi olması gerekir yani onun senin peşinde koşan olması lazım, sırf birlikte oldun diye güven sorunu varsa beden dilinle söylediklerin arasında uyum yok demektir. Bu durumda işin zor. Sabırlı biriysen istediğini alırsın.
Bu arada fiziksel uyumda sorun var mı?
Eic için teşekkür ederim
Cevap
10Cevap
Erkeğe göre değişir. Telefonunu ister benim özel alanım dersin, orada sana güvenmemeye de başlayabilir, saygı da duyabilir
Bir cafede beklersin yanına tanışmak için biri gelir, o erkeği görür ve sana hakaret etmeye başlar. Anlamadan dinlemeden "bu herkesle konuşan bir kız" diye yaftayi yapıştırır.
Sorunun tek bir cevabı yok. Karşındaki erkeği sen analiz edeceksin. Hayatındaki zaaf nedir ordan yuruyeceksin
Ve bu kişiyle birşeyler de yaşadık ilk defa yaşadık ama hiç bir şekilde sonrasında sevgililik konuşması yapmadık bana dedi ki hatta senin ilkin ben değilim dedi bende sana küfür ederim bidaha bunu dersen dedim Oda ne olursa olsun ben senden razıyım dedi yani nasıl bi konuşma yapmam gerekiyor ona
Güvensizliği sana değildir. Üstüne düşersen kaçar, kendi haline bırak biraz, "zamanla güvenin gelir belki" de böyle olursa düşünme payı bırakırsın, ama çok da umutlanma, ciddiye binmeden hislere kapılma
İlişki adımını sen teklif et
Güven değil bence konu
Belki korkması
Belki başka bir şey
Nereden tanıyorsun kaç zamandır
Bir kadını 7/24 alnı secdeden kalkmadan görsem de yinede kadınlara güvenmem
İstisnasız, annem dahil
Bir erkek karşı tarafa güvenmediği için ilişkiye baslamamazlik yapmaz. Seni görmemişin nedeni begenmemesindendir
Ne düzeni varmış ki sen onun düzenini bozacaksin
Yalan söylemiş.. sadece seninle takılmak istiyor
Verir.. fakat takilmanizi uzatacak şekilde tavrı olacaktır.. gercekleri net soylemeyen hic bir sekilde soylemez.. ki zaten bir kiza sadece takiliyoruz demek kaybettirir. Bunu erkeklerde kızlarda bilir. karşındaki erkek sevmek istemiyorum duzenimi bozma diye kendinde hata varmis gibi gosteriyor.. ama sen yine dene ve cevabı gerçekten bende merak ediyorum :)
Sabırlı olacaksın konuşarak, göstererek güven telkin ettiğini. Olmuyor ise üzerine düşme yol verirsin
Güvenilmez biriysen güvenmezler gayet normal bir durum ( yani muhtemelen güvenilmez birisindir )
İki göz kırp tamam ya, sen de işte..
Severek, önemseyerek
Konuşarak
Dogal olman yeterli
En İyi Cevap