Ayrıldığımızda saçlarımı koklayarak ağlıyor ama aynı zamanda sürekli dokunuyor. Sizce aşık mı yoksa kullanıyor mu?

merhaba 7 aylık bir ilişkim var fakat kafamda bazı soru işaretlerim var

öncellikle ilk tanışmaya başladığımızda onu terk ederim diye düşündüğü için beni fazla önemsemedi duygularımı sonrasında ilk buluşmamızda uzunca dudağımı öptü bulusmalarda sürekli dokunuyodu 4-5 ay sonra öyle değildi değişti gibi hâlâ ileri gidiyodu ama dışarda değil evime geldiğinde falan 10 dakika bile görmek için iki saatlik yol geliyodu küçük güzel hediyeler aliyodu morelim bozuk olduğunda gerekirse 100 kere arayıp uzunca şeyler yaziyor ailem pek iyi sayılmaz gerekirse abin baban dostun arkadaşın olurum diyor ayrılırsam hüngür hüngür ağlıyor gitmemem için elinden geleni yapıyor senden başkasını istesem 2 saat uğraşmam bir tane kız bulurum yakınımdsn diyor çevresinde hiç kız arkadaşı yok ben ve teyzem hariç hiçbir kızı takip etmiyot istersen hesabımı kapatırım bile diyor Bir keresinde yüz yüze ayrılmıştık saçımı koklayarak ağlamıştı omzumda bunları anlatıyorum çünkü ortada. kaliyorum napmam gerek hiç bilmiyorum yanıtlariniz benim için önemli teşekkürler

Güncellemeler
+1 yıl
dün bu konu hakkında onunla konuştum arkadaşlar benden hiç ayrılmadı bu zamana kadar sadece bir kez sonrasında da gelip özür diledi başta yaptığı şeyin doğru olmadığıni iğrenç bir şey olduğunu asla savunmadigini söylüyor ama hâlâ düzgünce bir tavsiyeye ihtiyacım var teşekkürler tekrardan
Ayrıldığımızda saçlarımı koklayarak ağlıyor ama aynı zamanda sürekli dokunuyor. Sizce aşık mı yoksa kullanıyor mu?