+1 yılharut ile marut adlı iki melek onlara büyü veya sihir yapmadan önce biz ancak bir imtihan olarak gönderildik sakın bunu doğru kabul edipte kafirlerden olma.. yemin olsun ki onu satın alanların ahirette hiç bir nasibi yoktur satın aldıkları o şeyin ne kadar çirkin olduğunu keşke bilselerdi... BAKARA SURESİ 102. AYET... tek yolu arayı soğuk tutmamak anlamadığın konular hakkında gidip soru sormak bu ve buna benzer metodlarla ilgisini çekip niyetini belli etmek oda zaten niyetinde varsa yaklaşır yoksa yüzünü bile zor görürsün bir daha
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılben de lise sonda hocama aşık oldum.7 yaş vardı aramızda. ben hiç açılmadım ona ama o anladı anlayınca da benimle konuşmadı soğuk davrandı. sana tavsiyem şu ki eğer hocanla iletişimin sürsün istiyorsan ona duygularını açıklama. senden istemsiz olarak soğuyacaktır. tecrübeyle sabit. senin ne hissettiğini çok iyi anlayarak yazıyorum bunları. susmak zorunda olmak kötü ama doğrusu bu
127 Yorumla- +1 yıl
Sonunda anlayan biri çıktı. Ya sanirim anladi biliyo musun. İlk başlarda daha bir sicakti sanki..
- +1 yıl
ben iki yıldır sıkıntısını çekiyorum aşığım. hatta ağladığım bile oldu. ama onlar bizi anlamaz. kendileri için hoş olmayan bir şey. seni muhtemelen duyguları karışık küçük bir kız olarak görüyordur böyle olmaması lazım ama yetişkinler kendinden küçüklerin duygularına saygı duymaz. yapabileceğin çok fazla bir şey yok. acı çekeceksin hayatın sana yaptığı sağlam bir yamuk olarak üzüleceksin ama bu senin için iyi bir tecrübe olacak daha 25 olmadan 30luklar kadar olgun bir yapın olacak
- +1 yıl
Keşke utangac olmasam derste şarkı bile söyledi baya rahat bir adam böyle çok sıcakkanlı sanki söylesem anlayacakmış gibi geliyor. Ama doğru bişey olmadıgını ben de biliyorum. Adına üzüldüm..
- +1 yıl
emin ol benim aşkım ondan daha sıcakkanlıydı. sonuç ne oldu? herkese sıcak bana soğuk herkese iyi bana kötü... sen de bunları yaşama diye uyarıyorum:pişman olabilirsin. kararı sen ver umarım her şey gönlünce olur. sen mutlu olmayı hak eden bir insansın
- +1 yıl
Ben degilsem bile sen öylesin. Gercekten boyle düşünüyorum. Bu arada o dediğin bana da oluyor bana pek yüz vermiyor ama en yakın arkadaşımla şakalaşmalar falan.. Belki etmemeye calismaliyim sanirim
- +1 yıl
bir ödül olarak bu cevabımı en iyi cevap seçebilirsin :)
sen onun derslerinde etkili ol çalış sınavlardan iyi not al. bu şekilde gözde öğrenci olursun seni bu şekilde sever ve bu yönünle ilgilenir. muhabbetini ders odaklı devam ettir umutlanma ama ilerde bir ihtimal bir şeyler olabilir. - +1 yıl
Dersime girmiyor ki nasil notlarimdan haberi olsun
- +1 yıl
o zaman nasıl muhabbet edebiliyorsun? şarkı söylüyor falan da demiştin arkadaşlarınla da arası varmış, anlamadım
- +1 yıl
etüt aldık arkadaşımla beraber. oradan tanisiyoruz bir de bos ders olursa geliyo bazen
- +1 yıl
dersaneden mi yani? bir şekilde muhatap olabiliyorsun demek ki olimpiyat soruları falan götür çözümünü internetten öğren yapamamış gibi götür o çözmeye çalışırken aaa hocam şurdan çözsek olmaz mı de oradan yürü :)
- +1 yıl
Ya o olabilir de ben fazla çekiniyorum mesela etüte de yalnız gidemiyorum. Bunu asmaliyim degil mi? Olimpiyat sorusu cozebilecegini de pek sanmiyorum ya:D
- +1 yıl
ben çok çekingendim biliyor musun hala da öyleyim. tanımadığım kız bir şey sorsa kıpkırmızı olurum :) ama o hocamdan hiç çekinmedim hep yanına gittim muhabbet ettim... sen de bunları aşmalısın. bir kere esaret edip etüte tek gidersen muhtemelen devamı gelir. sen olimpiyat sorusunun çözümünü öğrenerek gideceksin ona soracaksın çözemeyince de şuradan deneyelim diye fikir vereceksin böylece senin çok zeki biri olduğunu düşünecek. bir öğretmen için en iyi profili oluşturmuş olacaksın. bunu kesin yap. hatta gelişmelerden beni haberdar edebilirsin :)
- +1 yıl
Ben de çok çekingenim ya kızarıyorum hemen. O zaman bu haftasonuna etüt alayim. Gelişmeleri aktarırım tabi ki^^
- +1 yıl
hadi bol şans memnun oldum :)
- +1 yıl
Teşekkür ettim çok 😘
- +1 yıl
bu cevabı eic seçerek teşekkür esen olmaz mı :)
- +1 yıl
Son olarak bisey sorucam ben mesela diger hocalarin yaninda baya rahatim onu sorarim bunu sorarim falan ama bu hocaya gelince her seye kafa salliyorum heyecandan kalıyorum öyle. Bunu nasil onleyebilirim sanki rahat olsam her sey daha iyi olucak?
- +1 yıl
Tamam seciyim:)
- +1 yıl
sen hislerinin yasak olduğunu toplumca hoş karşılanmayacağını bildiğin için istem dışı olarak suçluluk hissediyorsun. o yüzden çekiniyorsun. bunu aşman için cesaretini toplayıp tek başına etüte gitmen lazım ilk aşamada bu yeterlidir sonuç verir muhtemelen
- +1 yıl
Haklısın o kadar çekingen olsam digerlerinden de çekinirdim sonuçta ama sadece ona özel.
- +1 yıl
yaş kaç?
- +1 yıl
18.
- +1 yıl
peki annenle aran nasıl? tartışır mısınız?
- +1 yıl
Evet tartisiriz
- +1 yıl
Peki :) görüşürüz sonra
- +1 yıl
Ahaha niye sorduğunu anlayamadım ama neyse. Görüşürüz
- +1 yıl
Bak yanlış anlama beni lütfen bende yanlizim ben olabilirmiyim
+1 yılkendiliğinden, senden etkilenerek mi sevmesi yoksa iki üç adamın çıkarmış olduğu büyüler sayesinde mi etkilenmesi? hadi diyelim ki, aşık oldu büyü sayesinde. ömrün boyunca aklında hep olacak; o yaptırdıgım büyü sonucunda bana aşık oldu. diğer insanlarkı gibi değil düşüncesinde olacasın her zaman. unutma bunu.
04 Yorumla- +1 yıl
Olsun yter ki sevsin
- +1 yıl
haha ileriki zamanlarda anlarsın. aranızda çok yaş farkı yoksa ve okul çıkışı yüzüne efendice karşı söyle o zaman böylesi daha iyi. senin yerinde olsam karne günü söylerim. bu sefer zannederki puan için yapıyor
- +1 yıl
Hayir ya dershane hocası zaten
- +1 yıl
demen kalıyor geriye. de. okul değilmiş zaten.
+1 yılhttps://hizliresim.com/m8mLpy
Hoca olayı sakıncalı arkadaşım hoşlanıyordu lisede bir hocadan adamın işi tehlikeye girdi müdür duydu da. Okul falansa bir bitsin illaki o dersen açılırsın olacağı varsa zaten olur (:010 Yorumla- +1 yıl
Okul degil ki dershane
- +1 yıl
Bizimki de öyle işte yeni mezun bir adam benim arkadaş müdürün kulağa gitti baya bir olaylar oldu sonunda adam hiçbir ilgisi olmadığını kanıtladı ama kız rezil oldu
- +1 yıl
Ay kötü olmuş nasıl kanıtladı ki
- +1 yıl
Dersaneye gelmedi lise üçte oldu bu birde ertesi yıl içinde kayıt yaptırmıştı sonra görüşmedik ama gitmedi o yıl diye duydum
- +1 yıl
Anladim. Kötü olmuş ya rezil olmak istemem ben çok sıcakkanlı bir hoca
- +1 yıl
Olmadı Süleyman Hoca var yaa dert etme :D
- +1 yıl
O kim kız :D
- +1 yıl
Linke bakmadın mı sen :D 72 saatte geri döndürme garantili :D
- +1 yıl
Haa şimdi baktım ahahaha :D
- +1 yıl
Sen boş ver o adamı daha neleri var (: birde şöyle düşün hadi açıldın olur dedi yarın öbür gün başkalarına da olur verirse? Etik değil böyle bir durum zaten, deraane bitmeli hatta zaman da geçmeli ki üstünden öğrencisi olduğunu unutsun o zamana da sen unutursun zaten kendini rezil etme adamın da başını yakma bence (:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
+1 yılbu sorudan anlaşıldığına göre taciz suçlamasıyla yargılanan ve ceza alan hocaların serbest bırakılması lazımmış. suç hocalarda değil miş suç senin gibi ahlak yoksulu psikosapık kızlardaymış. kızım sen normal olsana biraz. etrafında erkek kıtlığımı var gidip hocalara takılıyorsun. git dedene takıl olmadı gel bana takıl. akıldan fikirden yoksun garip
02 Yorumla- +1 yıl
Ne dedesi be adam 21 yasinda
- +1 yıl
hoca 21 yaşında olunca bu dediğin normalmi oluyor evladım. doktor hasta ilişkisi nasıl etik değilse buda onun gibi bişey. anla artık
+1 yılBende universiteye hazirlanirken kimya hocama asik olmstum sabah aksam kimya cozup soru goturuyodum sonunda numarasini verdiydi whatsapptan konusuyoz hala ama o beni hep kucuk ogrencisi olarak gordu bu kaideyi degistiremezsin ufaklik bosver kendi yasitlarinla takil:)
03 Yorumla- +1 yıl
Numarasini niyeverdi
- +1 yıl
niye verdi demek istedim
- +1 yıl
Ordanda sorarsin sorularini diye
sen gerizekalımısın? kara büyü falan yapmak istemekle hem onun hemde kendi hayatını mahvedersin ömrünüzce senden evinden o yaptırdığın kişiden cinler eksik olmaz ! sizi kendi boyutlarına alırlar bu kadar cehalet çok fazla sakın yapma böyle birşeyi bunun telafisi yok ! ebedi cehenneme mahkum kalırsın dünya hayatında zindana döner
00 YorumlaBekarsa hocan eğer yanlışlıkla kucağına düş mesela birden eğil önün açılsın böyle sürekli sakarliklar yap önünde bayil seni kaldirsin yardıma ihtiyacın varmış gibi davran yardımcı olma ihtiyacı hissetmesini sağla. Ya da özel hoca olarak tut onu evine gelsin odanın kapısını kilitle falan :D
03 Yorumla- +1 yıl
Niyeti bozmuşsun kanka ahhshwjsgwgw
- +1 yıl
Resim dersi öğretmenimiz çok yakışıklıydı kızlar peşindeydi hep neler neler yapardilar. Tabi ben öğretmen çocuğuydum ve benim öyle şeylerim yoktu hocadan etkilenme falan. Sonra ben bir gün bu hocayla dışarıda karısıyla birlikteyken karşılaştım sarılıp alnimdan öptü ne oldu anlamadım tabi ben :D sonra sınıfta bayağı bir hava atmıştım kızlara :D
- +1 yıl
Glgkjfkkfjdsh
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşım bak kaç gündür Hocamı nasıl etkilerimde nasıl kendime bağlarım diye soru soruyorsun herif zaten atanana kadar anası ağlamış her gün yüz öğrenciyle uğraştığı yetmiyor bide senin gibi gizli srtüklerle uğraşıyor gel bunları gördükten sonra haydi kızlar okula kampanyası destek ver mk
25 Yorumla- +1 yıl
Olm ilk defa sordum. Atanmadi zaten
Cevap sahibi+1 yılOha atanmamış öğretmenden ne istiyor l*n
- +1 yıl
Dershane hocasi
Cevap sahibi+1 yılSöyle hocanın yakasından düşmek için ne kadar istiyorsun
- +1 yıl
Shkskshdjdlhdhdj o sen misin yoksa
+1 yılKara büyüye ne gerek var. Sadece kendin ol. Onunla aynı ortamdayken sakın cıvık cıvık hareketler yapma. Gerekirse hiç konuşma. Hanım hanım ol ilgisini çekebilirsin. Hangi ders hocasıysa o derse daha fazla yoğunlaş. Hoşlandığı şeyleri bul öğrenmeye bak.
00 Yorumlabeğeni o beğeni aşk sevgi cart curt değil :D ben de lise 2. sınıfta bilgisayar öğretmenini beğeniyordum ama hocaya hiç belli etmemiştim her hatırladığımda gülüyorum :D tabi birde belli edip kendini rezil eden kızlarda var :)
13 Yorumla- +1 yıl
Bazen istemesen de belli edersin.
bir sttirgit kıçını yıkamayı ogren utanmadan soruyo birde ogretmenin o senin kocan değil sevgili olmaz ogretmenden adam gibi derslerini çalış..
36 Yorumla- +1 yıl
Aklımdan atmama yardımcı ol o zaman
- +1 yıl
Evli degil
- +1 yıl
Bırak bunları hayatına başka kendine yakın aynı yaşta birini al la dersleri unuttuk derslerini çalış senin bu halin 4 yıl sonra komik gelicek sana herkes asıknolur bir ogretmenine ama unutur sende unut olmaz yani platonik kal sana karşılık vermez meslegini riske atmaz ve bu duruma kızarsa sen orasını duşun ailene okul yonetimine bildirirse napıcaksın..
- +1 yıl
Rezillik hahajshhdhh
bak aynı şeyi ben fizik hocama yaptım:)) iddiaya girdik tabi önce denemelerim gayet iyi tabi denemeden fiziği full çıkartırsam o beni yemeğe götürecekti çıkartamazsam ben tabii:)) ben son soruyu yaptığım halde boş bıraktım ve centilmen biri olarak size ısmarlatamam hocam dedim :)) sonra aldım yürüdüm:))
00 Yorumla
+1 yılBüyü yapanlara musallat oluyorlar haberın Olsun Ve buyu Çok gunah bırsey Ve ıse yaramaz. Allah izin vermedıgı surece Bır ağaçtakı yaprak bıle yerınden dusemez. Sakın deneyım deme kendını Yakarsın.
03 Yorumla- +1 yıl
Emin misin?
- +1 yıl
Eminim arastır , Hatta filmlerde bile bilgi verıyorlar bekle ayet gönderıcem sana.
- +1 yıl
Biz Sadece Fitneyiz (Sizin için imtihanız) Bakara 102
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılkarizma, etkileyicilik v. b. şeyler yoksa işin zor baya güzel ve seksi olman gerek ya da basit kız gibi davran seninle çok ileri şeyler yapsın o arada hamile kaldın mı hoca senindir.
02 Yorumla- +1 yıl
E yuh ama. Iyi ki sapiklasmyin dedik
- +1 yıl
ya bazı realiteleri söyledik sapıklaşma değil ki bu.
Hocadan sürekli etüt al. Az soru sor, daha çok muhabbet etmeye çalış. Seni öğrencisiymiş gibi değil de arkadaşıymış gibi hissetmesini sağla. Dershane dışında görüşebilmek için bir bahane de bulurusan olur bir iş.
011 Yorumla- +1 yıl
Muhabbet konusunu nasıl acicam
- +1 yıl
Tam dersin ortasinda da sorulmaz ki. Ders disi hiçbir sey konuşmuyoruz ne ara sorucam
- +1 yıl
Aliyorum da onda da ders disi konusmuyoruz
- +1 yıl
Kulagina gitmez ya
- +1 yıl
Tamam da sorularimi soruyorum arada hocam bu arada binom demişken nerelisiniz mi diyeyim
- +1 yıl
Tamam
+1 yılNeydi şu dizinin adı ya? Çalıkuşu. Yayından kalktı dimi? bunlar hep bu dizinin etkileri ben size söyliyim peşin peşin...
03 Yorumla- +1 yıl
Hiç izlemedim ya
- +1 yıl
youtube a yaz izle bak. ordaki kız ve öğretmen sen ve hocanun gelecekteki hali :P
- +1 yıl
Bakarim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla Bende idda ugruna okula staja gelen ogretmene teklif ettirmeye calısmıstım basarılıda oldum :D ama megerse adam abazaymış :D sende öyle taka tukalara gelme
05 Yorumla- +1 yıl
Yok abaza olmadığına eminim
- +1 yıl
Valla ben ne yapmıştım okula giderken zaten saçlar maşalı gözüme ince bir eyeliner rimel sürüyodum ders anlatırken gozlerının ıcıne ıcıne bakyodum :D sonradan faceden ekledı oylede teklıf etti amacıma ulaştıgım için kabul etmedim tabikide bizimde aramızda 3 yas vardı ama sevmiyordum. Bence sende azcık suslen kıyafetlerıne dikkat et bide test kitabından soru sor ha sormadan önce güzel bir parfum sık öyle git yanına :)
- +1 yıl
Sen güzelsin:(
- +1 yıl
Ahahaha saglik olsun :)
+1 yılOkulunu değiştir olmayacak duaya amin denmez. En sagliklisi bu başarılar.
114 Yorumla- +1 yıl
Sagol ama okul degil dershane
- +1 yıl
O daha kolaymis canım zaten dershanelerde kapanıyo bu sene. Iyi olur senin için. Gerçi seninki aşkla hoslanti arasında gidip geliyo. Oda kısa sürede geçecek huzurlu bir şekilde ama ilk önce öğretimine bak tavsiyem bu sana herkez okul dönemindeki hocalarına hoslanmistir ama gerceklesmememistir. Ben de hoslandim gelip geçti.
- +1 yıl
Haklısın olmayacak duaya âmin denmez
- +1 yıl
Sadece tavsiye canım saygı duyuyorum hoslanmana ama uygularsan senin için daha farklı bir başarı olacaktı...
- +1 yıl
Nasil bir basari anlamadim
- +1 yıl
Eğitim başarısı ya :)
- +1 yıl
Ha anladim. Kafami toparlayabilirsem calisicam zaten
- +1 yıl
Offf yazık ya. Kıyamam bir hava değişimi iyi gelir bir kaç günlük git bir yerlere
- +1 yıl
Sınav haftası tam. :))
- +1 yıl
Ewet ya oda var bir süre bir erkekle takıl arkadasca dostça guvendigin biri olabilir bu bir nebzede olsa faydası olcaktir
- +1 yıl
Cok yalnizim ya shsjdjshs yok kimse
- +1 yıl
Bak bende yanlizim canım çok sıkılıyo yanlış anlmiycaksan ben olabilir istersen eğer. Düşüncen şuanda hissediyorum negatif olcak ama yinede sorayım diyorum
- +1 yıl
Ya tabii ki konuşabiliriz de sanal beni cok oyaliyor gercekte birkac düzgün arkadasim olsa bu kadar takmayacagim belki de
- +1 yıl
Doğru bir düşünce ewet eğitimci biri için pek uygun bir yer olmadığı kesin. Başta dediğim gibi bir sosyal güven alabilecegin güven verecek biri olmalı. ya da bazı şeyleri çok takıyosun. Bazı hisler surukleye biliyo bu durumu oraya. Senin için nasıl uygunsa nasıl iletişim kurmam gerikiyosa sen belirle olurmu peki.
+1 yılYa bir git ya.. insan neden kendini bu kadar rezil eder..
08 Yorumla- +1 yıl
Niye ki gizliyim
- +1 yıl
Gizli ol gizli olma çok utanç verici.. başka adam mı yok kızım sana?
- +1 yıl
Yok cidden
- +1 yıl
Saçmalama ya. Dikkat mi çekmek istiyorsun okulda? Amacın ne?
- +1 yıl
Dershane
- +1 yıl
Biraz olgunlaşınca ne kadar saçmaladığını anlayacaksın. Boş işler bunlar. .. sağlayabilirim? sorusuyla zaten yapmacık olacağin için, sana hiç birşey kazandırmayacak bu
- +1 yıl
Anladım haklısın
- +1 yıl
Anladığına sevindim
la 21 yaşında hocamı olur seni kekliyo olmasın sakın...
06 Yorumla- +1 yıl
Yok ne keklemesi
- +1 yıl
Dershane hocası
- +1 yıl
Seneye de var dershane herhalde
Buyu dinimizde cok gunahtir ve hocandan hoslanmayi birakta derslerine calis ileriki hayatinda hocan olmayacak
22 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum ama kafamı toplayamiyorum
büyüden falan uzak dur bedeli ağır olur sonuçlarına katlanamazsın
10 Yorumla
+1 yılbir gün bir hocam dersimden yüksek alan kızları çekici buluyorum demişti. Mesaj alındı bnce.
02 Yorumla- +1 yıl
Derse girmiyo
- +1 yıl
O zmn bn sana yardm edemem :d
Gizli Üye(36-45)+1 yılHocan orada bilgilerinden faydalanman için var.
Görünen o ki sen fikirlerine değil duygularına ilgi duyuyorsun.
Senin adına talihsiz bir durum.15 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
Cevap sahibi+1 yılHalbuki daha hocan bu durumun farkına varmadığından, kendi yaşına daha uygun sana daha çok ilgi gösterebilecek birine karşı sevgi beslesen. Hem duygularını doyurmuş olur, hemde hocanın fikirlerini öğrenerek zihnini doyurarak bir taşla iki kuş vurabilirsiniz.
- +1 yıl
Vardı bence.
Cevap sahibi+1 yılÇoktan gerekeni yaptım diyorsunuz yani.
- +1 yıl
Hayir sadece anladi "bence"
+1 yılBen hocalara hakaret ediyorum sen bur da nasıl hoşlandırabilirim diyorsun enteresan.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. Kara büyü ne ya orani burani acmak bile hafif kaliyo ayni cumle içinde
00 YorumlaGit ona deki ben senden hoşlaniyorum ama beni kendinden kurtar de o bir yol bulur sana
02 Yorumla- +1 yıl
Cidden mi
+1 yılBuyuler çok iğrenç yollarla yapılıyor ve gunah (iğrençlik hem maddi hem manevi)
00 Yorumla
+1 yılBen biliyorum büyü ama öyle ulu orta anlatılmaz böyle şeyler yoksa başkalarıda svgiline aynısını yapabilir dikkat et
04 Yorumla- +1 yıl
Bana yazar mısın gizliden ciksam
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Ciktim canim
- +1 yıl
Yazicak misin😔
+1 yılBüyük konuşmuyorum ama senin gibi bir evladım olsa, cebine eroin koyar polise ihbar ederim...
Bu ne ahlaksızlık yaaaa :(((01 Yorumla- +1 yıl
Inşallah 60 yasında birine asik olursun canim
+1 yılCevaplar o kadar saçma ki herkes herkesten hoslanabilir bence. Etkilemiştir seni yani doğal. Yas farkiniz nasil?
05 Yorumla- +1 yıl
3 yas var ben 18 o 21
- +1 yıl
Buyu falan sacmalama ama sürekli konuş muhabbet et :)
- +1 yıl
Çekiniyorum :/
- +1 yıl
Çekinme :)
- +1 yıl
Keske ya :D
Ya boşver büyü falan bak gece gece başına 3 harflileri toplama kuzuum :DD
00 YorumlaHep özel ders al adamın cebini doldur. Bir sempatikleşir sana karşı dahası olmaz bence.
00 Yorumlamal bu ya. okuma l*n sen boşuna anana babana yazık. dediğne bak büyü yapcakmış.
10 Yorumla
+1 yılSizinkiler de seni üniversiteye gidecek diye bekliyor dimi?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılEn başarılı öğrenci olursan mesleki olarak onu tatmin edersin.
16 Yorumla- +1 yıl
O açıdan diil ya
- +1 yıl
En azından bir açıdan başlamış olursun.
- +1 yıl
Dersime girmiyor ki
- +1 yıl
Dışarıda aynı ortamda olma imkanı varsa belki diyeyim.
- +1 yıl
O da yok..
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kara büyü mü siz ne kullanıyorsunuz kuzum kafa bir milyon...
08 Yorumla- +1 yıl
Çaresiz kaldim
- +1 yıl
Güncellemeyi okur musun
- +1 yıl
Biraz var da güncellemeyi okudun mu oyle söylesem mi
- +1 yıl
Degil ya eminim
+1 yılsende sevmiyorsun bence o adamı, sadece hayranlık... Lise sondayken bana da bı hocam yemege cıkma teklıfı etmıstı anında sildim faceden bile. Sacma gelmiştir hep bana
00 Yorumla
+1 yıldersin ortasinda siranin uzerine cik amuda kalk sonra 3 lu salto 2 li tolyo uzerine bir de geriye burgulu bir donus yap hoslanmazsa gel yanima :)))))
13 Yorumla- +1 yıl
Dediklerinden hijbiji anlamadim. Zaten derse girmiyor.
- +1 yıl
google yaz arastir bacim azicik
- +1 yıl
tamam cnm.
Sende hoca olarak !
Şimdi sivilceli igrenc sesli bır ergensin ^
Yani büyü önce Pınarla ya da danone ile :)02 Yorumla- +1 yıl
Si̇vilceli ergen değilim sesim de güzel
+1 yılBrdaklere öyl bir sru srdun ki hep bel altı derler sna braz ilgi sevgi hyuna syuna gt ykın ol sguk tutma aranı
01 Yorumla- +1 yıl
Nasil yakin olucam
+1 yılNe büyüsü ya öyle şeyler yapma sonu kötü olur söyleyeyim. Doğal şekilde etkile
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsinifini degis ve kendi yasindakilere ask ol ozaman hocan seni sever merak etme
02 Yorumla- +1 yıl
Dalga mi geciyosun
Cevap sahibi+1 yılhayir gecmiyorum eger hocana onu sevdigini soylersen karsilik vericeginimi saniyorsun? o adam kac sene okumus oretmen olabilmek icin neler yapmis senin icin oretmenliginimi yakicagini saniyorsun? onu elde etmeye calisicagina onu unutmaya calis daha iyi sinifini degis vea baskasina ask olmaya calis bu ikiniz icinde en dogrusu olur insanlara dusuncelerini soruyorsun madem buda benim dusuncem dalga gecmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılne buyusu l*n buyu yapan cehenmelik bunu biliyomusun !! ?
011 Yorumla- +1 yıl
Olsun söyle
Cevap sahibi+1 yılotla suyu karıştır içine sıçıp iç
- +1 yıl
Hsjsjshghffgjjddjdjdj
Cevap sahibi+1 yıl:)) :DD bro boşver hoca napcan mk adam elli yasına gelcek sen onun yanında ilerde genç kalcannn ode degil ben çok ilerisini konuşuyorum olmaz eger hocada ibnelik varsa olur belkii :)
- +1 yıl
Hocada ibnelik yok ya ne ellisi olm 21 yasinda hoca :/ dostum diyo ama
Cevap sahibi+1 yıloo çok iyi sen kaç yasındasın?
- +1 yıl
18 ben de
Cevap sahibi+1 yılooo çok iyi bence kaçırma arada uc yas var ne yap et al o adamııı bence nasıl beyaz esmer sarışın kumral nasıl çocuk yakışıyomusunuz bir arkadaşın sizi onun yanında yakıştırsın çokda yakışıyosunuz gibisinden olmazmı?
- +1 yıl
Ya ben küçük gösteriyorum kardeşi gibi duruyorum:/ evet 3 yas var. Esmer
Cevap sahibi+1 yılhm yakışmıyomusunuzz sende guzel misin hani guzelsen az cilce yap yap bişiler netten araştır sonra git hocaya yap sende çok guzelsen arkadaşınız ikinizi yakıştırsın nasıl böyle ozel ders hocasımı yoksa dershanede sınıf hocsımı? eger ozele daha kolay tavlarsın ::)
- +1 yıl
Dershane hocası da dersimize girmiyor etüt falan alabiliyorum
Hocamı nasıl etkilerimi düşüneceğine.
iffeti nefsimi nasil koruya bilirim diye düşünsen?02 Yorumla- +1 yıl
Tamam onu nasıl yapabilirim
+1 yıldün dayına aşıktın bugün hocana mı asılıyosun manyak karı
21 Yorumla- +1 yıl
Ne dayisi lan?
Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. malesef öğretmenler öğrencilerini 5 yaşındaki çocuk gibi gördüğü içinn sen hoşlanmasını bekleme yaşıtlarına yönelmeye bakk..
00 Yorumla
+1 yılDersinde cok calıs parmak kaldır bak nasıl fark edecek seni
06 Yorumla- +1 yıl
Derse girmiyo ki
- +1 yıl
senin dersinemi girmiyor o zaman işin zor
- +1 yıl
Evet gitmiyor
- +1 yıl
Girmiyor:/
- +1 yıl
yapabilcek bişey yok bir şekilde dialog kurman lazım dersine girse kolay olurdu
- +1 yıl
Etüt aldım 1 defa. Taniyo beni
ulan büyü yapacağına git oranı buranı aç daha iyi te Allahım ne günler görücez daha yaa
11 Yorumla
+1 yılDers çalış sürekli soru sor hatta özel ders iste. Gerisi senin tavırlarına ve hoca ya kalmış
00 Yorumlaneden böle bisey yapmak istiyorsunki ama illa yapicaksan kendin ol
00 Yorumla
+1 yılsadece büyü ve Allah a sana biraz daha akıl vermesi için dua et...
01 Yorumla- +1 yıl
😒😒😒😒😒😒
Sana nickin ile cevap veriyorum kanka hiç hoş değil :-)
02 Yorumla- +1 yıl
Ne ifşa ediyon kanka tekrar gizli olacaktim:Dd
+1 yılsana nasıl yardımcı olsun ki. vazgeçmeye bak ya da zaaflarını öğrenip hoşuna gitmeyi dene
01 Yorumla- +1 yıl
İşte vazgeçirsin ahshhshs
Sana Yardım Etmeyeceğim Kör Olmuşsun Şu Söylediğine Bak Büyü Falan Birde Gizli Kullanıcı Benden Sana Yardım Olmaz.
00 Yorumla
+1 yılGit bir hocaya baglama buyusu yaptr baglnr sana :D
04 Yorumla- +1 yıl
Cidden gidicem
- +1 yıl
Git git :D
- +1 yıl
Bildigin bir yer var mı shshdh
- +1 yıl
Bn hataydaym vala burada var :D hemde 4 tane :D
Senin gibi kizlara sinir oluyorum ailen seni oraya hocana sulan die mi gonderiyo utan biraz ya
01 Yorumla- +1 yıl
🙈🙈
biraz zor. boyun fiziğin nasılki. ona göre söylerim sana
05 Yorumla- +1 yıl
1.67 55
- +1 yıl
Hoca 21. Pek güzel değilim
- +1 yıl
Yok sagol
Evet büyü ile bağlama büyüsü onuda ancak yıldıZname bakıp olup olamıycağını görebiliriZ ben cinlerle haraket ediyorum hüddamlarımla kahve ya da tarot değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdiki ogrencinin kafada kirik haa ana bbabanız okuyun diye gonderiyor okula hocaya aşık ol diye degil
10 YorumlaUfaklık ergen ne l*n bu hebiniz geçtiniz bu yaşlardan büyüdünuzde noldu iki kelimeyle gülle kandırılmış patlak tekerler kzin en temiz duyguları kızlar erkeklr az bari. Yapmayın
00 YorumlaYine bir hocasına aşık kızımızla birlikteyiz sayın seyirciler.
10 Yorumla- Devamını Gör (110)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat