Sevgilimin yokluğuna alışmış gibi hissediyorum, eskisi gibi saat başı yazmış mı diye de bakmıyorum artık. Neden böyleyim?

İlk başlarda sevgilime bana hiç zaman ayırmıyorsun, sürekli gezip tozuyorsun, saatler sonra mesaj atıyorsun derdim. Arkadaşlarımla gezmeye gidiyorum suç mu, vaktim olduğunda da yazarım sana dersi arada tartışırdık. Ama fark ettim ki, artık ne saatlerce yazmaması, ne benim onu bekleyip durmam, nede da tartışmalar vs... Artık hiçbiri umurumda değilmiş gibi hissediyorum artık. Sanki onun yokluğuna kendimi alıştırmak zorunda kalmışım gibi hissediyorum. Normalde o yazmadığı sure boyunca ben sürekli ona mesaj atar, arardım ve sevdiğini belli etmiyosun edemiyosun sen derdim. Ama dün o hiç yazmadı, ben bunun farkına bile varmadım ve bende ona yazmadım. Akşama doğru insan bi arar sorar yazmadın da, helal olsun sana dedi. Ne güzel işte seni rahatsız etmiyorum artık dedim bende. Neden böyle olduğumu da anlayamıyorum. Sizce neden böyleyim?

Sevgilimin yokluğuna alışmış gibi hissediyorum, eskisi gibi saat başı yazmış mı diye de bakmıyorum artık. Neden böyleyim?