* Bırak ne olduğunu bilmesinler
* Her gün patlat bir kahkaha
* Bırak neden güldüğünü merak etsinler..

G
Güzel gülüşler bir sevgi göstergesidir. Mutlu olan mutlu gözlerle dünyaya bakarken o mutluluğu mutlu gülüş ile yansıtır dünyaya. Sen güzel arkadaşım sende bu mutluluğu gülüşüyle yansıtan sıcak gülüşler ile bakan arkadaşımsın seni hep gülen gözle dünyaya mutlu bakmanı isterim selam ve sevgilerimle
Zaten bir insanda ilk gülüşü dikkat çeker, o anki mutluluğu dışa vurup karşıdakinide gülümsetir. Bir gülüş var beni benden alan, aklıma geldikçe gülümseten, ama işte duygularımız karşılıklı mı değil mi bilmiyorum... Bazıları güzel sözler duymayı sever, bazıları onları hak etmez, bazılarıysa bir gülüşe, herşeyini verir...
Evet maalesef yenik düstüm bir gülüşe ama o kadar güzel gülüyorduki anlayamadım sonrası malum o gülüsü aklımda kalan tek şey di
Yaa üzüldüm senin adına genç adam ama olsun en azından onu hatırlatan bir eylem kalmış aklında oda güzel bir duygu insani geçmişe götürür tebessüm ettirir
R_engarekyollar tesekkür ederim aklımda kalan gülümseme olsa ne yazar 3 senedir içim kan ağladıktan sonra
Ya orası öyle tabiki rabbim sabır versin ne diyeyim zordur kalbine gireni beyninden çıkarıp atmak aklınla yüreğin arasında kaybolur gidersin
Tesbitin gercekden cok doğru haklısın aklımla yüreğim arasında kaybolup gittim bende 😢😢🔥🔥🔥💔💔
Çünkü bu duyguyu yaşadım nasıl bir his olduğunu bilirim ama merak etme zamanla alışıyor insan çünkü zamanla hiç bir şey geçmiyor sen sadece alışıyorsun
Galiba ama nebileyim işte rabbim insallah senin karsına adam gibi adam birini cıkartır sende gecmişte yasadığın kötü anıları bir an önce unutursun 🤲🤲
Ben kötü bir anı yasanadim canım hayat şartları yüzünden ayrılmak zorunda kaldık ne onun şartları ona uydu ne benim ki ona uydu nasipten öte yol yok demişler ama herzaman arkasından dua ettiğim bir kişidir gerçekten yüreği güzel bir adamdı sevildiğimi hissettim diyebilirim birdaha öyle güzel sevilirmiyim bilmiyorum nasip diyelim rabbim onun karşısinada hayırlı insanlar çıkarsın inşallah 🙏
Öncelikle böyle olmasına üzüldüm nasip kısmet diyelim Sen ne kadar samimi ve güzel bir insansın sevgin daha da büyük ona hala aynı sevgiyle bakıyorsun dualar edecek kadar demekki oda iyi biriydi farklı olabilirdiniz ama hayat sartları işde rabbim senide onuda güzel insanlar la karsılastırsın insallah
Canim benim çok teşekkür ederim 🙏 amin cümlemizin inşallah 🙏 ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏🙏
Aynen öyle gülüm nasipten öte yol yok hayırlısı diyelim 🙋🙋
Herkes sen gibi samimi içten gülerse sevilir gadası 🙃
Teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏
Cevap
22Cevap
Evet gülüş sevilir tabi ki de :)
Gülüş sevilir hatta aşık bile olunur
Bir keresinde bir kız bana "gülüşün ne kadar güzel" demişti... Sonra beni terketti
Gülüş çok önemli bence
Öyle de Güzel gülüşler var ki mesela şuna bak

Bu o güzel gülüşler den birisi değil mesela🤣
Bir gülüşü var gelde vazgeç der gibi 🤣
Kız senin gülüşüne İstanbul'u yakarım
youtube.com/watch?v=Uhx3xUgd-oQ&feature=share7
Ya çok güzel bir şarki bu zaten çok severim çok teşekkür ederim 🙏 eline emeğine sağlık genç adam 🙏
Gülüşümüz kimlere dert olmadı ki 😂
Bizim oralardan 😁 ben de severim
Rica ederim
Gülüş diyince soru geldi aklıma 🤣
Bende bati Karadenizliyim zaten
Ne sorusu geldi aklına bakiyim hınzır şey seni 🤣🤣
Ben doğu 😃
Ee bizim oralardan niye dedin ozaman zalımmm 🤣
Trabzon Karadeniz'in batısı mı? 😒 Doğu işte
😂😂😂 ben doğu diyince doğu bölgesi anladım kusuruma bakmayın 😂 hep bunlar cahillikten oluyor işte 😂 rabbim kimseyi cahilikle imtihan etmesin 😂 cahilllik zor şey 😂😂
Ahahahah 🤣 olur öyle
İnsanlık hali 😊
😂😂 demi 😂 çok ponçik degilmiyim ama 😂
Çoook 🤣 ponçikliğin resmini çiz deseler seni çizerim 🤣
😂😂 bir posterimi göndereyim sana duvara yapıştırırsın 😂
Seni mi 😛
Şaka yaptım ya 😁
Hiç düşünmedim. Şöyle bir şey gördüm.
Yıllar önce otobüste bir kız gördüm. Kız güzel değil. Ama bir gülümsemesi vardı. Çeşitliliğini kapatması yanında güzellik katmıştı. İnsan bakamadan duramıyor.
Doğrudur bazı gülüşler vardır insanı kendine doğru çeker 😊
sadece bir gülüş ne olabilir ki diyorsun ama O gülüş degildir bir silah vürus direk beyni esir alıyor kolesi yapiyor yanındada dusunme durgunluk hediye ediyor...
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 öyle gülüşler vardır ki insanı kendine çeker ona bakarken kaybolursun , ne bakmaya doyabilirsin nede sevmeye işte o senin en güzel manzaran oluverir genç adam
Gülüşler çok ama çok önemli.
Cokmu önemli 😂 nekadar önemli anlatsana biraz 😂
Tabiki elimden geldiği kadar. Kimi gülüşler var motive etmek içindir. Kimisi var mutlu etmek için. Kimisi davet içindir. Kimisi bir acıya zorunlu tebbesümdür. Kimiside varki kalbi yerinden fırlatacak kadar değerlidir.
Peki sen hangi gülüşe yenik düşersin
Bazen acılı bir tebessüm bazen içi mutluluk dolu haykırışlarla atılan kahkahaya.
Tm peki 🤗 yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık genç adam 🙏
Ben teşekkür ederim. Ağız dolusu sevgi ve mutluluk haykıran gülüşler temenni ediyorum size.
Aman efendim çok teşekkür ederim 🙏 çok naziksiniz 🙏
Amin gülüm cümlemizin inşallah 🙏
Gülüşü güzel insanlar 2-0 öndedir
Eyvallah reisss 👍 sen öyle diyorsan öyledir 🙋
Eyvallah pozitif kadın.
Yok canım sadece benim düşüncem bu 🤔
🙋🙋🙋
Düştük düştük onu da yaşadık
Aynen öyle bir gülüşü vardı gelde vazgeç der gibi oldu zaten 😌😌
İçten gülüyorsa yakala. şetanca gülüyorsa kaç🤣
Orası öyle tabiki onu ayırt edebilirsin zaten
Sevilir. Düşmedim ama
Kimbilir belkide birgün düşersin
Düşmem
Düşeceksinnnnnnn 😂
Kime düşeceğim
Ne demek kime düşücem 😂 tabiki bir kadına 😂
Kim o kadın
Türkiye de kadından bol ne var ilk gördüğüne düşersin işte 😂
Yok daha neler. Ne gülenler gördük. Ona değilde başka bir şeye düşüyor insan.
Siz düşersiniz size bskmayin 😂 sizin başka işiniz ne ki 😂 yala beni yut beni manyak manyak işler 😂😂
Evet ne olacak. 🤣. Yalanalım yalayalım 😀
Tabiki sevilir hatta gülüşe aşık olunur bencen😍
Kesinlikle öyle bazı gülüşler vardır kendini içine çeker ne bakmaya doyabilirsin nede sevmeye
Mesela sizin gülüşünüz gibi. RABBİM yüzünüzden eksik etmesin inşallah
Yaa çok teşekkür ederim 🙏 cümlemizin inşallah 🙏 ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏
Sizinde güzel yüreğinize sağlık ben teşekkür ederim size 🙏🙏
Teşekkür ederim 🙏 çok nsziksiniz
O sizin gönlünüzün güzelliği bence
Gönlünüzün kalbinizin güzelliği yüzünüze ve tebessümünüze yansımış
🤗🤗🤗
Yanlış anlamayın ama bu güzel yüreği tanımayı isterdim
Estafurullah neden yanlış anlayayım zamanla tanırsınız inşallah 🙋🙋
Tskler ama mesaj arıtma şansım yok size 😊 çünkü kapalı
Bazı kadınlar çok güzel gülüyor ve çok yakışıyor 😊
Bir kitap okurken gülümsemesi.. ne kadar güzeldi.
Seviyorsan sadece gülüşü değil ber zerresi sevilir sevdiğin insanın.
seviyorsan herşeyi sevilir gülüş diye sınırlandırılmamalı
Sevilir tabiki sevdiğin insanın her şeyini seversin
Ah bee kac defa yenik dustuk hem de
Kaç defa düştün peki genc adam
Şu an bir kez daha dustum guzel hanimefendi
Niyeki genç adam
Gulusunun guzelliginden dolayi
Teşekkür ederim 🙏 bak şimdi böyle dedin gönlümü çaldın hınzır şey seni 🤣
Gercekten sizinle sohbet etmek isterim 🫶🏻
Aşık bile olunur
Olunmazmi mı bee 👍 bazi gülüşler vardır insanı kendine doğru çeker ne bakmaya doyabilirsin nede sevmeye genç adam
Evet abla ondan sjjsks
Gülüş sevilir ama kalp güzelliği olur ise
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏 amin cümlemizin inşallah 🙏 ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏
Bir gülüşe düşmem ben
Ben düştüm şeytan gülüşüne bayılırım.
Severim ama yenik düşeceğimi sanmıyorum
Evet gülüş u çok tatlı olanlar var
Gülüşe tav olmam düşmemde
Pozitif bir şey yani evet
Sevilir yenik düşmedim
Sevilir.
Evet sevilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?