Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar insan birine gerçekten çok aşık olunca başkasını gerçekten istemiyor ben hilale çok aşığım ne yediğinden birsey anlıyorum ne içtiğimden aklımdan çıkmıyor hiç kız aynı şehirdeyiz canim cayır cayır yanıyor
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Yazık Hilale
Neden yazık hilale eski sevgilim Hilal benim sokağa çıkıyorum hilalin evinin önünden geçiyorum hilalle gezdiğim öpüştügüm yerlere gidiyorum heryerde onun kokusu var
Hayatımda ilk defa aşık oldum sierravista ilk defa ölmek istiyorum aşktan ilk defa yemin ederim hayatımda ilk defa böyle sevdim
Neden yazık dedin hilale onu anlayamadım
İstediğini şeyi yap o zaman. Ülkeye daha faydalı olursun.
Bak sidra veya hayatımda olan milyonlarca kizi değil ben hilali istiyorum sadece
Cunku aşk böyle birsey herkes yanımda olsa ne farkeder hilalle aynı şehirdeyiz ve ben onu öptüğüm günü unutamıyorum. Geberiyorum hatirlayip hatirlayip
Sen niye hakaret ediyorsun aşık oldum diyorum unutamıyorum sevgilimi bunun neresi tedavilik konu
Başka kadınlarla se. x yaptığım halde aklım hilalde sen homofobik transfobik bir insanmisin kesinlikle öylesin
Malamnkymşsödmdşxşckfkck aynen öyleyim yhhaağ
Belli zaten uğraşma benle ya zaten Hilal diye diye geberiyorum aşktan aşk acısı çekiyorum günlerdir hilali unutmak için yatmadigim kız kalmadı bu kaçıncı sevgilim benim sayısını bile hatırlamıyorum
Aslında Hilal o kadar haklı ki benim gibi bir adama aşık olmak sevmek intihar demek hayır yani diğer kadınlara da yazık yara bandı yaptım hepsini