İlk başlarda sevgilime bana hiç zaman ayırmıyorsun, sürekli gezip tozuyorsun, saatler sonra mesaj atıyorsun derdim. Arkadaşlarımla gezmeye gidiyorum suç mu, vaktim olduğunda da yazarım sana dersi arada tartışırdık. Ama fark ettim ki, artık ne saatlerce yazmaması, ne benim onu bekleyip durmam, nede da tartışmalar vs... Artık hiçbiri umurumda değilmiş gibi hissediyorum artık. Sanki onun yokluğuna kendimi alıştırmak zorunda kalmışım gibi hissediyorum. Normalde o yazmadığı sure boyunca ben sürekli ona mesaj atar, arardım ve sevdiğini belli etmiyosun edemiyosun sen derdim. Ama dün o hiç yazmadı, ben bunun farkına bile varmadım ve bende ona yazmadım. Akşama doğru insan bi arar sorar yazmadın da, helal olsun sana dedi. Ne güzel işte seni rahatsız etmiyorum artık dedim bende. Neden böyle olduğumu da anlayamıyorum. Sizce neden böyleyim?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ya zaten iliskiniz iliski değil. Bu iliski olamaz. Benim islerjm cok yogun toplantıda bile 2 sn mesaj atarım. Adam yorar seni. Direk engelle sil. Başkası var hayatında onun. Sende yokluğuna alışmışken sil onu. Ayrılırsan peşine takılir
Ayrılsam bile umurunda olmam ki onun 😅
Tamam neden ayrılalım yazmıyorsun denesene. Korkma oncelik sensin. Sen daha değerlisin. Ayrılalım dediğinde tamam derse. Zaten gitsin . Numarasına kadar sil. Yeni erkek ara
Biliyo musun? Onunla ayrılırsam ben daha da ilişki falan yapmam. Tekrardan parçalara ayrılıp bölünmeyi istemiyorum yeniden. Bitirelim diyen taraf da ben olmicam. Ayrılık olacaksa gitsin kendi ayrılsın. Ben artık sessizlik moduma giriyorum, kabuğuma çekiliyorum. Daha da ondan bir beklentim yok. İsterse gidip aldatabilir. Sevse zaten gün içinde 1 dakikasını bile ayırabilirdi bence bana
Guzelim iyiligin icin diyorum. Bosa zaman kaybı ve dusunmeni sağlıcak. Hayatina sana değer veren biri girerse emin ol bu yazdiklarini dusunmiceksin. Yerinde olsam hemen simdi silerim
Ben düşündüğün için teşekkür ederim. Ama yazsam bile o mesajı görüp de yazması bile uzun süre alacak, o mesaj bile umurunda olmayacak. Varsın bu hayatta değer veren biri olmasın bana. Ben kendime yeterim. Kime bu değer verir cidden dediysem sonu hep hüsran bitti. Ben daha fazla bir erkek yüzünden hastalanıp ağlayarak yataklara düşmek istemiyorum. Hiçbir erkek karşıma çıkmasın, kendine de aşık etmesin beni. Sevmesin böyleleri, sevmeyi beceremiyorlar çünkü
Gecmiste universite yıllarında bende ağladım yataklara düştüm. Ama boşmuş:) simdi direk siliyorum toksik kisileri. Yazmazsa yazmasin. Sen sil heryerden bak dönecek eminim
Onu Silmek için bile bundan sonra çabalamam. Sessiz kalmak en iyisi. Eski sevgilim de ben sessizliğe çekilince anlamıştı her şey için çok geç olduğunu. Büyük ihtimalle bu da öyle anlayacak. Yazmıyorum artık zaten. Beni hatırlamayan birinin numarasını silmek için ben neden parmaklarımı yoriyim ki? O kişi onu bile hak etmiyor
Sen haklı olduğun şeyi yapıyorsun eğer insan bir arayıp sorar diyorsa kendisi arayıp sorsaymış sana helal olsun ona da güle güle 😂
Şaka maka cidden artık alıştım yokluğuna. Ya varlığı, ha yokluğu
Derler ya biri gider diğeri gelir o yüzden kimsenin varlığı bizi var etmez kapı açık
Ben bu kitabı sonuna kadar okudum, kitabın sonu da hep aynı bitti. Başkası gelse yine aynı bitecek sonu. Yeniden beni üzüp hastalanmama neden olacak, üzüntüden, ağlamaktan ani kilo vereceğim kadar üzen bir insanı beklemem ben
Sen beklemeyeceksin ki sen bazı şeyleri artık ince eleyip sık düşüneceksin bir erkekle bir ayda değil gerekirse 1 yok tanıdıktan sonra sevgili ol dünya da milyarlarca insan var nasıl bir kısmı hiç üzmüyor çünkü doğru insanı buluyorlar seçim önemli
2 sene bekleyip çıktığım da oldu, 6 kere çıkma teklifi ettiği halde zaman geçsin diye bekleyip çıktığım da oldu. Ama sonu hep hüsran oldu işte...
Aynı durumdayım ve bende kendimi geri çekmişim ama bu strateji olarak değil içimden gelmiyor artık bence tükendik yorulduk ama tabi tamamen de vazgeçmiyoruz da akışına bıraktık gibi
Aslında herşeye, herkese veda etmek istiyorum. Kalmanın da, durmanın da bir anlamı yok artık
Seni bu hale getiren utansın
🥲
❤️
Aranızdaki bağ zayıflamış yol ayrımı olur sizde
Her ilişkinin sonu hüsran...
Hayatımıza girenler otobüs yolcuları gibi kendi duraklarına gelince iniyorlar
O halde ben o otobüse daha fazla kimseyi almamaya karar veriyorum artık
Hayatta bir insanın hayatınıza girmesi nasıl normalse gitmesi de o kadar normal bence kendinizi de kapatmayın o konuda hayat sürprizlerle doludur
Ben o sürprizleri fazlasıyla gördüm şahit oldum. Bana bu kadar sürpriz yeter. İnsanlar artık benim gözümde sonunu bildiğim bir kitap gibi. Ben o kitabı yeniden okumam, çünkü sonunun aynı olduğunu biliyorum
İnsan oğlu herşeye alışıyor
Kafanda bitmiş artık. Ayrılık yakındır.
tükeneceği adlı aşrkıyı aç dinle
Çünkü bitirmişsin
Yani onu artık sevmiyor muyum?
Bence hiç sevmemiştin
Aslında sevdim. Ama bana sevdiğimi unutturdu
Sogumussun