Aşk İlişkileri 3 ay Erkekler sevgililerini sabah işe bırakıp, iş çıkışı almalılar mı? AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Bence yapmanız lazım yoksa sevgililerinizi kaçırabilirler rüyamda gördüm🙄 Güncellemeler3 ay İş çıkışı gelirken çiçek de alsın! Erkekler sevgililerini sabah işe bırakıp, iş çıkışı almalılar mı? Cevapla 73 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
MrGYCFenomen Takip Et Bilge Yaş: 29 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 848 cevap paylaştı. Tuvalete de işemeye götürsünler mi? Hey allahım! 😄 5 1 Yorumla AliceMixfield 3 ay Yok ben kendim giderim tşklr Yorumla
SaddovFenomen Takip Et Master Yaş: 29 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Yeri geldiğinde yaparım, iş yerime giderken yolumun üzeri ve çıkış saati aynı ise yine yapabilirdim. Ama başka türlü olmaz. 1 0 Yorumla
u вуηαяcσѕFenomen Takip Et Master Yaş: 36 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Bunu ancak bir gün olursa çocuğum için yaparım 1 3 Yorumla AliceMixfield 3 ay Disslike tuşu nerdeydi ejdkd Yorumla вуηαяcσѕ 3 ay Bana biraz tuhaf geliyor ya karısını arabayla bırakıp arabayla alanlar yani İstanbul gibi bir yerde özellikle 😂 Yorumla AliceMixfield 3 ay İlla arabayla bırakmaya gerek yok ya eve yakınsa, iş yerleri birbirine yakında yürüyerek ya da toplu taşımayla da bırakılabilir... Yorumla
tiryakinimtiryakinFenomen Takip Et Master Yaş: 34 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 22,4b cevap paylaştı. Mümkünse evet.. Yanlış yere giderler, evin yolunu bulamazlar mazallah.. 0 1 Yorumla ibraamiun 3 ay Adam haklı Yorumla
DişiAslanlarDiyârı Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eic 100% 3 ay Türkiye gibi ; sapıkların, tecavüzcülerin dolu olduğu bir ülkede bu biraz ihtiyaç gibi oluyor. 🙂 Ama ben istemem, kendi işimi kendim halledebilirim. Gerekirse (zaten artık gerek) dövüş eğitimi alırım, yanımda biber gazı falan taşırım. 5 0 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Bunu yapacak erkişisi yoktur yapsa bile en fazla 3 4 kere başkada zannetmiyorum.. 2 2 Yorumla AliceMixfield 3 ay Pü onlara Yorumla _Petunya_ 3 ay 😄 Yorumla
_SkullCrusherr_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 3 ay Oldu olacak öğlen yemeğini de elimizle yedirelim tee Allah'ım 2 10 Yorumla AliceMixfield 3 ay Öğlen yemeğine de gelsin evet. Ben ellerimle beslerim sonra sıra ona gelir shsjs Yorumla _SkullCrusherr_ 3 ay Tam bir aşk çiçeğisin yemin ederim 😃 seni alacak adam yandı mı yaşadı mı bilemedim başta güzel gelebilir böyle şeyler ama erkek bir zaman sonra içinden "bi sal beni rahat bırak" gibi şeyler diyebilir djdjdj Yorumla AliceMixfield 3 ay Cicim ayları bitince bi fenalık gelir kesin onda hem fikiriz ahsjs Yorumla _SkullCrusherr_ 3 ay Uyurken birbirinin üstünü örtmek yerine yorganı daha fazla çekme kavgaları başlar dndnx Yorumla AliceMixfield 3 ay Onlara çoktan çözüm ve trip bahanesi buldum shsjs Yorumla _SkullCrusherr_ 3 ay Alla alla neymiş bakalım 🤔 Yorumla AliceMixfield 3 ay Her şeyi ortaya dökemem şimdi aaa Yorumla _SkullCrusherr_ 3 ay Peki bakalım az çok tahmin ediyorum zaten Yorumla AliceMixfield 3 ay Yani çok ütopik bir şey değil zaten shsjs Yorumla _SkullCrusherr_ 3 ay Mızıkçı seni Yorumla
PrensinMekanı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 3 ay Sevgilim olduğunda yaparım kaçırmasınlar kırk yılın başı sevgili yapmışım onu kaptıramam 😒 1 0 Yorumla
Pasaklıpisi Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 596 cevap paylaştı. Böyle bir şeysen kucağında götürsün sırtında geri getirsin 0 0 Yorumla
27Barem27 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Ne bıraksın ne de alsın. Kendim gider gelirim. Baskı altında hissederim. Çiçeklerde dalında dursun, koparılmasın üzülürüm. Mutlu bir gün dilerim. 0 0 Yorumla
cursedplatoon Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 72% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı. Çok abartıyorsunuz ya… Daha sade yaşanabilir standart normal bir ilişki 0 2 Yorumla AliceMixfield 3 ay Rüyanda kaçırılda göriyim ahshdj Yorumla cursedplatoon 3 ay Sevgilim duymaz umarım 😂 çünkü o yüksek lisans yapıyor ben çalışıyorum. Şehrin 2 ucuna gidiyoruz her gün. Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 3 ay Aldikda yaptikda ne oldu birdaha ona böyle içten samimi davranan birini bulacakmı buraya yazıyorum ,,,,,, 0 0 Yorumla
Ebru-F Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Arada gelirse tabi olur ama hergun hergun nasil gelsin? 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 18,2b cevap paylaştı. Tabiki !!! Beslenme çantalarını da hazırlayıp gerektiğinde de altlarını temizlemeliler 1 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 56% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. tercih meselesi ama böyle bir zorunluluk yok. kreş çocuğumu bu 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 53 , eic 97% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hiç bir kadın bir başkasının koruyuculuğuna ihtiyacı yoktur ama elbette bakış açısı 1 0 Yorumla
u Ehlivukuf Takip Et Master Yaş: 31 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 34b cevap paylaştı. Peki erkekleri kim işe bırakıp alacak 😃 2 15 Yorumla AliceMixfield 3 ay Kendileri kendilerini bırakır😂 Yorumla Ehlivukuf 3 ay Öyle şey mi olur yahu 😃gelsin ehliyetli arabası ile alsın 😃 Yorumla AliceMixfield 3 ay Shsjd kafama büyük bir taş geldi sen mi attın Yorumla Ehlivukuf 3 ay Böbreğimdeki taşları attım 😃 Yorumla AliceMixfield 3 ay 😝 geri yolladım Yorumla Ehlivukuf 3 ay İade kabul edilmez😃 Yorumla Ehlivukuf 3 ay https://www.hizliresim.com/7kqamn9 Yorumla AliceMixfield 3 ay Önemli bir detay değil bence shsjs Yorumla Ehlivukuf 3 ay önemli değil diyor :D arabayı havaya uçurmasa iyi :D Yorumla AliceMixfield 3 ay Belki arka kapı tam kapanmıyordur nolcak ondan sanki aküsü yok arabanın abartma sjdkd Yorumla Ehlivukuf 3 ay https://youtu.be/E5rAuWLTTao Yorumla AliceMixfield 3 ay https://youtu.be/2dtkzlwJcI0 Yorumla Ehlivukuf 3 ay Ehliyeti aldın diyelim araba yoksa sadece cüzdanında taşırsin 😃Sen tabanvay kullan 😃 Yorumla AliceMixfield 3 ay Arabamız var 🙄 tabanvaydan memnunum😋 Yorumla Ehlivukuf 3 ay ☺️☺️ Yorumla
murat_aslan Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 49% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı. Tövbe tövbe oldu olacak eline beslenme çantası verin 🤣 0 0 Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kimsenin şöförü değilim. Görüştüğümüz zamanlarda alırım 0 0 Yorumla
KhayJen Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 55% 3 ay Hayır yaa çocuk değiliz ki. Onlardan önce kendimiz gidip gelemiyor muyduk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Tuvalete de işemeye götürsünler mi? Hey allahım! 😄
Yok ben kendim giderim tşklr
Yeri geldiğinde yaparım, iş yerime giderken yolumun üzeri ve çıkış saati aynı ise yine yapabilirdim. Ama başka türlü olmaz.
Bunu ancak bir gün olursa çocuğum için yaparım
Disslike tuşu nerdeydi ejdkd
Bana biraz tuhaf geliyor ya karısını arabayla bırakıp arabayla alanlar yani İstanbul gibi bir yerde özellikle 😂
İlla arabayla bırakmaya gerek yok ya eve yakınsa, iş yerleri birbirine yakında yürüyerek ya da toplu taşımayla da bırakılabilir...
Mümkünse evet.. Yanlış yere giderler, evin yolunu bulamazlar mazallah..
Adam haklı
Türkiye gibi ; sapıkların, tecavüzcülerin dolu olduğu bir ülkede bu biraz ihtiyaç gibi oluyor. 🙂
Ama ben istemem, kendi işimi kendim halledebilirim. Gerekirse (zaten artık gerek) dövüş eğitimi alırım, yanımda biber gazı falan taşırım.
Bunu yapacak erkişisi yoktur yapsa bile en fazla 3 4 kere başkada zannetmiyorum..
Pü onlara
😄
Oldu olacak öğlen yemeğini de elimizle yedirelim tee Allah'ım
Öğlen yemeğine de gelsin evet. Ben ellerimle beslerim sonra sıra ona gelir shsjs
Tam bir aşk çiçeğisin yemin ederim 😃 seni alacak adam yandı mı yaşadı mı bilemedim başta güzel gelebilir böyle şeyler ama erkek bir zaman sonra içinden "bi sal beni rahat bırak" gibi şeyler diyebilir djdjdj
Cicim ayları bitince bi fenalık gelir kesin onda hem fikiriz ahsjs
Uyurken birbirinin üstünü örtmek yerine yorganı daha fazla çekme kavgaları başlar dndnx
Onlara çoktan çözüm ve trip bahanesi buldum shsjs
Alla alla neymiş bakalım 🤔
Her şeyi ortaya dökemem şimdi aaa
Peki bakalım az çok tahmin ediyorum zaten
Yani çok ütopik bir şey değil zaten shsjs
Mızıkçı seni
Sevgilim olduğunda yaparım kaçırmasınlar kırk yılın başı sevgili yapmışım onu kaptıramam 😒
Böyle bir şeysen kucağında götürsün sırtında geri getirsin
Ne bıraksın ne de alsın. Kendim gider gelirim. Baskı altında hissederim. Çiçeklerde dalında dursun, koparılmasın üzülürüm. Mutlu bir gün dilerim.
Çok abartıyorsunuz ya… Daha sade yaşanabilir standart normal bir ilişki
Rüyanda kaçırılda göriyim ahshdj
Sevgilim duymaz umarım 😂 çünkü o yüksek lisans yapıyor ben çalışıyorum. Şehrin 2 ucuna gidiyoruz her gün.
Aldikda yaptikda ne oldu birdaha ona böyle içten samimi davranan birini bulacakmı buraya yazıyorum ,,,,,,
Arada gelirse tabi olur ama hergun hergun nasil gelsin?
Tabiki !!! Beslenme çantalarını da hazırlayıp gerektiğinde de altlarını temizlemeliler
tercih meselesi ama böyle bir zorunluluk yok. kreş çocuğumu bu
Hiç bir kadın bir başkasının koruyuculuğuna ihtiyacı yoktur ama elbette bakış açısı
Peki erkekleri kim işe bırakıp alacak 😃
Kendileri kendilerini bırakır😂
Öyle şey mi olur yahu 😃gelsin ehliyetli arabası ile alsın 😃
Shsjd kafama büyük bir taş geldi sen mi attın
Böbreğimdeki taşları attım 😃
😝 geri yolladım
İade kabul edilmez😃
https://www.hizliresim.com/7kqamn9
Önemli bir detay değil bence shsjs
önemli değil diyor :D arabayı havaya uçurmasa iyi :D
Belki arka kapı tam kapanmıyordur nolcak ondan sanki aküsü yok arabanın abartma sjdkd
https://youtu.be/E5rAuWLTTao
https://youtu.be/2dtkzlwJcI0
Ehliyeti aldın diyelim araba yoksa sadece cüzdanında taşırsin 😃
Sen tabanvay kullan 😃
Arabamız var 🙄 tabanvaydan memnunum😋
☺️☺️
Tövbe tövbe oldu olacak eline beslenme çantası verin 🤣
Kimsenin şöförü değilim. Görüştüğümüz zamanlarda alırım
Hayır yaa çocuk değiliz ki. Onlardan önce kendimiz gidip gelemiyor muyduk