Aşk İlişkileri 3 ay Kalan omrunun bir pazar gunune daha yalniz uyananlar kimler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 En guzel yaslarimiz yalniz geciyor a dostlar, uzucu vaziyet Kalan omrunun bir pazar gunune daha yalniz uyananlar kimler? Cevapla 9 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
skarlet1997Fenomen Takip Et Master Yaş: 25 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Ben x)) 0 0 Yorumla
ByAnahtar Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 83% 3 ay https://youtube.com/shorts/uQCW-ySAlQE?feature=share 0 2 Yorumla Soran 3 ay Yav hahahshaha Yorumla ByAnahtar 3 ay Bu ben 🥲 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 56% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. kalan ömrünün bir pazar gününü daha çalışarak geçiren kimler 0 2 Yorumla Soran 3 ay Olsun, calismak iyidir, karsiligini aliyorsan tabii Yorumla _sencenasıl_ 3 ay Türkiyede kendi işinin patronu olmayan hiç kimse çalışmasının karşılığını alamaz. Yorumla
Korayy_3127 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 83% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sana kahvaltı ikram edeyim ne dersin boşa gecmemis bir gün olur 0 2 Yorumla Soran 3 ay Tesekkurler Yorumla Korayy_3127 3 ay Hazırlan seni almaya geliyorum 😎😎😎😂😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay benim ailemde evde yok uzun süredir benim için sorun yok 0 3 Yorumla Soran 3 ay 21 yasinda ne sorunu olacak zaten Yorumla Cevap sahibi 3 ay Sendeki evlilik sorunu ozaman Yorumla Soran 3 ay Ben evlilik mi yazdim Yorumla
Yaroglek Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 645 cevap paylaştı. Yalnızlık kendini bulmaktır 0 2 Yorumla Soran 3 ay Hadi oradan ya Yorumla Yaroglek 3 ay Ying yang kuramlarını arastır hersey zıttına da ihtiyac duyar. Belli bir süre sosyallikten sonra yalnızlasmak iyi gelir. Belli bir yalnızlıktan sonra sosyallesmek. Her durumun bir zıttı vardır. Ve her şey zıttına gitme eğilimindedir. Denge önemli Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. fakiri kim ne yapsın? 0 9 Yorumla Soran 3 ay Asuman kaldim gittim zaten ben de Yorumla çpkn_kuruFASULYE007 3 ay asuman benim demişim bir kere Yorumla Soran 3 ay Nasil yani, sen de mi Asuman'sin Yorumla çpkn_kuruFASULYE007 3 ay fakir msiin sen Yorumla Soran 3 ay Issizim, yani evet Yorumla çpkn_kuruFASULYE007 3 ay önce para kazansonra aşk iste! Yorumla Soran 3 ay Ask istiyorum demedim ki, soruda uzgun oldugumu belirttim sadece. Kazik kadar olmusum zaten ne aski Yorumla çpkn_kuruFASULYE007 3 ay soytarı mı isitiyon? Yorumla Soran 3 ay Herhangi bir sey istemiyorum, is guc sahibi olmam yeterli. Burada oyle bos yapiyorum cok da ciddiye alma, klasik Asuman iste Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben x))
Yav hahahshaha
Bu ben 🥲
kalan ömrünün bir pazar gününü daha çalışarak geçiren kimler
Olsun, calismak iyidir, karsiligini aliyorsan tabii
Türkiyede kendi işinin patronu olmayan hiç kimse çalışmasının karşılığını alamaz.
Sana kahvaltı ikram edeyim ne dersin boşa gecmemis bir gün olur
Tesekkurler
Hazırlan seni almaya geliyorum 😎😎😎😂😂
benim ailemde evde yok uzun süredir benim için sorun yok
21 yasinda ne sorunu olacak zaten
Sendeki evlilik sorunu ozaman
Ben evlilik mi yazdim
Yalnızlık kendini bulmaktır
Hadi oradan ya
Ying yang kuramlarını arastır hersey zıttına da ihtiyac duyar.
Belli bir süre sosyallikten sonra yalnızlasmak iyi gelir. Belli bir yalnızlıktan sonra sosyallesmek.
Her durumun bir zıttı vardır. Ve her şey zıttına gitme eğilimindedir.
Denge önemli
fakiri kim ne yapsın?
Asuman kaldim gittim zaten ben de
asuman benim demişim bir kere
Nasil yani, sen de mi Asuman'sin
fakir msiin sen
Issizim, yani evet
önce para kazan
sonra aşk iste!
Ask istiyorum demedim ki, soruda uzgun oldugumu belirttim sadece. Kazik kadar olmusum zaten ne aski
soytarı mı isitiyon?
Herhangi bir sey istemiyorum, is guc sahibi olmam yeterli. Burada oyle bos yapiyorum cok da ciddiye alma, klasik Asuman iste
Ben
Canım tak etti aşk acısı 😂
Teklik biktirdii
😔